Ayrılık acısı geçer mi?

Yarın tam 5. Yıl dönümümüz olacaktı ama ablası instagramdan bana küfürler edip kardeşini kullandığımı söyleyen sesli mesajlar attı. Bu durumda Ardayı (maalesef artık eski sevgilim) aradım ve konuşmaya çalıştım ama Arda yı Ablası resmen hipnoz etmiş benim dediğim hiç bir şeye inanmadı ve o kadar soğuk bi ses tonu vardı ki, en son konuşurken "sana karşı hislerim azaldı" dedi ve bende bundan sonra bu ilişkinin devam edemeyeceğini anladım. Normalde gayet güzel ilerleyen ilişkimizi ablası bozdu. Yarın bululacaktık hatta o bana yüzük, kolye, bileklik bide başka şeylerde almış bu arada sadece hediye alan taraf o olmayacaktı benimde ona hediyem vardı, hani beyaz tişörtün üstüne harf şablonu koyup öpüyorlarya o tişörtlerden yapmıştım Ardaya. Yani bu durumda tek masraf yapan kişi Arda olmuyor ama Ablası gitmiş Arda nın telefonundan bütün yazışmalarımızı okumuş bide gelmiş bana "benim her şeyden haberim var" diyor. Olsaydı böyle tepki vermezdi... Neyse işte ayrıldık yani ben kendim telefonda yüzüne söyledim arda nın Allaha emanet ol bitti artık diye ve hiç bişey demedi sessizlik oldu sonra teletonu kapattı. Her yerden engellemiştim ama instagram engelini açmış belki yazar diye bende açtım. İlişkimizde çok büyük nazar değdi ya böyle bitmemeliydi, ablası yüzünden her şey. Ardayı biraz bile tanıdıysam o evde kıyamet kopmuştur çünkü Arda yaptığı eşekliğin farkında bence ama yazamıyo. Hala Ardayı seviyo muyum bilmiyorum ama çok boş hissediyorum. Bebeği gibi hissettiriyodu bana şuanda hiç bişi yok. Belki yarın arar başka birinin telefonundan çünkü hep kavga ettiğimizde en ufak kavgada bile ayrılırsan yapamam diyordu. Ve benimle ciddi düşündüğünü hep söylemişti...
Ayrılık acısı geçer mi?