Kız arkadaşım degişti, gizli hesaplar açıp beni kırıyor, bu ilişkide ne yapmalıyım?

Kız arkadaşımla yaklaşık 1 yıldır beraberiz. Son 1 aydır çok garip şeyler olmaya başladı. Beni kırıyor, dile getiriyorum “tamam” diyor, “halledeceğim” diyor, “sana bir hediye hazırlıyorum” falan diyor. Buluşmamızda diyor ki “üşendim, hediyeyi hazırlayamadım.” Tamam diyorum, bir dahaki buluşmamızda hazırlar en azından diyorum. 1 aydır hiçbir şey yaptığı yok.

Benden bir hesabını saklıyor, anlıyorum. Hesabın adını söylemiyor, sonra bir anda söylemeye karar veriyor. Hesapta takipçi sayısı 0, hesap boş zaten, “bir şey yok” diyor. “Hesabın şifresini verir misin, bakacağım?” diyorum, “yok” diyor, “ne gerek var” falan diyor. Baya tartışıyoruz bu konu hakkında. Tartışırken daha çok kırmaya çalışıyormuş gibi hissediyorum.

Birkaç hafta önce bir şeye kırılmıştım, gelip bana “bence sen bahane üretiyorsun, kırıldığın falan yok, soğudun aslında, bahanen bu” falan diyor. Mesela bir yere gidiyorum, geçtiğim yol üzerinden “niye buradan geçtin” diye tonlarca laf ediyor bana. Gördüğü bir şeyden dolayı tartışıyoruz, günlerce konuşmuyoruz, gurur falan yapıyor haksız olduğu halde. Sonra bir anda falan hiçbir şey yokken “konuşmayalım” diyor, 2-3 gün konuşmuyoruz.

Arada sırada bana “uyuyacağım” deyip uyumuyor, o dediğim hesapta takılıyormuş mesela. Aylardır açık giymesini falan istemiyorum, giymiyordu. Bir süre sonra bu olaylar olduktan sonra diyor ki “açık giyineceğim” falan, “karışamazsın bana, babam bile karışamıyor, işine gelmiyorsa ayrıl” tarzı konuşuyor. Mesela bu ilişkide daha öncesinde de sevilmediğimi hissettiğimi söylemiştim, ona rağmen hiçbir davranışını değiştirmedi. Tartışırken aşırı kırıcı, sürekli “şuna sulanıyorum” falan diyor, yalan falan söylüyor, bir şey diyor sürekli. Ne yapmam lazım bu ilişkide?

Kız arkadaşım degişti, gizli hesaplar açıp beni kırıyor, bu ilişkide ne yapmalıyım?