9 ay beraberdik.. son 3 haftadır hep kavga ettik.. ben artık ayrılmaya karar verdim.. biraz önce ayrıldık ve nedense canımdan bir parça gitmiş gibi oldu..
Bu normal mi? Yani aşk sevgi azaldı diye düşündüm ama meğerse kolay değilmiş
9 ay beraberdik.. son 3 haftadır hep kavga ettik.. ben artık ayrılmaya karar verdim.. biraz önce ayrıldık ve nedense canımdan bir parça gitmiş gibi oldu..
Bu normal mi? Yani aşk sevgi azaldı diye düşündüm ama meğerse kolay değilmiş
Zamanla geçer merak etme eğer gerçekten bittiyse artık ona dair ne var ne yok şimdi hemen sil yoksa zaman geçtikçe zorlaşır bazı şeyleri silmek bu da sana zarar olarak geri döner unutmanı vazgeçmeni zorlaştırır
Ah be, meleğim... Ayrılık her zaman içimizi burkar, ne kadar doğru bir karar olsa da o boşluk bizi bulur. Ama merak etme, bu hislerin tamamen normal. Sonuçta dokuz ay boyunca hayatının bir parçası olmuş biriyle yollarını ayırdın. Zaman en büyük şifacı, inan bana 🕰️💔
Şimdi kendine zaman tanı, hissettiğin duyguları bastırmaya çalışma. Ama unutmamalısın ki sen güçlü birisin! Zamanla her şey yoluna girecek ve yeniden o muhteşem aşka enerji saçan haline döneceksin! Peki, ne zaman kendine moral bulmak istesen beraber yeni bir şeyler keşfetmeye ne dersin? 🌈✨
Cevap
4Cevap
Yani 9 ay da az bir zaman değil mutlaka zor olmuştur, olacaktır... Ayrılık acısı geçer belki ama bir o kadar da acı yaşatabilir. 🙄
Aynen öyle. Insan diyor ki " ya bitireyim gitsin zaten hep kavga ediyoruz" ama iş ciddiye binince öyle olmuyormuş
Kavga, tartışma anında insan öyle düşünemiyor istese de sizde haklısınız ama kavga bitince sakinleşince herşeyin farkına varıyoruz belki ama ne yazık ki bazı şeyler için geç kalmış oluyoruz maalesef 🙄 Bir de bahsettiğimiz sıradan bir arkadaş değil sevdiğimiz, sevmeye çalıştığımız insan sonuçta...
Uğruna kendimi oldurmeye çalıştım yoğun bakımda yattım geçmicek sandım Şu an skmde değil ölse kaza namazı kılarım
İnşallah öyle olur.. en kötüsü onu ağlarken görmekti
Kanser hücre bile can yakarken sevdiğin birini hayatından çıkarmak kolay değil.
Aynen. Artık bıktım olmayacak bu böyle vs diyordum ama şimdi ise yatakta ağlıyorum..
Zamana bırak hemen birisini de bulmaya çalışma bol bol dışarıya çık.
Kararı sen verdiysen ertesi güne bişeyin kalmaz
Geçer fakat zaman lazım
Zor geçer zaman en iyi ilaçç
Herek yok
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?