Eşimle zaten oldum olası kavga ederiz onun özelliklerine geçeyim sorumsuzdur yanlızca dışarıda çalışır evde hiç birşeye el sürmez amenna hadi onu geçtim kendi dökükleri kirlisi vs onları da toplamaz bu gün sümüklü mendilini bile salonda bırakıp gitmiş hadi bunu da geçiyorum bir çocuğumuz var 3 yaşında ona hiçbir şekilde bakmadı hala da bakmıyor sürekli işim yoğun diyor çocuğa anne bakar diyor işe uyuyup uyuyup öğlen 12-1 de gidiyor gece 12-1 de geliyor yine suyunu bile benden istiyor sanki ben onun annesiyim veya biz 5 yıldır evli değiliz de sanki 30 yıldır evliyiz her şey bitmiş bizden geçmiş gibisine yaşıyor romantiklik zaten 0 ben giyimime herşeyime özen gösteririm bakımlı birisiyim ama buda hiç bir işe yaramıyor adam yanlızca midesini düşünüyor bir de şimdi annesi hanımefendiler biraz rahatsız diye her hafta benden ona yemek yapmamı bekliyor üstelik babasida sağ gayet iyi kadının başında durumları da iyi yine yapılır ama kendi işime zor yetisiyorum ve çocuğum çok yaramaz kendime zor vakit buluyorm birde gömlekleri niye 2 haftadır utulemiyorsun diye kavga çıkartıyor bende patladım en son yeter yok şu yok bu evdeyim çalışmıyorum diye çocuk bakıyorum diye bana yükleniyor hep ben onun annesine bakmak onu çocuğum gibi nazlamak zorunda mıyım? Annesi de iyi olsa bari laf sokar sürekli. Kisacasi bu evlilik beni aşırı derece de yordu bir de bana diyor ki millet karnında bir çocuk sırtında bir çocuk kolunda bir çocuk taşıyor sen ne yapıyorsun ki ne işe yariyorsun ki laflara bakın çevremde hiç sırtında çocuk taşıyan da yok ben anlamıyorum kime özeniyor inanın bıktım soğudum bittim uzun oldu ama cok doldum...
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılSeni kölesi olarak almış resmen bakımlıyım özen gösteririm giyimime diyorsun birde ona çocuk vermişsin seni baş üzerinde tutacağına yaptıklarına bak hayat işte bende evliyim senin eşinden istediğin her şeyi ben rutin olarak ve kendi istediğimde yapıyorum ama yine de istediğim be beklediğimi alamıyorum
023 Yorumla
Soran+1 yılKölesi olarak aldığını biliyorum farkındayım bir kadının yapabileceği herşeyi yapıyorum güzel mi dersen güzelim onuda biliyorum ama her şey tiple bakımla olmuyor işte adam gelmiş bana sende etek giy evde boş ver acil bişey olur diyor kim etek giyiyo evde dedim annem felan diyor sanki ben 60 yaşındayım ruhu ölmüş inan ki benide soldurdu 25 yaşındayım hayattan bıktım bazı şeyler maalesef şans işte olmayınca olmuyor
Soran+1 yılÇocuk doğurdum 55 kiloyum hala spor bile yapıyorum o bana kadınlar sırtında çocuk taşıyor diye 1970 leri örnek veriyor bende mi sorun onda mi cidden sinirlerim bozuldu
- +1 yıl
En güzel yaşlarındasın kadının en güzel ve verimli olduğu yaş aralığı 24-36 sor bence sen bukadar özenli davranıyorken o nasıl bukadar vurdumduymaz anlatamam hani kadınlar der ya saçımı süpürge ettim diye heh işte bende aynısıyım cam silerim mutfaktan çıkmam pazar günleri fix temizlik yaparım bi kadından daha kadınım sen üzerine alınma da ama bende senin yaptıklarını istiyorum eşimden olmuyor çok soğuk salmaya başladı kendini sanki nebileyim ya
- +1 yıl
Hayvan herif eşe örnek gösterilmez eş örnek gösterilir her zaman bak sen doğum kilolarından kurtulamak istemeyedebilirdin nasıl olsa beni alan almış diyim ama sen hem kendim hemde eşine güzel görünmek için çabalıyorsun ama hep boş sanki onun gözünde bu adam seni mutlu edemez sonra da kadın neden aldatıyor şimdi sen aldatmayıp ne yapacaksın bana söyle ya boşanacaksın ya da aldatacaksın sonuçta dünya ya bir kez geliyorsun yaşamak seninde hakkın
