Tabii aile, akraba dışındakiler. Sevgilim olsaydı keserdim, yiğidim mutlu olsun yeter ki djfhdj
2 ay
Tabii aile, akraba dışındakiler. Sevgilim olsaydı keserdim, yiğidim mutlu olsun yeter ki djfhdj
Ben mesafeyi korumayı gayet iyi bilen bir insanım yani öyle çok yakın olduğum bir kız arkadaşım da uzun zamandır yok o yüzden kıskanılacak bir sohbet vs durumu da olmaz. Sosyal medya vs kanallarından da çıkar denilirse de komple sosyal medyayı bile kapatabilirim zaten aktif de kullanmıyorum.
Yok ya problemsiz erkek olmaz benim de kendi çapımda yarattığım problemler var 😂
Adelina çok iyi insan keşke herkes adelina gibi olsa
Bana geçen ay Mart ayı arkadaşım bana dediki arda sana göre kız var 20 yaşında hiç erkeğin elini bile tutmadı, sevdiği için canını verecek insan dedi bende kabul etmiştim sonra kıza söylemiş benim arkadaş kızda kabul etti tam buluşup tanışcaktım hayatımda ilk defa daha yüzünü görmeden başkası kapmıştı sonra ben kabul ettimde acaba Allah kabul ettimi diye düşünmeye başladım allah dilerse olur Allah dilerse olur Biz bu dünyada herşeyi kendimiz yapıyoruz zannediyoruz oysaki herşeyi İnsanları Ve Bütün Canlıları Yaratan hiçbir şeye muhtaç olmayan Allahın yönetiminde her şey oluyor mesela ben küçükken benim babam bana derdiki ulan benim şeyimden oldun konuşma derdi evet baba sen annemle sevişmeden ben olmucaktım peki sevişme özelliğini veren kim, Bide o kadar ilişkiye giren insanlar var neden o kadar sağlıklı oldukları halde çocukları olmuyor çünkü allah dilediğine çocuk verir
Adelina Nasılsın Çiçeğim Seni Sormadan Duramıcam Bu Sadece Senin için istersen engelleyebilirsin ama yinede ben sana bunu atıcam ❤️🙈
Talepler adil olmadığı sürece kimin kimi sevdiğinin ne önemi var.
Bir düşünün lütfen sürekli talep ediyorsunuz ama talep edenin yaptığı bir şey yok.
Sizce adamın o kadını sevme ihtimali.
Ancak erkek sever.
Çünkü amaç onu sevmek değildir.
Amaç;
Öyle görünüp başka şeylerin peşinde koşmaktır.
Çünkü kadın ilişkiye başladığında arkadaşlarına sevgilisini açar.
Ve ikram eder.
Bilerek veya bilmeden.
O yüzden kadın hep heyecan yaratan erkek arar.
Hep kendini hem cinslerine kanıtlama zorunluluğu içinde tutar.
Ve diğer heyecan arayanlara ikram eder.
Sonrada hepiniz aynısınız, der.
Erkek aynıydı zaten değişmedi ki.
Değişen , değişebilen hep adam oldu.
İlk önce kendine , sonra ilişki yaşadığı kişiye adil olan her kadın tercihinin doğru olduğunu ilk gün gibi son günde emindir.
Gerçekten değer birisi çıkarsa elbette... Zamanında uğruna çiğ tavuk yediklerimizi bi kanada bizi sattıklarını görünce artık çok içimden gelmiyor :) Ama bu konularda partnerime olabildiğince guven veririm sanırım karşılıklı konusarak çözebiliyoruz bu tarz işleri.
Elbette yaparım. Ben sevince çok seviyorum ya :D Kendi kişisel ve karakter değerlerim hariç onun mutlu olabilmesi için elimden gelen ne yaparsa yaparım :)
''Ne varsa yaparım'' yazmaya çalıstım (çiçek)
Ya parantez içine alsanaaa :D:D:D Yaparsın sen ponçiksin çünkü.
heh bak şimdi oldu asjfasfjbk Yok gerçekten sevdiğin adama karşı sadık sevecen bir partner olursun sen boyle tanıdım seni sitede. Ama değeri bilemiyorlar işte...
