Karışmam ya olabilir çünkü empati yapıyorum benim mesela erkek arkadaşlarım olsa yani öyle bildiğimiz normal arkadaş bana gelse dese ki hayır onlar arkadaşlık edemez ben üzülürüm karışmam yani ben istediğini yapabilir zaten güvenemeyeceksem 2 dakika Arkamı Dönemeyeceksem şüphe edeceksem sevgililik sürdüremem onla. O yüzden kızım tamam yani konuşabilir bir de ne kadar yakın olduğuna bağlı gerçekten çok fazla şüphe duyacak bir yakınlık sezersem Ufak bir uyarıda bulunurum ama onun dışında karışmam o da benim yakın arkadaşlarıma karışmasın sonuçta arkadaşlık ayrı ilişki çok ayrı bir şey.
Çizgisini bilmeyen insan, durması gerektiği yeri de bilmez. Kimseye hayat dersi veremem ya da uyaramam, kendisi durması gerektiği yeri bilmeli ve ona göre karşı cinsle arasında bir çizgi olmalı. Bunu idrak edemeyen birine Karışmam ayrılmayı tercih ederim.
Tabiki karışırım, bu da soru mu? İyi valla hanfendi sosyal ortam yapacak diye ne idüğü belirsiz heriflerle sohbet etmesine izin mi vereceğim bir de.. Saçmalık! Hele o benim sadece kankam olayları midemi bulandırıyor.. İş dolayısıyla mecburen muhatap olmak zorunda olduğu kişiler hariç karşı cinsle her sohbet canımı sıkar.
Aslında karışmam ama öyle bir açıklamışsın ki gerildim soruyu okuyunca 🙄 Yani kimseyi zorla yanımda tutamayacağımı öğrendiğim için karışmam. Bozulurmuyum evet. Bunu izah edermiyim, yalnızken suçlamadan kibar bir dille izah ederim. Ama devam ediyorsa ben uzaklaşırım galiba bilemedim şimdi 🙄
Hayır karışmam. Sonuç olarak çalışan insanlarız ve hepimizin çevresinde karşı cins var. Laubali olunmadığı partnerini rahatsız etmeyecek olmaya dikkat ederim bende, ondan da rica ederim 😇
Karışmam için bir neden yok ki Kankacığım yani sevgilim veya eşim diye onun hayatını kutlayacağım anlamına gelmez ki bunu zaten böyle düşünenleri de anlamıyorum ben
söz konusu ben haricinde bi kadınsa ve bu kişi annesi kız kardeşi kuzenleri haricinde birisi ise kıskanırım ve ben kıskanırsam merhaba! Azrail.. yani o kadar söyliyim 😂😂 kıskanınca içimden çirkef çıkar beni tanıyamaz
Karışmam için bir neden yok, herkes özgürdür. Zaten eğer o konuştuğu kişiyi benden daha çok severse ve sonrasında onunla sevgili olursa bu benim başarısızlığımdır, eğer başka birinin yanında benimle olduğundan daha mutlu oluyorsa, onun için sevinirim ayrıca yanlış hareketlerimi düzeltmeye çalışırım.
İlginç bir anımı paylaşmak istiyorum. Zamanın behrinde Bir mekanda yemek yemeye oturmuştuk garson genç bir kadındı fazla samimisin diye fırça yemiştim.