Soran+1 yılYa bide dışarı çıktığım da illaki bakılan birisiyim ona rağmen ben ne kimseye bakıyorum ne aldatıyorum bu adama katlanıyorum çocuğum için kendisi sürekli yemek yiyor karakterime ters aldatmak dua etsin ki yoksa bir kadına nasıl davranilir hiç bilmiyor inan artık benimde içimden gelmiyor hiç bir şey çok zor ya. Senin adına da üzüldüm inşallah düzelir benim eşim evde birşeye el sürse iki gün seviniyorum 🤦
- +1 yıl
Canm iş yapmak bizim evde extra bişey değil yani okadar yardımcı oluyorum ki iyice sıradanlaştı sen bukadar sevmediğin biri ile yatağa girince miğden bulanmıyor mu peki
Soran+1 yılHayır çocuğum için onun mutluluğu için rol yapıyorum eş rolü mutlu kadın rolü içimden sorma küfür ediyorum bazen ama yoruldum
Soran+1 yılBizim evde erkek asla birşeye el surmez yoksa kılıbık olur aman aman
- +1 yıl
Ölene kadar çekilir mi hiç Allah sabır versin ama bende bu denli sorunsuz ve sevgisiz bi baba ile büyüyeceğine babasız büymesi yani öz babasız büymesi daha mantıklı
Soran+1 yılParam olsa asla muhtaç etmem zaten ben hem anne hem baba olurum Allah'ın izniyle gücüm var ama param yok ahdhw
- +1 yıl
Taş gibi kadınsın çalışırsın canım kızının yaşı kaç
Soran+1 yılTeşekkür ederim 3 yaşında işte ben ona ne anlatıcam anlamaz ki baba baba der diye de çekiniyorum hani büyük olsa zaten kendi anlar şahit olurdu
- +1 yıl
Canım bence 3 sene daha sabret adama parasınıda ye bi güzel arada da kendini mutlu et konuşmak istediğin her an konuşuruz kafan dağılır benimde ihtiyacım çok oluyor zaten kızın 6 yaşında az çok bişeylerden anlar benim kızımda 3 yaşına girecek en az benim kadar konuşuyor zilli okula gittiği an birak onu
- +1 yıl
Bir de tavsiye o adama karışı olduğum için yatakta memnum etmeye mecburum siye düşünüpte sakın onu mutlu etme verme ona ağaca çıksın başkasıyla aldatma derecesine getir onu bi güzelde nafaka al boşandığında bile sana baksın şeref yoksunu
Soran+1 yıl3 yaşında işte 3 sene daha sabretmek gerek farkındayım merak etme yüzüne bakmasam delirir aldatır zaten o karakterde bir yandan da ben onu aldatiyorum diye telefonlarımi kurcalar
- +1 yıl
Aman dikkat et sende siteyi gizli kullan bu mantara belli olmaz
- +1 yıl
Hangi ildesin
Soran+1 yılBiliyorum evet İstanbul'dayım
- +1 yıl
Bi kaç gün önce toplantıdaydım İstanbul’da uçağa binmek için 5 saat vaktim vardı bu konuşmayı o gün yapmış olsak gezdirirdim seni kafan dağılırdı
Soran+1 yılYa çok teşekkür ederim çok iyi niyetlisin 🙏 dagilsa da yine geleceğim yer burası 😄
- +1 yıl
Olsun küçük kaçamaklar mutluluklar insanı bayağı götürüyor bak mesela seninle dertleştik bi nebze de olsa hafifliyor insanın kafası iyi geldin bana…. Sözleriyle bı denli iyi gelen bi kadın varliğıyla insanı mutluluğa boğabilecekken nasıl olurda böyle birini bı hale getirirler hayretler içerisindeyim
Soran+1 yılAz bir şey değer görsek dünyaları veriyoruz işte ama onuda goremiyoruz.. Çok sağol güzel görüşlerin için dediklerin de bana moral oldu 3 sene bekle felan yazmışsın ya içim rahatladı biraz okuyunca inşallah senin için de her şey güzel olur. 🙏
- +1 yıl
Cevaplamadın 🥲
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 5,1b cevap paylaştı.
