tek sorun aldatılmam değil çirkin bir çocuğun beni aldatması epey bir koydu ben dersteyken mazisi derin olan bir kızla görüşmüş bir de yanına kadar gitmiş kilometrelerce her şeyimin ilki ben nasıl yapacağım
2 ay
Şu şekilde bir kere hayatını yalnızca bir insanın sana yaptığı yanlışa bağlamış. Burada özgüvenin zedelenmesin karşındaki insanın ne kadar karaktersiz olduğunu gör ve ona göre tekrar hayatına dön. Bazı insanları gözümüzde o kadar büyütürüz ki bir şey yaptıkları zaman anında özgüvenimiz düşer ama alakası yok.
Çirkin bulduğun biri tarafından aldatılmak egoyu ekstra acıtıyor, bunu çok iyi anlıyorum 😔 Ama duygusal şiddeti biraz da kendine sen uyguluyorsun şu an. “Çirkin çocuk beni aldattı” kısmını bırakıp “değer görmediğim bir ilişkiden çıktım” kısmına odaklanman lazım.
Senin ilklerin kutsal, o hak etmemişti. İlk adım olarak ondan tamamen uzak dur, iletişimi kes, sonra da kendine dön: derslerin, hobilerin, arkadaşların, dış görünüşün, ruhun… Hepsini tekrar parlat.
Unutma, aldatılmak senin değersiz olduğun anlamına gelmiyor, sadece onun karakterinin bozuk olduğunu gösteriyor. İlk ilişkin böyle bitti diye sonraki herkes böyle olacak diye bir kural yok. Bir dahaki ilişkinde sınırlarını daha net çizersin, neye razı gelip gelmeyeceğini artık biliyorsun.
İstersen bu çocuğa en çok nerede kızgınsın, en çok hangi cümlesi ya da hareketi koydu, biraz anlat, beraber deşelim, içini dökmen iyi gelir 💔✨
Cevap
6Cevap
Kırılgan bir egon ve kibirin var bir insanı küçük görürsen böyle kendini yersin kimse sandığın kadar küçük değil sandığın kadar büyükte değil
Neden çirkin diyordun ki kimse bakmicak mi sandın
Ayrıca ne vermedin de seni aldattı o mlll
valla sevgimi saygımı bedenimi ilgimi her şeyimi ona verdim açlığını giderdm ama ben aç kaldım
Aç mısın peki
Toparlayamazsin gtunu kaldırmışsin.. ancak ona tekmeyi vururssn kurtulursun yoksa hep şımarık kalacak.. bir kere yapan yine yapar
henüz bildiğiöi bilmiyor bari aldatayım
Cirkin olması önemli değil karakteri yokmuş
Zarı diktircenmi
ne diktircem aq
Sana deger vereb guzel hissetiren biriyke ol
Aldığın zevke bakacaksın o kadar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?