Kız arkadaşım ilişkimiz varken başka biri ile konuşmaya başladı ardından benden ayrılıp onla ilişki kurdu, bu aldatma mıdır?

Benim sanal olarak 2024 yılının Haziran ayından beri ilişkim vardı. Bir platformda tanışıp kısa sürede sevgili olduk. Sevgili olurken ben bazı şeyleri net bir şekilde ona belirttim. Öncelikle her konuda açık olmamız gerektiğini, sorun olursa beraber çözeceğimizi söyledim. Sözler verdik, aslında ilişkiye başlamamın bir sebebi de YKS ye 2. kez girecek olması ve hedefinde benim şehrime gelmesinin de mümkün olduğuydu. En başta kuşkulandım hani yapabilir miyiz? falan diye zor olacak dedim o da senle her şeye varım dedi ve ilişkimiz başladı. Neyse kız arkadaşım lib*doluydu ve ben istemesem de bana açık fotoğraflar atardı. Bende sanal dünyada olduğumdan ilgimi çekmiyordu ve pek tepki vermiyordum yani böyle yükselecek boyutta. Her neyse buna sitem ederdi sen bana ilgi beslemiyorsun cinsel olarak vs. Fakat ben diyordum sanalda lib*dolu olamıyorum maalesef diye reel olduğumuzda her şey daha güzel olacak diyordum. Benim için her zaman yüzünü görmek daha önemli olmuştu. Aradan zaman geçti YKS sınavına 2-3 ay vardı bende 2 kere mezuna kaldığımdan bu dönemin önemini biliyordum. O akşamları ve geceleri ders çalışabiliyordu bende mani olmamak adına onla olan iletişimimi son 2 ay kala biraz azaltmıştım. Kendisi alttan triplerle ilgi istediğini belirtiyordu veriyordum fakat tabii ki o dönemlerde benimde bi bunalım yaşama dönemim vardı Üniversite sınavlarım yakındı ve akşamları 1-2 saat arkadaşlarımla bilgisayar oynuyordum. Mesajlarına bazen geç bakıyordum. Neyse normalde sınavı yakın olan bir bireyin sınavına odaklanması beklenir, fakat kız arkadaşım gün içinde daha fazla yazmamı isteyip duruyordu. Tamam burada hatam var yazabilirdim fakat dediğim gibi bende iyi bir dönemden geçmiyordum bir yandan yalnız takılıyordum. Neyse Mayısın 2025'in ortasında 5i ile 20 arasında gene günaydın iyi gecelerleşiyorduk fakat kız arkadaşımda garip bir atak vardı bana karşı her şeye kızıyor ilgisizsin diyor falan dedim içimde sakladım sınavı var stresten yapıyordur ya da özel dönemindedir diye. Neyse Mayıs'ın 19 unda gün içinde bana Seni çok seviyorum dedi, bende ona dedim bende seni çok seviyorum, konuştuk bir süre. Bu arada bu dönemde babamda bir hastalık semptomu başlamıştı mayısın ortasında ona kafamı çok yoruyordum. Çünkü babam günden güne gözümde eriyordu. Zaten beyninde tümör benzeri bir şey çıktı ardından Hazirana doğru babam yatalak oldu zaten. Her neyse 20 Mayıs günü kafamda babamın nasıl olacağı varken birde Final sınavına giderken (sınava 1 saat falan vardı) bana ayrılık mesajı attı. Ben o an depresyona girdim o kadar olay üst üste geldi ki kendime zarar vermeyi bile düşündüm. Neyse İlgisiz olmamış sebebi bu yüzden ayrıldı iletişim kurup her şeyi çözerbiliriz deyip durdum dinlemedi. O gün zaten sınavım çok kötü geçti 2 dersten de kaldım. Neyse 2 3 gün yazdım ama tabii olmadı sonra 20 gün konuşmadık tekrar yazdım deneyelim dedim oda tamam dedi ama buda kısa sürdü. Sonra ona hediye hazırlayıp gönderdim, bana çok güzel hediye ama geç kaldın bunlar için dedi. Her neyse ben gene 4 5 saat sonra cevap verse de yazıyordum. Sonra Onun bir arkadaşı ile bir şekilde iletişime geçtim. Ardından bu sohbeti gören onun başka bir arkadaşı beni ekleyip bana kızın benle ilişkideyken başka biriyle konuşmaya başladığını (sesli, yazışarak ve ötesi de olabilir) söyledi. Tüm bunlar açığa çıkınca bana gerçekleri anlattı. Dediğine göre ilgisizliğimden sıkılmış başkasıyla konuşmaya başlamış benle ayrılmadan ilişki kurmamış benden ayrılınca kurmuş. Sonuçta benleyken biriyle konuşmuş ve cepte tutup onun ilgisi ona tatlı gelince ona yönelmiş oluyor değil mi? Bu aldatılma oluyor değil mi?

Kız arkadaşım ilişkimiz varken başka biri ile konuşmaya başladı ardından benden ayrılıp onla ilişki kurdu, bu aldatma mıdır?