+1 yılbacım ,
anlattıgın karakter tip belli kıyı kenar mahalleden gelen aile boyle yetıstırılmıs . sanırım elemanda mavi yakalı fabrıkada.
maalesef ki aılesınden bunu gormus ve yasadıgı sana verdıgı cevaplar ıle adımları bu yonde.
evet sen çalısmıyor karıyerın yok ise maalesef ki bu sekılde , belkı senın arizona kertenkelesi bir tık daha uyumlu olabılırdı . eğitim önemli elbette ki.
bununla evlenmıs ve evet demıssın yasadıgın durum bır cok kadının yasadıgı durum yapacak , yapacagın hıcbırsey yok. zırlar cırlar ısen kotu gelın yelloz gelin olursun , anası doldurur oğlunu , kapı önünde bulursun kendını.
iyi şanslar.01 Yorumla
Soran+1 yılKapı önünde bulmaktan korksam bosanicam yazmam ben zaten bu evliliği istemiyorum ayrıca fakir değil ama parası olan krolardan kendisi.
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
10Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılzor durum bencil bir öküzle evlisin maalesef insan ya anlatınca ya da ağlayınca rahatlar istersen her zaman dinleyebilirim seni içine atmak sana zarar verir
110 Yorumla
Soran+1 yılÇok güzel ozetlemissin ama ona sorsan her kavga da bana diyor şeytanmisim bütün kadinlar böyleymiş seytanmis durdugum yerde şeytan oluyorum ağzımı açsam şeytan oluyorum melek değilim ama sabır taşıda değilim
- +1 yıl
kendisi sütten çıkmış ak kaşık :) farklı versiyonunu yaşadığım için seni çok iyi anlıyorum
Soran+1 yılAynen öyle
- +1 yıl
insan huzur istiyor ilgi istiyor mutlu olmak istiyor çok kolay şeyler bunlar ama yapmak istemiyorlar
Soran+1 yılİşlerine gelmiyor çünkü kılıbık olurlar
- +1 yıl
Kılıbıklıkla alakası yokki bunun
Soran+1 yılYa onlarca öyle çevresi karısına değer verirse kılıbık der
- +1 yıl
kadınlar sanki sadece seks aracı mı bi o zaman değer veriliyor
- +1 yıl
değer vermek saygı duymak ilgi göstermek ayrı bir şey
- +1 yıl
hayaller ve hayatlar maalesef
- Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılSana koca değil sugardady lazım. Saydığın çoğu şeyi kadınlar yapıyor zaten. Ama ilgisizlik ve performanssızlık olunca , anlayışsız ve miskinse o konularda da kocan eksik tabi.
017 Yorumla
Soran+1 yılBen zaten yapıyorum ama genç adamsın iki güç göster iki birşeye dokun sürekli yatmak tembellik bunları da erkekler mi yapıyor?
- +1 yıl
Onu dedim miskinse hatalı zaten sorumluluklarını yapmalı bebek gibi davranmamalı
Soran+1 yıl12 de uyanıp prenses gibi kahvaltısı gelir gider beyimiz banyosunu yapar parfümünü sıkar çıkar gider eve gelir saat 12 bucuktur kölesi işleri yapmış çocuğu uyutmus bekliyordur ne bir tatlı söz ne bir romantiklik ayda bir olsun bir çiçek bir şey yok dümdüz hatta bazen kendine elbise alıp gelir poşete bakarım ki acaba bana da hediye bsy almış mi her seferinde hüsran ya sen kadın olsan ne hissedersin ve 25 yaşındasn daha genceciksin düşün
- +1 yıl
Yooo orada duracak o halde. Koca olarak size karşı bu kadar ilgisizse olmaz o evlilik zaten. Kölelik olur o şekilde. Siz haklısınız bu konularda da dediğim gibi. Eşlerin birbirleri üzerinde hakları var sonuçta. Üzüldüm böyle kocanız olmasına.
Soran+1 yılSağol elime para verirken eli titriyor üçün besin hesabını yapıyor cimri aynı zamanda ama kendine cömert sen üzüldün benim ruhum öldü be dışım 25 içim sorma 50 pazarları oda hep değil beni bir AVM ye götürür kavga edince oda bitti diye tehdit eder kendi çıkmama izin vermez ben gezsem kavga çıkar evde valla yazsam destan olur kafayı yiyorum galiba 🤦😅
- +1 yıl
Haklısınız ama bu durumda olmanızda. Peki önceden nasıl biriydi fark etmediniz mi? Daha yaşınız genç yani.
