Bi çok şey okudum kimisi geçer diyo kimisi geçmez sizge severek ayrılmanın acısı geçer mi?
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Geçmez... Kabullenirsin sadece o acıya. Bir müddet sonra alışırsın her ne kadar zor olsa da! Ama ufak da olsa bir iz kalır içinde hiçbir zaman kaybolmaz. An geçer anı kalır
bence de öyle ya geçmesi zor bi acı gerçekten sevince baya zor geçmesi kabullenmek daha da zor
Ben birini sevmiştim kendimden bile daha çok! Ama insan bağlanıyor işte şu an dünyanın en güzel kızı da gelse gönlüm açılmaz çünkü başkasını sevmek bana acı veriyor. Suç işlemiş gibi oluyorum çok kötü bir his oluyor içimde! Allah sabır versin yürekten sevenlere...
bende aynı durumdayım resmen kendimi okudum başka biriyle olsam bana da acı verir kendimi kötü hissederim.
Unuttum sanarsın mesela bilinçaltın izin vermiyor. Rüyana giriypr tam unuttum dediğin bir zamanda başa sarıyor tekrar o acı! Biz uzaklaşmaya çalıştıkça bir bakmışsın yanında buluyoruz kendimizi🤷♂️
kesinlikle ya bi an unuttum sanıyorum sonra kendimi onu düşünürken buluyorum konuşmak istiyorum onunla hayallerimi anlatmak olmuyo ama işte zor gerçekten
Acının geçmesini istiyorsan ilk önce acı çektiğini kabullenmelisin. Ve buna rağmen hayatına devam etmelisin her ne kadar zor olsa da düşünmemelisin onu. Sana onu hatırlatan şarkıları dinleme. İlgilenecek bir şeyler bul sürekli, boşta kalma. Kitap oku ders çalış ya da fiziksel bir aktivite bul kendine. Bu o acıyı hafifletecektir bir middet sonra kabullenirsin artık dünyanın halen dönmeye devam ettiğine
acıyı kabullendim ya zor da olsa bi gün bu acıya alışıcam biliyorum bişeyler de yapıyorum zaman geçirmek için spor, kitap okuma, film falan ama ne yapsam onu düşünüyorum onu düşünmek istemesem de bunu engelliyemiyorum
Bazen arabesk müziğin sırf bizim acı çekmemiz için yapıldığını düşünüyorum. Eğer sınavların da varsa hem senin motiveni düşürür, hem de onu unutmanı zorlaştırır.
Film veya oyun oynama gerekirse çünkü bunları yapınca beynin bir kısmı boşta kalıyor yani hala düşünmeye devam ediyor bir yandan. Daha çok el işleriyle uğraşmaya çalış.
bence de arabesk müzik bitiriyo zaten insanı derdi olmayan insanı dertlendiriyo neyse ki sınav falan derdim yok online olduğu için yoksa zor olurdu benim için baya
Sence bu aşk denilen şey şeytanın bir oyunu değil mi? Bizi Allah'tan uzaklaştıran, rüyalarımıza sokan, sürekli onu düşünmemizi onsuz nefes alamayacağımızı hissettiren. Halbuki en bütük aşk Allah sevgisidir ama bu aşk acısı bazen dinden uzaklaştırmıyor mu seni de meraj ettim sadece. Sadece din için değil aynı zamanda işlerimize de bir engel oluyor
yani olabilir belki de asıl sevgimizi sevmemiz gereken şeyleri unutturuyo bize belki de öyledir
Başta geçmez dediğimden kasıt. o acı kaybolur ama sevdiğin kişiyi unutamazsın yani. Hatırlarsan ilerde güzel bir yaşanmışlık olarak kalır içinde ne kadar çok sevmişsen o kadar acısı da çok oluyor malesef önemli olan alışabilmek ama şunu her zaman düşün yani. Bu acı elbet bir gün bitecek
Zaten ben unutmuştum dediğim gibi bir rüya gördüm o beni çok seviyordu normalde sevmez de rüyada seviyprdu işte. dediö kendi kendime neden bu rüyayı gördüm garip geldi bana
bende geçiceğini düşünüyorum alışırım diyorum ama ne kadar sürer bunu bilemiyorum zaman göstericek artık
Bu dünya gelip geçici kardeşim dinyanın sonu değil Allah bizi başka belalardan korusun. Aşk acısından daha büyük acılar var
Oluruna bırak herşeyi düşünmek istemiyorum dedikçe daha çok düşünürsün beynimiz yapı gereğiyle böyle
Onu düşündiğünü kabul et ama bu bir şeyler yapmana engel olmasın. Aklına gelince bile işini yapmaya devam et ama unutma unutmak istiyprum dedikçe o acı yer bulacak sende
aynen öyle ya bende öyle düşünüyorum acı çekiyorum ama hayatta devam ediyo bende devam edicem bi şekilde konuşma sağolasın.
