Arkadaşlar yaklaşık 1.5 senedir süren bir ilişkim var. Tahminen Haziran ayında evleniriz diye plan yapıyorduk. Ben işim gereği iki ayda bir şehir dışına çıkıp 5-6 gün kalıp geliyorum. Bir ara oda geliyordu benimle ama sonrasında gelmeyeyim yorucu oluyor demeye başladı. Bende bu durumdan şüphelendim. Çünkü gayet iyi gidiyordu ilişkimiz. Oturduğu dairenin karşı dairesinin doğal gaz sayacına gizli bir kamera yerleştirdim. Daire sahibine de dokunmaması için bir miktar para verdim. Bir süre sonra kız arkadaşım dışarı çıkmaya başladı. Mesaj atıp neredesin aşkım dediğimde evdeyim bitanem diyordu. Arayınca da geç açıyordu konuşuyorduk ki; bazen de açmayıp sonra dönüyor uyuyordum diyordu. Halbuki kameradan ben onun evinin kapısını saniye saniye izleyip evden çıktığını görüyordum. Bir süre sonra bir erkekle eve girdiğini gördüm. Aradığım zaman açmıyor, birkaç saat sonra dönüş yapıyordu. Yani düpedüz beni aldattığını yakaladım. Şimdi ben bu sözde hanımefendiye, onu rezil edeceğim bir düzenek hazırlamak istiyorum. Utancından yerin dibine batsın. Fikirlerinizi almak istiyorum. Ne yapayım ben bu arkadaşa? Önemli not: kendisine bir mini cooper hediye etmiştim. Araç onda. Kız arkadaşım içmeyi de sever. Öncesinde alkolü aldırıp aldırıp buna, sonra polise şikayet edeceğim. Ehliyeti gitsin ve sağlam bir para cezası yesin. Sonrasında bir rezil etme programı daha yapmak istiyorum. Tavsiyeleriniz nedir sayın KS CANLAR? 😀
Senin onu rezil etmen içindeki acıyı soğutur mu? Eline ne geçecek? Mutluluk mu? Onu rezil etme gereği seni hafifletmez onu ilk başta söylemem gerek! Yapacağın şey onun yüzüne vurup noktaya koymak, sonra da hayatından silmek! Bunu yapabilirsen sonrasında zamanla kendini ve onu affedebilirsen çok daha huzurlu ve Özgür hissedersin kendini bundan emin ol! Rezil etmek hiç bir şey kazandırmaz aksine kaliteni düşürürsün, bu sana yakışır mı önce onu düşün!
Çok basit bir planin var bu kizin canini bile yakmaz ayrıca sacma. Ama bu kiz hak etmiş evlenme asamasinda olmasaydiniz bir sey demezdim sevgililik laylaylomdur. Yasalara gore hakkin olmasa da bence var sadik olmasi gerekirdi. Aklima ilk gelen sey onunla nikah masasina otur arkada projeksiyon olsun kanitlarini topla ve onu herkesin içinde rezil et hatta baska kadin bul onunla evlenicem falan de onunla sahte evlilik yap sahte memur ayarla sahteden kadin ayarla onu hem rezil etmis hem de aşırı sinir etmis olursun. Ama benim planim sacma olmasa da fazla basit aklima ilk gelen ve gece yarısı su an beynim iyi calismiyor uykum var. Biraz dusunsem daha beterini bulurum😂😂😂
@GüvenilirAdamm kafayi yemedim acitan intikam bu ama bu basit kacar o ayrı daha detayli daha feci olması gerekir bunlar daha evlenmemiş evlenmiş olsalardi daha beterini bulurdum ama evlenmeseler de evlilik yolundalar bu yüzden intikam alinmali.
Aldatmasin o da. Ki evlenmeme daha cok var evlenene kadar daha acilisini en beterini bulurum bir de aldatan serefsiz nasıl yakalanir onun hakkinda da bir suru sey biliyorum. Ama senin kamera fikrine bayildim sacma degil bunu yillar once ben de düşündüm yillar öncesine ait bir fikir ama ise yariyor. Sımdiki zamanda daha kolay bir sekilde bulabiliyorsun.