Soran+1 yılValla sevgiliyken kapımı felan açardı şiir yazardı yok yarim yok yarım tamamım şimdi kalk kız soğan doğra modundayiz 😄Benim de ailesel bunalımlar vs o anlık durumlarım karışıktı yaptık bir delilik evlendik ama şu an diyorum onları yazan bu adam miydi? Bazen kopyala yapıştır yaptığını düşünüyorum.
- +1 yıl
Vay be çok değişmiş desenize. Boşanma dışında başka seçenekler var mı 🤔
Soran+1 yılBir defa boşanıyorduk bile özür diledi değişicem dedi bı o zaman incelmisti yine eski haline döndü yok herşeyi denedim romantiklik mi süslenmek mi hamarat kadın da oldum ne istediyse yaptım ama onu çözdüm kafasına vurayım ekmeğini alayım hesabı istiyor ben hiç konusmayim tamam beyim evet beyim buda bana ters öyle bir evlilikte ben zaten ölmüş gibi hissederim kendimi şu an da pek yaşıyor sayılmam. Kisacasi bize sanırım pek çözüm kalmadı diye düşünüyorum artık.🤦
- +1 yıl
Yani kıymetini bilemeyen biri hiç çaba da görünmüyor. Tedavi terapi felan deneseniz?
Soran+1 yılOnu da teklif ettim sen git ben düzgünüm diyor kendisinde hata görmüyor asla bir de çevrene bak şükret diyor benim çevremdekiler de nasıl biliyor musun kocaları evde iş yapıyor 😄 Onlara baksam çoktan boşanmıştık ben işini gücünü geçtim ya biraz atik ol tembel olma emekli dede gibi takılma genciz biz arada romantik ol karın tokluğuna yaşayan amelesiyim sanki
- +1 yıl
Benzetmelere güldüm doğru yani 🤭 boynuzu yese hak ediyor derim böylesin kimse kusura bakmasın. Eşiyle ilgilinmeyen de ne bileyim yani 🤔
Soran+1 yılBende gülüyorum artık 😄😄😄 O karakter de olsam ben konuşurum sosyal medya da 50 kişiden şiir alırım biz oturmuşuz namusumuzla adamdan şiir bir tatlı söz bekliyoruz yok abi şans yok işte
- +1 yıl
maalesef durum öyle olmuş sizin için. İlgili ol yok, sorumluluk al biraz yok, anlayışlı ol yok, terapi yok eee boşan o zaman o da yok. Yokluklar içinde kalmışsınız umarım iyiye gider 🙏🏻
Soran+1 yılPek sanmıyorum ama çok teşekkür ederim. Bak şunu anlatayım çocuk evi aldık kızıma ev kurulacakti diyorum ki şunu kur canım tamam diyor ben anneme gittim geldim bekliyorum sürpriz yapsın baktım kurmamış çocuk diyor anne ev ev en son oturdum kendim tek başıma yaptim vidasiydi bilmem neydi gelmiş diyor ki aferim güzel olmuş.🤦Benim umudum yok yani sağol iyi Dileklerin için. 🙏
- +1 yıl
Rica ederim elden dilekten başkası gelmiyor tabi. Ama çok sünepe biri olmuş bu nasıl bir değişim pes. Ya rol yaptı ya da fena değişmiş. Siz de kafanıza takmayın varlığı yokluğu bir olmuş. Kendiniz eğlenin kendiniz yapın. Tek yaşıyormuş gibi yaşarsınız. Beklenti olmayınca daha rahat olur içiniz şişmez 😉
Soran+1 yılÖyle yapıyorum bende 🥲
bosan bende ayrıldım eşten aldattı diye hoş geldin tayfaya
06 Yorumla
Soran+1 yılGeçmiş olsun diyecegim zaten geçmiştir yani boylesi için üzülmekte saçma
Soran+1 yılEttim
Anlaşamıyorsan boşanmak en doğrusu tabi bunun için arkanda duran bir aile maddi özgürlük şart
02 Yorumla
Soran+1 yılBunları biliyorum ama hepsi yarım yamalak var
+1 yılBebeğem ayrılırk kararını kendisine söyledin mi peki 😏
05 Yorumla
Soran+1 yılSöyledim çok kavga ettik kin tutuyor bana yok beş kuruş vermem yok çocuğu vermem beni uğraştıracak yani belli
- +1 yıl
Valla bebeğem nafaka mahkeme kararı, eli mahkum. Çoçcukta bir yaşa kadar annede kalmak durumunda yani hertürlü hukuk senden yana ama evliliğini bitirmek kolay bir şey değil iyice düşündün mü 😏
