Patronumla aşk yaşadım. Çok pişmanım, nasıl toparlanacağım?

İyi günler. Ben 29 yaşındayım 4 yıldır evliyim ve bir çocuğumuz var. Eşimle universite son senesinde tanıştım. Eşimden önce sevgilim vardı deli gibi aşıktım ona. 2 yıl kadar birlikteliğimiz oldu. Karı koca gibiydik artık. O universiteyi bitirince beni terk etti. Bunalımlara girdim kendimi kullanılmış hisettim. Eşimle o dönemde tanıştım. Bana karşı çok iyi çok şefkatliydi. Deli gibi aşıktı. İyi de bir işi vardı. Evlendik. Ben de evlenince kapandım. Ben ise çalışmıyordum. Daha sonra ihtiyacımız olmamasına ragmen çalışmak istedim çünkü evde çok sıkılıyordum. bir büroda sekreter olarak işe başladım. Patronum genç ve karizmatik biriydi. Sık sık muhabbet ederdik. Zaman içinde müthiş bir heyecan hissetmeye başladım. O da bana karşı boş değildi ama evliydi. Sürekli ruhumu okşayacak şekilde davrandı. Kendimle mücadele ettim ama karşı koyamadım ve ilişki yaşamaya başladık. Rüyada gibi hissediyordum. 7 ay sürdü bu ilişkimiz en sonunda patronum eşinden ayrıl sana ayrı bir ev açayım dedi. Kabul etmedim. Çünkü bir çocuğum vardı. Kabul etmeyince benden soğudu ve en son işi de bıraktım ilişkimiz bitti bir aydır. Ama ilk başlarda onu düşünüyordum hep. Şimdi kendimi eşime ve çocuğuma adamak istiyorum. Psikologa gitsem iyi olur mu sizce?
Patronumla aşk yaşadım. Çok pişmanım, nasıl toparlanacağım?