@GüvenilirAdamm elbet biriniz elime düşecek 😂😂 ona saklıyorum bunlari. İleride kizim veya oglum oldugunda da öğreticem onlara da detaylica. Ama kizi yakalamak erkegi yakalamak farklı ama ikisinin de intikami küçük farklarla aynı sayılır
Ayrıca soran kisi sana burada su ana kadar en güzel en acimasiz plani veren benim ama senin bana dedigine bak. Aldatilan kisi öldürmedigi sürece ne yapsa hakkidir kesinlikle.
Kanka hakkını yiyemem güzel plan. Saygı ile eğiliyorum önünde ama hem maddi hemde manevi olarak yıpratıcı bir plan. Kızı intihar bile ettirir bu plan. Ama harbiden İyi plan. 10 üzerinden 10
Bırak intihar etsin sen. Bildigim kadariyla intihar eden kisilerin sbpleri arastirilip o sbp yok edilmiyor. Suçlusu sen olmazsin vicdanın rahat olsun. Maddi anlamdan da illa nikah salonunda dugun vb sekilde yapmak zorunda degilsin evde de olabilir kiz arkadasinin tanımadıği kadin ve erkek arkadasina durumu anlat onlar sana yardımcı olur eger arkadasinsalar bir tek projeksiyon kaldi onu da odunc al veya satin al. Evi biraz susle yeterli düğünü sonradan yapacam diye kandirirsin kizi
Birinci cümlenin sonundaki sen fazla. Uykusuz oldugum icin yanlış yazmisim fazladan olmus. Ayrıca vicdanen de kiz intihar bile etse uzulme o seni aldatan serefsizin teki acima ona. Acirsan olan sana olur. Aldatirken düşünecekti o an dusunmediyse simdi sen de onu dusunme
Ayrıca bence intihar etmez gerçek anlamda. Ama sahteden numaradan dikkat çekmek icin yapabilir sazanlar da yer. Ayrıca intihar ederse de etsin sana ne. Umarim arabayı kizin ustune yapmamissindir evlenmeden. Hatta dugun masraflı olacak borca girecez de vekalet al ondan arabayi kendine sat bir şekilde bir de oyle bir vekalet olsun ki bu sana borçlu gozuksun bunu bir avukata sormak gerekir. Ben basima boyle bir sey gelirse avukatimla yapardım intikam planimi😂😂
Olur bence neden olmasin ama araya bir kiz kat sevgili rolünde vb rollerde bir kiz sart kudursun o şerefsiz kiz. Bir de şerefsizin arkadaşları ailesi onunde rezil et veya kiz katma araya magduru oyna kiz katarsam hakliyken haksiz olursun kizi sonra devreye sok. Herkesin onunde rezil et kizi ama gecerli kanitlarla yap bunu. Sonra da onun kulagina gidecek sekilde hemen sevgili yaptigini düşünsün kudursun bir de arabayı ondan geri al vekalet vb bir seyle ustune sana borçlu çıksın seytani bir avukat lazim sana ben seytaniyim ama hukuk okumuyorum😂😂 tibbi birakip hukuk mu okusam acaba😂😂 bosanma davalarinda aranan isim olurum😂
Ayrıca boşver diyenlere kulak asma. Hiçbir zaman kendine haksizlik ihanet yapan birini cezalandirmadan birakma. İc rahatlatıyor intikam insana iyi geliyor onun da içini mahvediyor. İntikam bedel güzel şeyler. Eger laylaylom bir iliski olsaydi neyse ama evlilik yolunda böyle bir sey yapılması bu kızdan en agir sekilde intikam al
Arkadaş sakin ol. Anladım için yanıyor da böyle intikamla sönecek mi? Kamera kayıtlarını önüne at, arabanı al arkanı dön çık bu kadar. Zaten utançtan kıpırdayamaz ki.
Düşürme kendini bunlarla. degerini üste çıkar her zaman sessizlik. O daha fazla koyar inan. içinde hep acabalar nedenler konuşup durur. Illa ki kapına döner. Sen de zevkle izlersin.
