Kız arkadaşım beni aldatıyor, onu nasıl rezil edebilirim?

Arkadaşlar yaklaşık 1.5 senedir süren bir ilişkim var. Tahminen Haziran ayında evleniriz diye plan yapıyorduk. Ben işim gereği iki ayda bir şehir dışına çıkıp 5-6 gün kalıp geliyorum. Bir ara oda geliyordu benimle ama sonrasında gelmeyeyim yorucu oluyor demeye başladı. Bende bu durumdan şüphelendim. Çünkü gayet iyi gidiyordu ilişkimiz. Oturduğu dairenin karşı dairesinin doğal gaz sayacına gizli bir kamera yerleştirdim. Daire sahibine de dokunmaması için bir miktar para verdim. Bir süre sonra kız arkadaşım dışarı çıkmaya başladı. Mesaj atıp neredesin aşkım dediğimde evdeyim bitanem diyordu. Arayınca da geç açıyordu konuşuyorduk ki; bazen de açmayıp sonra dönüyor uyuyordum diyordu. Halbuki kameradan ben onun evinin kapısını saniye saniye izleyip evden çıktığını görüyordum. Bir süre sonra bir erkekle eve girdiğini gördüm. Aradığım zaman açmıyor, birkaç saat sonra dönüş yapıyordu. Yani düpedüz beni aldattığını yakaladım. Şimdi ben bu sözde hanımefendiye, onu rezil edeceğim bir düzenek hazırlamak istiyorum. Utancından yerin dibine batsın. Fikirlerinizi almak istiyorum. Ne yapayım ben bu arkadaşa?
Önemli not: kendisine bir mini cooper hediye etmiştim. Araç onda. Kız arkadaşım içmeyi de sever. Öncesinde alkolü aldırıp aldırıp buna, sonra polise şikayet edeceğim. Ehliyeti gitsin ve sağlam bir para cezası yesin. Sonrasında bir rezil etme programı daha yapmak istiyorum. Tavsiyeleriniz nedir sayın KS CANLAR? 😀
Güncellemeler
+1 yıl
Sevgilimden intikam aldım. Sizce doğru mu yaptım? ↗ intikam başarılı bir şekilde alınmıştır. Bakınız link 😂