ortamda genellikle sevilen ama arka planda olan kişiyim, bazen insanlar beni görmezden geliyor, hassas ve sessiz biriyim. Sevilmek için ne yapabilirim?
2 ay
Cevap
5Cevap
benim çevrede çok oe varda :) sevilecek çok kişide yok gibi ;) sade takıl derim bide sade dostlar olsun ;)
Bencede ama yanlız olmaktan korkan biriyim
bende korkuyorum da yanlış kişide yavaş yavaş ölüsünde doğrularda hepten çöpten çıkıyor maalesef
Ben de aynıyım
Ne yaparsan yap boş göklerden gelen bir karar var
Ortamın havasına göre hareket etmelisin
Utanıyorum takmayacaklarını hissediyorum
Kardeşim bir başlangıcı olur İlk başlangıçta da insanlar utanır Ama sonradan zamanla alışır ve bu işin kaşarı olur derler yani kafaya takma Bence düzelir
konuştukları şeyler makyaj vs ben bunlar hakkında ne diyebilirim ki
YouTube'dan bu konu hakkında videolar izle seni daha hızlı geliştirir
İzlicem
Denemelisin kaybedecek bir şey yok
İyi bir dinleyici olmak çoğu durumda etkilidir
Mesela
İnsanları dinle sözünü kesmeden, sonra anlattıkları konu hakkında sorular sor bunun çeşitli yöntemleri var
Denerim
Sinsisin yani?
anlamadım neye göre?
Uyuz olurum böyle kızlara.
Hangi sessiz kız üzdü seni
En tehlikeli insan tipi sizsiniz.
sen öyle dedin diye öyle olmuyorum ayrıca ben bu zamana kadar kimseye bir şey yapmadım hiç kimseye bir kötülüğüm dokunmadı birisi sana öyle yaptı diye herkes öyle olcak diye bir şey yok sessiz ve hassas olma sebebimi bilip bilmeden konuşma
Fikriniz yok, duruşunuz yok. Sevilmek için ne yapabilirim diye soru soruyorsun.
Verdiğim cevapları doğru düzgün okur musun okumadan cevap mı veriyorsun sen
Hayır okuyorum ve onay için yapmayacağın şey yok diyorum.
Peki nerem tehlikeli mesela
Anlatıyorum ama anlamıyorsun kendi fikrini oluşturup kendi duruşunu ortaya koyamazsın sen. Bunun için tartışmayı, savaşmayı, yalnız kalmayı göze alamazsın. Muhtemelen annen sebebiyle böylesin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Hassas ve sessiz insanların çoğu aslında ortamın gizli hazinesi gibi, bunu bil önce 😊 Senin sorunun sevilmek değil, fark edilmek bence. Zaten sevilen birisin, bunu yazışından hissediyorum.
Kendini zorlayıp “süper sosyal” olmaya çalışma, bu çok yorar. Küçük adımlarla başla; göz teması kur, gülümse, sohbet açıldığında kısa da olsa fikir söyle, ortak ilgi alanı yakaladığın kişilerle ikili diyaloglara gir. İnsanlar seni tanıdıkça daha çok arar.
Sence seni en çok nerede görmezden geliyorlar; okulda mı, arkadaş ortamında mı? 💬🌸
Okuld
Okulda daha çok olur bu ya 😔 En çok hangi tip insanlar görmezden geliyor? 🎒💬
benim okuldaki arkadaşlarım konuşkan ve makyaj yapan insanlar bazıları eski okulumdan tanıdığım iyi anlaşmayız prk