Yok artık ya.. belki birsey yapmadı? Telefonuna erişebilirsin bir program yukleniyor. kimle ne konuştu veya nette nereye tıkladı sana geliyor. Tam karar vermeden önce emin ol derim. Vicdanın rahat olur.
Kanki hiç bişey olmamış gibi davran sonra bi gün yan yanayken telefon ve wp durumuna Sevgilimi aldatacak kadar ucuz ve aşağılık bir insan olduğum için kendimden tiksiniyorum yazıp paylaş telefonunu da sessize al ve bunu mümkünse o uyurken yap story sabaha kadar dursun. :D
2
6 Yorumla
Soran
+1 yıl
Kanka yemin ediyorum sen dahi bir adamsın. Devlet seni değerlendirmeli 😀 çok iyi fikir 😀😀
Kanka dalga mı geçiyorsun, arabayı bi şekilde elinden al. Devrini yaptıysan bir bahaneyle arabayı al, ondan sonra napiyorsan yap. Herşeyi hak ediyor olabilir ama alkollü direksiyona geçirme, sevgiline ceza vereceksin diye başka insanların başını yakma
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Inandırıcı gelmedi Şu devirde sevgilisine pahalı araba hediye eden de ne bileyim burda işi olmaz Başinı kaşıcak vakti yoktur iş adamıdır. Bir araba parası kaptırıp bu kadar rahat olman da cabası. Boynuzlanan erkekte boylesine dalgasina alamaz olayı gider haddini bildirirdi.
Belki de zengin bir iş adamının oğluyum? Belki de arada bir şehir dışında ki yere gidip geliyorum? Belki doktorum, belki bir başka iş yapıyorum? Fakir zihniyetinize üzülüyorum kızlar gerçekten. Kıskançlık krizine girmekten vazgeçin.
Paralısın ama boynuzların var 😅 Fakir dediğin insanlara zır zır nasıl boynuzlandığını anlatıp yardım bekliyorsun. Bizim için sorun yok, sen enayiliğine doyma. Otur boynuzlarını bile. Kalitesiz kro oh iyi yapmış sana.😂
Bence düzenek falan gerekmez hem ayıbına ayıpla karşılık verme kendi kötülüğüyle kalsın senin yerinde olsam onunla evde buluşup bütün her şeyi söyleyip içini rahatlatıcaksa (argoda söyle) sonrada arabayı aldığım hediyeleri alıp tokadı basar giderdim eminim kahrolur biraz arı ve gururu varsa kahrolmazsa daha da beter onun için...
Bence bu video görüntüleri ve mesajları kesip güzel bir video yap, eve erkekle falan girerken ki bölümüde barindirsin bu video. Onun tanıdıklarına, ailesine göster ve nasıl aldattığını görsün insanlar sonra onu YouTube ye koy bizde izleyelim görelim like atarız :D
Gecmiş olsunda sen ona kotuluk yapsan senin ondan ne farkın kalıyor ki? Bir kadının içinde ayıp var seni aldatıcak kadar sence sen ona bişey yaptıgında o utanıp yerin dibine giricekmi? Kendini üzme direk postala sebep soylemeden bu onuncin iyi bir intikam ha bide arabanı kendi adına gecir al elinden bak bu iyice koyar yeni güzel biriylede sevgili olmayı unutma
1.5 senelik ilişki ve Mini Cooper hediye etmek? Sen fazla ciddiye almışsın bu kadını. Salla gitsin, onu rezil ettiğinde eline ne geçeceğini ve neler kaybedebileceğini düşün. Emin ol kaybettiklerin, kazandıklarından daha fazla olacak. İntikamın durumuna göre hayatın bile kayabilir, her şeyini kaybettirebilir. En ufak ve masum plan bile neticesinde senin elinde patlayabilir.