Rica ederim iyi geceler
iyi geceler
Geçer o da geçer.. Zamana yenilmeyen acı yok şu hayatta..
öyle tabi ama böyle zaman geçmiyo işte
Hobiler edin..
bişeyler yapıyorum sıkıntı o değil ne yapsam yaparken onu düşünüyorum ne kadar düşünmücem desem kendime engel olamıyorum
Kaç ay oldu? Niye ayrıldınız?
2 ay oldu benim bi düşüncesizliğim oldu istemeden çok önemli de bişey değildi o an farklı şehirlerdeydik beraber olsak hemen unutulurdu aslında işte sonra bu bana başka şeyleri hatırlattı falan dedi ayrılmak istedi öyle
Geçmiş olsun. Neyi hatırlattı?
uzun bi ilişkiydi geçmişte oluyo bazı hatalar bazı düşüncesizlikler falan yani ondada oluyodu bazen işte en son ben artık istemiyorum dedi
Eğer sen vazgeçseydin bu kadar üzülmezdin.
Ben de ayrıldım. Neredeyse 1 ay oluyor
İlk zamanlar ayrılık acısı ile ilgili videolar izlerdim. Acısı beni mahfederdi. Ağlamaktan mahfolmuştum :/ hüznüne izin ver, gerekiyorsa ağla ama hüznün seni ele geçirmesine izin verme. Uğraşların olsun hayattaki işlerini aksatms. Onu hatırlatacak şeyleri sök at. Bak ben geçmeyecek sanıyordum. Vallahide geçiyormuş.. Sadece özlemi kalıyor ve zamanla o da geçiyormuş.
Allahın izniyle
Beyhandı sanırım onun ayrılık acısı videolarını izle.
teşekkür ederim önerin için izliyeceğim
Rica ederim. Rabbim geçirsin.
Aslında o acının geçmesi çok zaman alıyor o acıya alışıyorsun alıştığın zaman ise daha mutlu ve rahat oluyorsun
aslında acı geçmiyo acıya alışıyoruz yani
Aynen öyle
bende öyle düşünüyorum bu acıya alışmak gerekiyo ama alışmak çok uzun sürcek gibi
Evet ama yapacak bişey yok malesef keşke hemen geçse ama olmuyor
maalesef öyle
Öyle bir geçiyor ki gülerek hatırlıyorsun daha sonra
bekliyorum o günleri
gececek. geçiyor. hersey geciyor.
umarım çok uzun sürmez
hayatina bak kardesim. dusundukce icinde kalir.
deniyorum
Geçer zamanla başlarda zor ama sonra alışıyorsun
2 ay oldu alışmaya başlanıyo tabi de bazen hiç geçmicek gibi de geliyo
6 ay sonra kadar anca anlarsın zaten
umarım öyle olur
InsAllah
Zamanla geçer herşey
ne kadar bi zaman ama uzun bi zaman bi gerekiyo gibi bana
Deler geçer ama geçer
deliyo şu an baya
Geçiyor
Yenisini bul.