Erkek adam sevdiği sorun çıkarınca bunu düzeltmesini bilecek yaa. Birisi bozulunca diğeri tamir etmeli yoksa iki insanın olduğu her yerde tartısma, soğukluk, fikir ayrılığı hep olacak. Önemli olan empati yapmak ve sürekli sevgini göstermek. Kadın trip atacak arada error verecek. Erkekte üstüne düşeni yapacak...
Öylesi daha iyi yaa. Karşı taraf sadık olsun hep sorun çıkarsın. Ben sorunları çözme konularından zevk alıyorum. Sürekli challangedaymısım gibi hissediyorum renk oluyor :D Ciddiyim bu konuda. En sevdiğim şey de karşı tarafa güven verince yeteri kadar değer verince o da yavaş yavaş daha az error veriyor. Hoşş :) Sen eksik değilsin onlar yalnıs bence. Ha ama konu sadakat, giyim vs gibi şeylere gelince bende bunları kaldıramıyorum :D Hepimizin artıları eksileri var. Sevdiği sevmediği şeyler var. Seevgi saygı ve güven olunca gerisi bir şekilde halllediliyor.
Hahsfahba inan bana karşıdan istediğin duyguları alınca, sende ona karşı aynı duygularla yaklaşıyorsun zaten. Sandığın kadar çile değilsin, sadece anlaşılmak isteyip anlaşılmayınca abartıyorsundur. İçgüdüsel bir hareket bence. Empati yapıyorum sürekli sorun çıkaran bir yapım var ben bunu biliyorum. Ama karşımdaki insan ne yaparsam yapıyım alttan alıp beni dinginliyebiliyorsa, bunu fark ettiğimde bende değişmeye başlarım. Yani sen... Empatikkk yaptım :D Bilmiyorum yanılıyor da olabilir. Gerçekten ayı ikiye yarsam, değiştiremeyeceğim insanlarda tanıdım. Ama sevgili olarka değil arkadaş olarak. Sevgililik işleri hep farklıdır. Bu yüzden kendine haksızzlık ediyorsun bence. Kendinde beğenmediğin ve karşı tarafında beğenmeyeceğini düşünüdüğün bu huyunu gözünde büyüüyorsun gibi hissettim. Endişelerinden dolayı...
Adam olun ulen gül gibi kız işte. Sadık, güzel, anlayışlı, eğitimli daha ne istiyorsunuz :D:D
bsafhabsfhja emek vermeden hiç bir şey olmuyor yaa
Senin “yiğidim mutlu olsun yeter” cümlen kalbime oturdu ksksk 🤣 Çok tatlı düşünüyorsun ama bence tamamen kesmek sağlıklı değil. Güven varsa, sınırlar belliyse, gerek yok herkesi hayatından silmeye. Ben konuşma stilimi ve mesafemi ayarlarım, flört vibe’ını kapatırım, o kadar 😉 Sence sen ileride buna gerçekten dayanabilir misin, yoksa zamanla fikrin değişir mi? 😌💬✨
Ayyy sadakat level: efsane sende 🥺❤️ Ama abartıp kendini yok etme yeter ki 🙈✨
Cevap
87Cevap
Ben keserim duvar örerim en yakın arkadaşıma bile ama bu devirde onu hakedecek kimse yok ✍️
Olmasa da olur 🙂
Yakın arkadaşına duvar örmen hiç doğru değil. Sağlıklı bir ilişki ve iletişim şekli değil. Karşına değecek insan çıkmaması bundan da olabilir
Duvar derken öyle çok eskisi gibi samimiyet olmuyor ayrıca yalnızlığı daha çok seviyorum 😅 değecek insanlar isteyene çıksın 🙃
Sevdiğim kişi için tabikide keserim, o bana arkadaş olur
Merhaba,
Kesmezsem top olayım! 😂
Bu zaten karakter olarak yaptığım bir şey. Sevdiğim kadınla konuşamayıp karşı cinsten başka biriyle konuşacağım ne olabilir ki? Keserim. Biraz hanımcılığı esas alan bi' adamım. (Azıcık eski soruları kurcalayım dedim haha)
Güven nerede? Güvenmediğiniz kişiyle sevgili olamayınız hanım edendi 😒
Sen geçen hesabını mı kapattın ya 😱 KS çalkalandı Ayşegül gitti diye 😳
Tövbe tövbe…
Issız adamı biliyordum bi de ıssız kadın varmış… Arada bisey demeden gider. “Anlamazdın, anlamazdın… Kadere de inanmazdın. Hani sen acı veren kalpsizlerden olmazdın…”
O hissi bilirim. Yine de… Sensiz bi şeyler eksik burada bilesin ;)
