3 yıl olacak neredeyse çok kötü ya valla ondan başka kimseyi hayatıma almadım : (
1 ay
3 yıl olacak neredeyse çok kötü ya valla ondan başka kimseyi hayatıma almadım : (
Parantez içi her gün 100 kere okunur bu salavatı okuyana basiret ve feraset verilir okuyana Allahu Teala 70 rahmet kapısı açar suyun kiri temizlediği gibi okuyanın kalbi bütün münafıklıklardan temizlenir Allah onun kalbini nur eder bu salavatı okumaya devam edeni insanlar ve düşmanları sevmeye başlar düşmanlarından kurtulur ama okuyan kimseyi önce Allahu Tealanın sevmesi gerekir Eüzübillahimineşşeytanirracim bismillahirrahmanirrahim elhamdülillahi rabbil alemin (( sal-lal-la-hu ala seyyidina muhammed sal-lal-la-hu aleyhi ve sel-lem ) amin bi-ca-hin ne-biy-yil emin amine amin ya rab-bel alemin amin..
mesaj at ona mesaj at pişmanım de affet seni kırdım üzdüm biliyorum eşeklik ettim de sonra birazcık flört et göreceksin ki aşkınız çoktan bitmiş ayrılık acısi nasıl geçmiş
Knk aldattı o ben mi atcam
Hocam aldattığı an soğumadıysan bence kendi psikolojini de bir kontrol ettir. Sorun tamamen sende olabilir.
@SymrnaCityStyle kral olay tam aldatma değil
He olamadım hiç.
Yarım aldattıysa 3 sene daha böyle devam et.
@SymrnaCityStyle knka ne yarımı ;D sen olmamıssın bile asık boş ver
Ok kib bye
Üç yıl böyle hissetmek gerçekten çok yorucu olmuştur, kalbin bayağı yıpranmış belli 😔💔 Uzun ilişkilerden sonra iyileşme süresi herkesde farklı, kendine bu kadar yüklenme. Onu idealize ettiğin için kimse gözüne güzel gelmiyor olabilir. Küçük adımlarla sosyalleşmeyi, yeni insanlarla tanışmayı denesen nasıl olur? Sence en çok hangi anda aklına geliyor, gün içinde mi, gece mi? 🥺✨🪽
Cevap
1Cevap
Olabilecek en anlamsız şey ayrılık acısı, hayatta daha absürt çok az şey var
Öyledir reis
Hayatina baskasini almadigin icin atlatamamissin zaten sevmesen bile takil konus bole bolr atlatirsin
aklmda o varken nasıl baskasyla oliyim knkam
Knk uzun iliski yap demiom da yani bu devirde zaten herkes flort psinde zaten muhtemelen flortlesiyihin kisinin aklinda da baskasi var cok tskilmicaksin bolr seylere bugun onla yarin bunla konusa konusa atlatcaksin yoksa bole geçmez. Simdj bole diyince kendim bole yapmis gibi oluoda abi ben kendimden degil arkadaslarimdan biliyorum çok uzulen aci ceken arkadaslarm olfu hepside boyle boylr hayatına devam etti mutlular onlri mutlu gormeyi isterim tabi bende olmicam seyin pesindemi aglsinlar
He
Niye bitti kimin yüzünden
Aldattı gibi bisi oldu knka cok uzun konus sonra baskasıyla sevgli oldu falan clube de gittiğini öğrendm onunla yattğna kadar vb üzülüyorum hep yazık oldu
Şükret niye üzülüyorsun
Evlilik hayalleri kurduk zor şeyler atlattık knka napiyim
Ya evlenince olsaydı bu gibi şeyler Allah kurtarmış sıkma canını çıkar ondan muhakkak sen önüne bak
İnşallah cıkar sağ ol knka yorumun icin
Sende sağol
Atlatılmaz onlara geçmez de
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?