2 yil yaninda calisiyorum basta ilgim yoktu hatta onun vardi bana karsi ben isimde gucumdeydi zamanla benimde olustu ve bastirdikca her anlamda aciga vuruyorum istemeden anliyor bende uzak duruyor bazen elini elime bilerek dokunduruyor coğunlukla gozlerini kaxiyor benden kaciyor uzak duruyor ama bazen bana karsi tavirlari cok iyi oluyor ve cok mutlu oluyorum. Arkadasi cikolata abur cubur getirmisti yirtdisindan oda beim cikolata sevdiğimi biliyor bana demisti bak tam senle benim sevecegim tarzda sen al demisti. Istifa ettim kac defa birakmadı personel olarakda benden memnun ama beni insan olarak sevmesi bile asiri mutlu ediyor diygusal bisey olmasina bile gerek yok cok mutlu oluyorum. Iste ama genel olarak benden uzak durup yuzime bile bakmiyor kaciyoe benden benjm ona karsi duygularim daha yogunlasmaya basliyor
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Düşüne düşüne duyguların yoğunlaşıp aşka dönüşüyor
Madem ya açık açık ona acil. Olursa olur olmazsa unutup hayatına devam edeceksin
Acilicaktim evli oldugunu duydum bende uzaktan yasamaya karar verdim hislerimi duygularimi vs
Ve hala metres olmak için çaba harciyorsun. İşte düşünmeyi bırak. Gerekirse o işten ayrıl. Bu şekilde devam etmemelisin
Ya he he her... siz iyi biliyorsunuz zaten. Ne yasadigimi ne dusunudugumu kalbimi zihnimi yasantimis hayatimi bilmeden yorum yapamazsini bu sekilde.
O zaman çok biliyorsan ne yapabilirim diye ne soruyorsun 😂😂
Ne halin varsa gör ya
Herkes tercihlerinin bedelini öder 😂 çokta tin
Kaçan kovalanır modu olmuş açıkça söyle bence bi tepkisi ne olacak
Diyemem ama kaçan kovalanir taktigi felan yapmiyor cok olgun akli basinda biri bana karsi ilgisini hissediyorum bana yaklasmamasi ve uzak durmasi ise bana zarar vermemesi icin ben onun karekterine hayranim
Biriniz de hademeye çaycıya aşık olun lan, varsa yoksa patronlar müdürler müptezeller
Garsonada asik olmustum ilk askimdi hatta mesele makam mevki meselesi degil daha once calistigim yerde de patronum ilani ask etmisti tipi parasi gucu herseyi vardi ama karakteri yoktu isi direkt birakmistim. Mesele benim icin sevilmek ve karakter bu kisinin karakterine hayranim belki benimki ask bile degildir hayranliktir
zorla kendini boş ver
uzak dur madem
Oyle yapiyorum ama ona hayranim bakislariyla sanki kalbimjn icini görüyor
sadece hayranlık değil onu arzuluyor gibisin de
Patronu istiyorsun artık
Kaçan kovalanır kovala kız ekmeğindesin boş ver
Dekolte giyin yanina git gerisi gelir zaten😂😂
Oyle seyler giymem oyle seylerle etkilemem de
Ozaman yemeğe davet et geçenin de uzun olmasini işte
Onuda yapmam uzaktan yasarim ne yasarsam sadece onu merak ediyorum benim hakkimdaki dusuncelerini felan
Ozaman sen merakinla kalirsin cesaretini kaybetmiş bi insan herseyini kaybetmiştir.
Evli ama yoksa cesaretimi toplayip ona acilicaktim evli oldugunu duydum biraktim hatta o bile farketti acilacagimi hemen önümü kesti ve duyuncada evli olduginu uzaktan yasamaya karar verdim duygularimi
Evli ise neden ilgi duyuyorsunki daha yuva yıkanın yuvası olmaz uzaklaşacaksın ondan başka birisini bulacaksın
Tamam soyliyim hislerime ve kalbime kessin ilgisini hislerimiz bizi dinlemiyorki keske bit diyince bitse. Hemen konuyu yuva yikmaya felan getirdiniz uzaktan yasiyorum ve uzaktan ilgi duyuyorum ona karşı bu nasil biter gider onu merak ediyorum yoksa bir sey olmiyacagimizi ve olmamasi gerektigini biliyorum
Bende sana başkasını bulacaksin diyorum hayatini onunla yaşayacaksın ki unutasin yoksa böyle kuru kuru erir bitersin sen
Onuda denedim beni bu kisye iyce bağladı. Sevmeyen kendimi degersiz hissettiren biriydi ve bu kisinin beni insan olarak sevgisini bile daha cok gormemi sagladi
Sen hangi şehirde yaşıyorsun
İstanbul
Ne iş yapiyorsun
ya ayrılacaksın yata 2 numara mi Olcan
Ayrilmayi cok denedim birakmadilar bende birakamadim sonra zatem uzak duruyorum oda oyle sadece iste yan yana olunca icimde birseyleri yasamak zor oluyor ama öteside olmamasi lazim onuda biliyorum
sohbet etmek hisler sor. sk istedim de hslznan ama
Evlmi
Evli ogrendikten sonra zaten istifa ettim birakmadilar oyle cok istifa ettim cunku yan yana olmuyordu bana zordu sonra zaten kabullendim uzak duruyorum uzaktan yasiyorum hislerimi fwlan sadece bu nasil gecer biter onuda merak ediyorum
En fazla elini elime dokundurdu birde bana karsi ilgisi var ama otesini oda bende yapmadım