E öyle yapıyorum ki zaten. Karşımda da öyle olunsun isterim ama. Baskın karakterdeyim çünkü tansiyon hemen hemen yüksek oluyor sjdjd
Ya bırak sonra bıdı bıdı sen beni sevmiyorsunlara giriyosunuz sjfjf
Öyle bir dünya yok konu kapandı diyorum mesela sen beni hiç sevmedinler, sen benim özgürlüğüme düşmansınlar falan sjdjd ben de evde oturup çekirdek çitliyorum sjd
Abartmak demeyelim de olması gereken diyelim bence. Kız kıza gitsin çıksın dışarı. Saat olmuş 23. Civarı dışarı çıkacakmış mişmişmiş de mışmışmış aman neyse zaten o yüzden yalnızım 😅
Tas kafa kekolarından değiliz tamam baskınlığımız var ama gösterdiğim kırmızı kartlara var bile karışamaz o kadar net doğru yani 😅
Elhamdülillah da işte 😅😅
@adeliina Helal kız sana :) Soruya cevap dersek bende keserdim sevdiğim insan mutlu olacaksa tabiki neden yapmayayım ki
Hayır.. böyle bir şey yapmam.. kendimde yapmasini istemem.. bunu isteyen biri ile de olmam zaten.. çok saçma.. hayat bu guvenmedigim biriyle sohbet etse etkilenecegini düşüneceğim biri ile niye yola cikayim:))
Zaten çok bi muhabbetim yok karşı cinsle ahxnskxn
Bu sağlıklı bir şey değil.
Sevgilimi rahatsız edecek en ufak şey yapmam ama sosyal varlıklarız. İş sebebiyle belli ortamlardayız. Laubalilik olmadan dozunda iletişim kurmak daha doğru
Kadın erkek arkadaşlığına inanmam o yüzden hiç kadın arkadaşım olmaz yani olanla en fazla selam naber o yüzden sevgili olan biri karşı cinsle zaten konusmamalı
YAV OHA OHA OHA sevdiğim biri olabılır aşkından ölüyor olabılırım pekı bu keserım ıletısımı yazanlar aga siz ne yapıyonuz ne yasıyonuz? Sevdıgınız kısı sızı bırakıp gıttıgınde aglayacak bır omuz bıle bulamazsınız kardeşim biraz kendı hayatınızı onde tutun ya ne çok alışmıssınız sevdıgınızı hayatın merkezıne koymayi
Tüm karşı cinsle sohbeti kesmek ifadesi biraz kısır bir ifade gibi ayaküstü sohbet var bi'de telefon rehberinin yarısından fazlası karşı cins olması durumu var ikisi aynı şeyler değil
Kesmesem de bir seviye koyarım. Asiei. laubaliligi gereksiz buluyorum karşı cinsle. normalde de sevmem muck muck
O noktada sadece kadınım ve ben oluruz.
Birbirimize dost, en iyi arkadaş oluruz.
Bir başkasına gerek yok.
İş hayatın saat 4 veya 5 e kadar sorun olmasa iyi olur. Geri kalanında sohbet kesilir sorun olmaz. Daha önce bu muhabbete giren kimse de olmadı zaten.
Sohbeti kesmem. Hem hayatımda birisi olursa, zamanımı sevdiğime ayırırım. Diğer karşı cins ile konuşsam bile sevdiceğimin olduğunu da bilsinler ki, ona göre hareket etsinler derim.
Sohbeti tamamen kesmek kolay olmayabilir. Mesafe açmayı anlarım da tamamen kesmek mantıklı değil bence
Gündemdeki olaylarla ilgili ne düşünüyorsun sence nasıl yetkileri olmalı polisin ve güvenlik personelinin @adeliina
Sormak istediğim bir kaç şey var ve yaşanmış bir olayla ilgili örnek vermek istiyorum ama burdan uzayabilir
@adeliina
Merhaba sorduğum şeye şu an cevap vermek istiyor musun
Her ilişki başkadır
Sevdiğim kadın da olsa kendimden taviz vermem hayat hep beraber olunca güzel
Hepsiyle değil iş arkadaşım var sınıf arkadaşlarım var herhangi bir yardım için onlarla konuşmam gerekir
O da kesiyorsa evet kesebilirdim çünkü gerçekten karşı cinsin arkadaş olabileceğine dair kafamda acabalar var
Zaten erkeklerle pek sohbetim yok. İşten, okuldan olmayacak mı arkadaşlarım. Aşırı kıskançlığa gelemem
Seninle sevgili olsaydım tabiki sohbeti keserdim karşı cins ile.
