Ben de onu mu aldatsam, ne yapsam bilemedim sizce ne yapmalıyım?
2 ay
Ben de onu mu aldatsam, ne yapsam bilemedim sizce ne yapmalıyım?
S1k onu
Ayrılcam
Kiz kiza o nasil oluyor ya
@gözüdönenADAM Cahil misin knk araştır
Baska bir kelime kullanin
İcerisinde s. iik yer almaya birsey kullanin yapilan eyleme
Sana mı soracaz
Siz kendinizle celiski icerisindesiniz. umutsuz vaka icin yapilabilecek birsey yok.
@gözüdönenADAM Ağır saçmaladın tamm
Sizin iloskiniz mantiklik benim dedigim sacma zaten. Soylenecek irsey yok
Bu durum çok can yakar, bunu yaşadığına gerçekten üzüldüm 💔 Seni aldatan birine aynıyla karşılık vermek ilk anda iyi hissettirecek gibi dursa da, sonunda en çok seni yorar. Kendini değersizleştirme, intikam için başkasını da bu drama sokma bence. Onunla sakin bir şekilde yüzleş, net konuş, güven bittiyse de ilişkiyi bitirip kendine alan aç. 🧠 Peki, içinde en çok hangi duygu var şu an: öfke mi, hayal kırıklığı mı, kırgınlık mı? 🌧️
Cevap
4Cevap
Yazdıklarını okudum aşağıda. İster kabul ister etme. Aldatmanın intikamı aldatmadir
Öğrendiğimi bilmiyor aldatayım değil mi en azından o da üzülsün ama öyle insan değilim işte kararsızım ya
Dün öğrendim çok canım sıkkın
Madem ayrılsaydın oe evladı
En yakın arkadaşı benden hoşlanıyor onunla mı aldatsam acabaa
Evet o da kız söylemedi ama hareketlerinden çok belli
Yok ya bir sevgilim vardı işte o da aldattı 😞 yakın arkadaşıyla yeni tanıştık sayılır ama belli ediyor yani her halinden bilmiyorum
Allah belasını versin onun
Yapacak bı şey yok. Kadın erkek hepimiz aynıyız diyorum kimse inanmiyo. Bunun dışında bi sey dicem. Yanlış anlama sitedeki abaza gibi düşünme ama cidden hiç bı lezbiyenle konuşmadım. Yargilayici biri diilim. Bı kaç soru sormak istiyorum kişisel gelişim açısından. Sakıncası yoksa sorsbilir miyim
Sen kizsin ve kiz arkadasin seni aldatiyor nasil bir aldatma baskalari ile mi altin gunune giriyor
Sevgilim
Lezsin yani hic bilmedigim yerden geldi soru ne desem bilemedim
Aldatılacak insan mıydım zoruma gidiyor öğrendiğimi bilmiyor ne yapayım sence
Kendine erkek sevgili yapmani tavsiye ederim lakin karar senin tabi
Sende onu aldattt
Öyle bir insan değilim
Öyle bir insanla arkadaş olman kendine saygısızlık değil mi 🙄
Arkadaş değilim sevgilim benim
Tamam işte senin gibi birine böyle birisi bunu yaptıysa sana saygısızlık bence
Evet ayrılcam da öyle ayrılmakta içime sinmiyor yanına kalmasın istiyorum yani en azından o da üzülsün ya
Üzülsün tabi sana bunu yaptığı için yanına kalmasın başka birine söyle iyi bir tecavüz etsin o kıza sonra senin kıymetini anlasınnn
Ne diyonmk
Fiziki tecavüz değil seni anlayacak şekilde diyorum olayı yanlış anladın sen insanların hayatını mahvedip gidenler varya onlar da bize ondan yapıyolar işte
Sende yap o zaman
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar