Kız arkadaşım aldattı ne yapmalıyım?

Merhabalar 2022 yılında Temmuz gibi bir ilişkiye başladım başlarda çok iyiydik sonra ben ise basladim sonra isden dolayı yazma surelerin azaldı tabi kız arkadasimda bana ilgisizlestin şöyle böyle diyordu araya sürekli ayrılıklar giriyordu sonra bir gün bana psikologa gidiyorum dedi arkadaşının konuştuğu çocuktan danışmanlık almaya gitmiş sonra ben arkadaşında inada yazdım yine affettim sonra bana tabi eski gibi aşkım balım demiyordu bende bitirelim dedim bana son kez bulusurmuyuz dedi tamam buluşalım dedim buluştuk ettik yemek yedik veda görüşmesine bakın sonra cafeye geçtik sorunları konuştuk benim sürekli onu takip etmem bunaltiyormus çevrim içi olmasına bakmam sonra guvenmiyormusum tamam haklısın dedim hak verdi açıkladım barıştık sonra bişey oldu daraliyorsun bunaldım yurutemiyorum dedi ve ağlamaya başladı sonra vedalaşmak için onu arabalara bırakmak için bir ulaşım aracına vindirim telefonda kız ismi açmadı vedalaşmak için saridliktan sonra apar topar gidiyordum geri döndüm tek kalmasın arabaya biner kadar diye habersiz arkasındayım başkasıyla yazistigini gördüm tleefonu istedim vermedi istedim vermedi sonra adını soylefi çocuğa ulaştım aradım çocuk biz 1.5 aydır sevgiliyiz dedi bide yüzsüz çocuk kız temizmi dedi bana ben bunu hak edecek ne yaptım arkadaşlar

Kız arkadaşım aldattı ne yapmalıyım?