Evlilikten sıkıldım boşanmalı mıyım?

Merhaba arkadaşlar ben 6 aylık evliyim. Eşimle 10 yıldır tanışıyoruz daha bu sene evlendik. Eşimin ailesi dindar bir aile. Fakat evlenmeden önceye kadar eşim kesinlikle öyle değildi. Namaz bile kılmazdı. Şimdi evlendik namaza falan başladı. Sürekli karı koca haklarından bahsetmeye başladı. Karısının kocasına itaat etmesinden bahsediyor. Tamam ben de inançlı bir insanım namaz da kılıyorum fakat. Problem şu ki kocam çorabını bile kalkıp kendisi almıyor benden istiyor. Yatmadan telefonunu bile benim şarja takmamı istiyor. Duş alıyor bornozu asla yerine koymuyor. Kirli çoraplarını etrafa atıp benim almamı bekliyor ve ben de almasam o çorap orada 1 hafta bekliyor. Yemek yiyoruz bir tane tabağı bile alıp makineye koymuyor. Kalkıp TV izlemeye gidiyor. Yemekten sonra hemen çay olsun istiyor. Olmazsa kızıyor. Temizlediğim yerleri asla temiz kullanmıyor. Benden gün içinde 5 dk markete bile çıksam haber vermemi izin almamı istiyor. Söylediklerinin herhangi birini yapmayınca ya da kirlettigi yerleri görüp sinirlenip söylenince de bana karı koca hakkından. Dinen kadının kocasını memnun etmesi gerektiğinden bahsediyor ve ben gerçekten 6 ayda çok sıkıldım. Sizce boşanmalı mıyım?
Evlilikten sıkıldım boşanmalı mıyım?