Arkadaş olarak konuşursun o ayrı, saatlerde muhabbet, sohbet etmezsin yani..
Alakasız... zaten birini seviyorsam başka biriyle arkadaşlıktan öte bi ilişkim olmaz
Olması gereken bu değil mi. Her iki tarafta vazgecebilmeli
Keserım sıkıntı olmaz aynı performansıda sevgili olduğum kişiden de beklerim
Genel olarakta muhabbetim olmadığı için sorun değil
Niye keseyim ki alıp koynuma yatmıyorum sonuçta kişi kendini haddini bildikten sonra gerisi boş
İnsanız sonuçta işte orada burada iletişim olmak zorunda kesmem sınırımı biliyorum.
Sevdiğin kişi için tüm karşı cinsle sohbeti kesmeye gerek yok ki sevdiğim kişi sadece odur başkasına ne gerek onu sevmek için onunlayım ona ihanet etmek için değil. Tabi benim çevremde bunu yapan kadın erkek var olduğu için insan oğlu çok kötü bir canlı olmaya başladı
Hayır arkadaşlarımı iki gün yanımda kalıp sonra gidecek bir erkek için satmam🤨anca arama mesafe koyar veya yazışmalarıma bakmasına izin verirdim.
Her annenin istediği gelin jdj
Kestik de ne oldu sanki değer bildi
Benim yaşadığım yerde insan yok
Manisa ya bagli bir çiftlik dağ başında
Yapabilir misin? Hiç insan yok ama tamamen 0
😃😃
Doğru kişiyse yaparım hafta eşim için yaptımda.
Ne güzel.. 😌
Teşekkürler adeliinacım ❤️
Rica ederim 🫶🏻
Normali bu değil miydi yahu 😅
Şey gibi aldatmayan erkek 😂 zjsbhsbsb
Az daha şükür ettirecekler 😂 zjehsjsh
Ulan okuduğumuz tarihteki erkeklerin erilliğinden sonra bunları görünce çok gocunuyorum ya shhsshhsjzhsb😂😪
Du bakalım savaş çıkacak gibi belki biraz düzelirler 😅 zjhssbbsb
Geçen gün birisi askere gitmiyorum diye sinir olmuştu yorumlarda 😅🤦🏽♀️🤦🏽♀️ Allah sabıt versin bize bacımm sjbshs
Artık sadece cahille söhpeti kesiyorum. d
O keserse keserim.
Akrabalık bağı yoksa zaten mecburi. Tabi ki bunu karşı taraf da yapmak zorunda. Arkadaşım markadaşım anlamam.
Benim yakın erkek arkadaşım zaten yok. Ama ben sınırlandırılmayı sevmem. Bu yaştan sonra kendime karıştırtmam.
Evet keserim. İster hanımcı deyin ister başka bir şey, kadınını mutlu edemeyen erkek eksik yaşıyordur.
Keserim tabiki arkadaş vs sevdiğim insandan daha mı önemli
Kesinlikle karşı cins diye birsey kalmaz herkes gardaşım olur
Hayatımdaki insan rahatsız oluyorsa keserdim tabii. Hayatımdaki insandan kimse daha değerli olamaz
Arkadaşlarımla kesmem. Sevgilim varsa flört anlamında sohbet etmem zaten.
Zaten etmiyorum ama isterse hak eden biriyse canımı veririm
Tüm değil belki isim gereği konuşmam gerekenler oluyor onlarla da belli bir çerçevede elbet
Bir aralar dünyaya küsmüşlüğüm bile vardır :( ahh chen üzümlü kekim 🤦🏻♂️
Kendimi bile keserim.
Keserm akrabalar dışındakiler
Evet keserim
Kesmeyen bacımdır
Karşılıklıysa olur
Keserim nolcak
Olması gereken o zaten
Hayır kesmem. Samimiyeti azaltabilirim ama.
Keserim. Gerektiğinde kesiyorum zaten
Kestik djzhshsha
Cinsiyet gözetmeksizin hayatımı minimize ederim.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?