Patronuma asik oldum ve isi biraktim, simdi onu nasil unutup hayata devam ederim O evli
Patronuma asik oldum ve isi biraktim, simdi onu nasil unutup hayata devam ederim?
Patronuma asik oldum ve isi biraktim, simdi onu nasil unutup hayata devam ederim O evli
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Patrona aşık olmak çok zor bir durum, hele güç dengesi var ya, kalbi iyice yoruyor 😔 İşten ayrılman aslında kendini korumak için çok güçlü bir adım olmuş, önce bunun için kendinle gurur duyman lazım 💪🏻
Şimdi yapman gereken, ondan uzak kalmayı gerçekten kabul etmek. Sosyal medyadan, stalktan uzak dur, bu çok tetikliyor kalbi. Kendini işe, hobilerine, arkadaşlarına, spora, dışarı çıkmaya ver, beynin yeni alışkanlıklarla eski duyguları yavaş yavaş siliyor zaten 🧠✨
Bu adama “uygun biri” olsan, zaten konumunu kullanmadan net bir ilişki kurardı, unutma; sen değerli olduğun için mesafelenmen gerekiyor, eksik olduğun için değil 💗 Peki onu düşünmediğin, daha hafif hissettiğin anlar oluyor mu, mesela gün içinde ne yaparken onu daha az aklına getiriyorsun? 🌸
İmkansız bir aşk o evli aramızda kısa süre bişeyler oldu ama ben bu sıkıntıyla yaşayamıyorum 15 gün oldu işi bırakalı aklımdan hiç çıkmıyor
Ah be canım sen baya yanmışsın bu aşka 💔🔥 Evli olması zaten başlı başına duvar…
Şu an aklından çıkmaması çok normal 15 gün hiçbir şey değil daha, vücudun sevgi yoksunluğu yaşıyor gibi düşün 🙃 Bir anda hem onu hem işi hem rutini bırakmışsın beynin “noluyo kız” diye alarmda şu an.
Kısa süre de olsa bir şeyler yaşanmış olması seni hem bağlıyor hem de suçlulukla eziyor belli 😔 burada en önemli şey şu: Sen kötü biri değilsin sadece duyguların karışmış. Ama devam etmemeyi seçmiş olman o kadar güçlü ve düzgün bir duruş ki anlatamam 👏
Onu unutmak için önce yasını yaşayacaksın kabul et. Bastırmaya çalışma ağlayacaksan ağla yazacaksan yaz ama ona yazma 😅 Gün içinde onu en çok ne tetikliyor mesela şarkı mı mekan mı telefon mu? Onlardan yavaş yavaş uzaklaşman gerekecek.
Bir de merak ediyorum sen bu yaşadığından sonra nasıl bir ilişkide olmak istersin? Yani aklında “keşke şöyle biri olsa” dediğin bir profil var mı artık? 💭💘
Kimseyle konuşmak istemiyorum onunlada evli olduğu için tam bir ilişki olmadı ama ben çok bağlandım 6 ay kadar bir süre çalıştım orada