Başlı başına saçmalık 🤷 karşı taraf zaten rezil durumda, rezil edeyim falan ne bileyim çok çocukça. Araba olayına gelmiyorum bile, kızın neden ayrılmadığı belli maddiyat tatlı gelmiş ayrılamamış. Arabayı falan geri al, yaptığı şeyi yüzüne vurup kapı dışarı et. Kamera yerleştirmek falan kanunlara uygun değil, suçlusun bir yerde.
kaşar çok be napcan yol ykınken fark etmen sana ödül bence bence uğrşama değmez durumu anlat sizi gördüm de sen bir ospusun de yüzüne vur arabayı da üstüne yapmadıysan al yaptıysan da sana yenisini alacam diye sattı al parayı vu gıcına gerçi onun gıcı vuru vura aşınmıştır ama neyse üzülme
Savaşı sesli ilan edersen kaybedersen. Normal haline devam edeceksin, hatta daha iyi davranacaksın. Elinde ona verdiklerini tek tek alman lazım. Alabiliyorsan arabayı da al üstüne. Geriye baktığında verdiğin sadece zamana üzülesin, zaman nasıl olsa geçti de araba bende olsaydı iyiydi dememek için.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(45 üstü)
+1 yıl
Kameradan görüntü alıp da sen ayrıldıktan sonra takip edip, yeni sevgilisine de bunları göstermen olacaktır. Bence yeni sevgili işini bozabilirim. Ailesine veya aileden birine bunları söylerim. Aldatılmak acı birşeydir bilirim. Elinden geleni esirgeme.
Oouuvvvvvvvvvv Ulan bana nişanlım araba alsa hem de mini ulan aldatmak ne demek diğer tüm erkeklerin varlığını reddederim 😂 Alkol olayı mantıklı da araca bişi olmasın. Arabayı al bence kalmasın ondağğğğ
1
5 Yorumla
Soran
+1 yıl
Kanka tanıdığım polis arkadaşlar var. Yakın yerde durdurur hallettiririm ben. Aracı da orda alırım. Sorun olmaz. 😀 O iş bende
Gece evine gir ve onu hayalet kılığında korkut 😃 benmm de 1.5 yıllık ilişkim bitti aldatıldım bende ama intikam almadım sadece onu arkadaşlarına rezil ettim
1
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Arkadaşlarına rezil etmek de bir intikamdır dostum 😀
Üsenmedin kamera yerlesdirdin:) kıskanç Adamın hali farkli oluyor... Suanda cok kırgınsın ve cokda üzülmüsün, deger verdigin kisi hem güvenini sarsmis hemde güzel duygularini yok etmis... Ama değer mi, böyle biriyle daha fazla ugrasmak? Illa bir sey yapmak istiyorsan yüzüne vur kayiti zaten az insanlik var ise bu bile iyi ders olur
Alakası bile yok işte. Bazı insanlara ömrü boyunca bir başkasına yapamayacağı (yani toplumu etkilemeyeceği) dersi verebilirsiniz. Bunun karakteri göstermesi ile ilgisi yok, katılmıyorum size. Soran kişi icin empati yapsanız dahi onun hissettiği gibi hissedemezsiniz. Belki canı yanıyor, acayip öfkeli? Yapmak istediği şeyler o kadar da kötü değil.
Ha anladım kankada valla kiz cok büyük ayip etmiş sana biri bana araba alsin ev tutsun üstüne 5 gün sen olmayınca aldatıyor ne insanlar varya ben olsam ayda bir de yanima gelse aldatmazdim 😅
Bence görüntüleri izlet agzan geleni de bırak aracida al geri derim
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Kral yüksek kar edicem hem arabayı yenileyelim diyip arabayı sat Akşamına kutlama yapar gibi film izleyelim de kamera kayıtları izleyin hesap bile sorma benden izin almıştı dersin
Çok mu fazla SADAKATSİZ dizisine kapılmışsın ne? Kurgular kurgular.. twitter ettiniz iyice burayı..
4
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
Dizi izlemem. Tüm hayatı dizi izlemek ve boş boş pineklemek olan bir hanımefendi bana ders mi veriyor? Lütfen dondurmanı ye ve buna benzer hikayesi olan dizileri aramaya devam et.
Sen kadın mısın kanka gerçekten? Regl döneminde hormonal denge falan şaşıyor ya. Sizin ki çok fazla şaşmış, beyniniz damar yolu ile rahminizden dışarı atılmış. 7 yıllık doktorluk tecrübeme dayanıyorum 😂😂