Aldatildigim kiza yakin arkadaşım dediğim insan benimle iliskimle ilgili kıza Bilgi vermis sizce ne yapmalıyım?

5 senelik ilişkim vardı ayrıl barış bir şekilde bu sene ilişkimiz sözde evliliğe gidecekti ailelerimiz biliyordu. Benim ailemde birşeyler olsun diye bekliyorlardı ama hayatımda hiç ummadığım ihanetlerle karşılaştım. Eski iş yerinden çalıştığım markette ki tanıdığım kızla muhabbet kurmuş benim haberim yoktu kız benim karşıma çıkıp anlatınca herşeyi öyle öğrendim. kiz birde senin arkadaşından da ilişkiniz hakkında Bilgi aldım falan değince daha çok sinirlendim kızla kavga ettim. Yakın arkadaşım dediğim insan nasıl benim hakkımda Bilgi verebilir benden uzaklaştı arkadaşım dediğim kişi bende bu olaydan sonra numarasını sildim sizce ne yapmalıyım

Güncellemeler
1 yıl
Ben arkadaşıma tekrar barıştığımizi dememistim çünkü onların ilişkisi yüzünden ayrılmıştık ondan sonra söylememeye karar verdim kesinlesirse birşeyler öyle herkes bilsin dedim. Bu kız sana gelmiş madem benim hakkımda nasıl bilgi verebiliyor bana niye gelip itiraf etmek yerine susup saklamayı kaçmayı seçti hiç arayıp sormadı bütün herşeyden haberdar olduğunu biliyorum ama sakladı bir insan nasıl böyle bir şey yapar
Aldatildigim kiza yakin arkadaşım dediğim insan benimle iliskimle ilgili kıza Bilgi vermis sizce ne yapmalıyım?