Soran+1 yılYa ben bittim zaten evlilikten anladığım bir şey yok ki napayım zorunlu bir şey ne kadar gider
- +1 yıl
Bir karar verdiysen ondn vazgeçme. Sonra hayatına bak, illa bir erkeğe ihtiyacın yok illa sevgiliye ihtiyacın yok sen sana yetersiz bebeğem 😏 de merak ediyorum, severek mi evlendin
Soran+1 yılKendimiz tanıştık severekten çok o anlık durumlar vs oldu bir şekilde aynen hayatımda kimseyi istemiyorum artık kafa dinlemeye ihtiyacım var aşırı derecede yorgunum
instagramda arama kısmına iliskidr yaz evlilik ve ilişki danısmanı diye çıkar zaten görürsün o sana yardımcı olur hemde ücretsiz zaten bir çok kişiye yardım ediyor izlemen gereken yolu gösterir.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNeden evlenmiyorsun diyenlere bu yazıyı atacağım. Senin adına üzüldüm :/
23 Yorumla
Soran+1 yılAt valla ve evlenme bencede insanlar çok iki yüzlü 🤦
Cevap sahibi+1 yılEvlenmeden önce farklı mıydı
Soran+1 yılTabi ki
Gizli Üye(36-45)+1 yılOzetle sunu sorcam.
Bosndiginizda sen ne yapaacaksin. Bir is gelir var mi.
Anne baban bu konuya ne diyor.06 Yorumla
Soran+1 yılÇalışırım ama benim param çocuğum ve bana yetmez malum Türkiye şartları annem var arkamda oda ama nereye kadar en azından diyorum kızım biraz daha büyük olsaydı keşke nafaka vermem diye de tehdit ediyor
Cevap sahibi+1 yılO zaman oncesinde baska yola bakmak lazimm. Yani sizn mesleki anlamda kendi hayatinizi cozmeniz gerekiyor. Sen bu konuda kararlimisin.
Soran+1 yılKararlıyım atanamamis sözleşmeli öğretmen maaşı ile geçinilir mi? Ahdhdh vallahi sinirlerim bozuk.
Cevap sahibi+1 yılSen bana yazrmisin...
Bir yol haritasi belirleyelim.
Eger ciddiysen bu konuda
Cevap sahibi+1 yılPeki sen henuznkarar vermemissin anlasilan
Cevap sahibi+1 yılNeyse anlasildiiiii.
Sizin goy goy a gelmissiniz. Cozum filanda aradiginiz yok. Hadi bol sans
Gizli Üye(30-35)+1 yılHayvan gibi adam napacan zor işin iki asker tokatı çek bı rahatlayim hep beraber :)))
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Boşan ve kurtul ondan
11 Yorumla
+1 yılArkadaşım cocuk var mi onu söyle
06 Yorumla
Soran+1 yılVar yazdım ya
- +1 yıl
Okumadım. O zaman mecbur devam edeceksin. Evlenirken b*k varmış gibi koşa koşa sanki bir b*k varmış evlilikte gibi evleniyorsunuz. Evlilik budur arkadaşım. Peşinden koştuğun şeyin arkasında da durmayı bil.
Soran+1 yılOkumadiysan hiç dikkate almıyorum seni
- +1 yıl
Okudum şimdi ama dikkate almamanın asıl sebebi o değil. Asıl sebep söylediklerimin harfiyen doğru olup senin işine gelmemesi
Soran+1 yılÖyle olmuyor bu işler kardeşim sen benim aile yapımı yaşadığım zorlukları çektiklerimi nelerle mücadele ettiklerimi bilemezsin ön yargılı olman normal ama bazen hayat seni köşeye sıkıştıriyor böyle
- +1 yıl
Ne alaka aile zoruyla mi evlendin yani?
+1 yılBoşan sana koca mi yok
04 Yorumla
Soran+1 yılYa derdim koca değil ki huzur istiyorum inan koca çok ama insanlar hep böyle çıkıyor sonrasında
- +1 yıl
canım takımı denk gelmiş sana
Soran+1 yılMaalesef..
- +1 yıl
Mesleğin ya da işin varsa boşan
+1 yılBoşan gel evlenek
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Boşanmayı düşünüyorum artık evlilikten bıktım sizce ne yapmalıyım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler