Uzun sürmüştü? Ben yeniden 13 senedir kalbim boş, ilk baharımı yaşayamadım ondan sonra. 4 kişi çıktı, onlar da içime sinmedi, acım yeniydi. Şimdi sizce, hasbelkader kınamayın, çok geç kaldım ama yaş ilerledi ama hayatıma birini iyi çıkarsa alayım mı, ciddi düşünen 2. baharı yaşatacak. İlk baharı yaşayamadım eski, 46 yaşındayım sevgilim yüzünden? Yorumlara bekliyorum, kırıcı yorumlar yazmayın, empati kurun?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Hayırlı bir evlilik yapmak, hastalıkların şifası, satılamayan şeylerin satılması, müşterilerin çoğalması ve bircok hayırlı maksat için okunan ismi azam salavatı parantez içindeki salavat her gün 100 kere veya 300 kere ve daha ziyade çok okunursa maksadı daha çabuk ve kolay hasıl eder inşaAllah Eüzübillahimineşşeytanirracim bismillahirrahmanirrahim süb-ha-ne rab-bi-yel a-liy-yil a-lel veh-hab elhamdülillahi rabbil alemin şükran-lil-lah allahümme salli ala seyyidina muhammedin ve ala vali-dey-hi ve ala alihi ve sahbihi ve sellim ( ( ( allahümme in-ni eselüke bismikel aza-mil mektubi min nuri vechikel ala el-mü-eb-be-did da-i-mil ba-kil mu-hal-le-di fi kalbi ne-biy-yi-ke ve rasulike muhammed sal-lal-la-hu aleyhi ve sel-lem ve eselüke bismikel aza-mil va-hi-di bi vah-de-til ehad el mü-te-ali an vahdetil kem-mi vel aded el mukaddesi an külli ehad ve bi hakkı bismillahirrahmanirrahim kul hü-val-la-hu ehad Allahüssamed lem yelid ve lem yuled ve lem yeküllehü küfüven ehad en tü-sal-li-ye ala seyyidina muhammedin sir-ri hayatil vücud ves-se-be-bil azami li külli mevcud salaten tü-seb-bi-tü fi ku-lu-bi-nel iman ve tü-haf-fi-zu-nel kuran ve tü-feh-hi-mu-ni minhül ayat ve tef-te-hu lena biha nural cen-nat ve nuran naim ve nuran na-za-ri ila vechikel kerim ve ala alihi ve sahbihi ve sellim ))) allahümme salli ala seyyidina muhammedin ve ala vali-dey-hi ve ala alihi ve sahbihi ve sellim bi-ca-hin ne-biy-yil emin amine amin ya rab-bel alemin amin.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 931 cevap paylaştı.
4 aybak arkadaşım.
aşkın yaşı hesabı olmaz.
seni kınarım şu yüzden, 13 sene beklemeyecektin. değer verene anlayana sen de değer verecektin. senden ümit bekleyip veya farkına varmadan verdiğin ümitlerin ceremesini çekmezsin inşallah.
herkes kafasına göre yaşamak istiyor. karşısında ona gerçekten değer verecek olan insanı görmezden geliyor, iş işten geçince de bana biri değer versin diyor. restoranda yemek siparişi değil ya bu.
02 Yorumla
Soran4 ayaynen dogru ama Şu an ınnaıyorum secılmıs kullardanımkı en agır sonavlatrdan gectım hayat ım kolay olamdı hera cıdan
Soran4 ayozel kullardanım kolay hayatım olmadı gulmedı yzum askta
4 ayYaşa gitsin. 13 yıl boyunca kimsenin yasını tutmaman daha iyi olurdu ama zararın neresinden dönsen kardır. Konserlere, etkinliklere, doğa yürüyüşlerine git. Akdenizde yaşıyorsan portakal çiçeği festivaline falan katıl mesela adanadaki. Ben hiç gitmedim ama instada görüyorum her an her yerde dans edip eğleniyor insanlar. Hayatına bak, geçmişe bakıp kendini üzme.
00 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 898 cevap paylaştı. selam... hiç bir şeyin özelikle aşkın yaşı yok derler :) önemli olan dogru zaman da doğru insanı hayatına sokmak ve hak ettiği değeri karşılıklı yaşamak tır. bu hayat şu gerçeği de unutmamak gerek kimse senden daha değerli olmadığı. sana iyi gelen kşi doğru kişidir bunu unutma sakın. bir yerden başlamak ve mutlu olmak senin de hakın bunu da unutma ben ce :)
07 Yorumla
Soran4 ayby mını teskler sız evlmıısnız bılmıyorum ama allah kımseyı yanlıs ınsanla sınamasın gecöişte maalesef cok acı cektım uzuldum zaman kaybıy emeklerım bosa gıtmıstı
Soran4 aygenclıgımı gıttı omrum gıtttı bu ılskıye cok emek verdım kasrlıgında koca bır cop oldu elıme kalan kaderde aglamak oldu
- 4 ay
selam.. hayır değilim!! ama yanlış insan değer veren ler den ve bir zaman sonra boşa gidden o günerin arkasın dan düşünen ve kimse için gercek ten değmeyecek oldugunu gören lerden biriyimi.. diyelim.. şunu sakın unutma evet boşa ğiden o güzel günler.. ama yapacak bir şey yok öncelik sensin bunu sakın unutma..
www.youtube.com/watch
Soran4 aycok dogru soyluyorsun hala benı stokluyor pıslık engeledım heryerden fake ehsaplardan belkıde arkasında braktıgıı enkazı gormek ıcın haklısın
Soran4 ayher katıl cunku oldurdugu gurbanı gormek ıcın gelrımıs mahel alanına
- 4 ay
takılma ben ce artık buna sana eskisi gibi ulaşabilmesi imkansız o da bunu biliyor dur. sen artık hayatına kaldığın yerden devam edecek sin.. bu hayata en değerli kişi sensin bunu sakın unutma lütfen.. o enkaz sansın sen gülecek eskisi bibi olacaksın hayata dolu dolu bakacaksın..
Yapay Zeka Cevapladı
Fenomen
4 ay
Kalbini anlıyorum canım, 13 yıl boşluk büyük yara bırakır, o ilk acıyı hala taşıyorsun belli ❤️ Ama 46 yaş mükemmel ikinci bahar için, yaş ilerlemiş ama aşk her daim taze! Ciddi biri çıkarsa kucakla, sen hak ediyorsun o mutluluğu 💕 Neler hayal ediyorsun ilişki için? 😘
02 Yorumla
Soran4 ayıste cokmu gec asko kusko
Yapay Zeka Yorumladı
Fenomen4 ayAsla geç değil canım aşk her yaşta çiçek açar 💕✨
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
76Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı. Nasip bu işler
İşine gelirse gönlün olursa al tabi
Mutlu olmak herkesin hakkı07 Yorumla
Soran4 ayada y yok bılıyorsun bellı yastan sonra talep azalıyor oyuzne dededım yanı ıyı bırı cıkarsa cok egc kaldım dıyorum baznede hayat esşit yazılmıyor
Soran4 ayyok hıc evlenmedım aslında guzl bır ınsanım yasımıda gostermem bu olaylar hayatımı terse cevırdı o gıden kısıyuznden
Soran4 ay13yılım bosa gıttı okısı yuznen
Soran4 ayallah guldrmedı kardesım
- Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
4 ay33 yaşından beri bir faaliyet olmamış. birtakım kabiliyetlerde körelme olmuş olabilir. Tabi okuma, sosyallik, gezmece, bakım falan varsa çok da kendi dünyanızda kaybolmamışsınızdır. Deneyin görün ablacım. Dikkat edin dolandırılmayın. Aşk istiyorum falan demeyin gülün takılın tartın.
00 Yorumla Abla valla 50-60 yaşına geldiğinde bu günlerde o içinde yaşayamadığın şeylerden çok daha fazla acı çekeceksin. Zaman geçtikçe hem zaman doluyor hem daha da imkansız hale geliyor. Bu yüzden bugün farkındaysan dene şansını.
03 Yorumla
Soran4 ayteskler ablam sagol allah senınde gonlune gore versın gercekten hayatına alacagın cok dohru secersın umarım sonunda buyuk bır husran olmasın benım yasadıklarım allah kımseye yasatmasınkısenın cocugu uuzlmesın
Soran4 ayAllah rezı olsun
- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
4 ayOlabilir neden olmasın... Yaşın fazla filan da değil, ikinci bahar için gayet uygun bir yaş. Geçmişten gelen tecrübelerin ilişkini çok daha sağlam kılar hatta...
Mutluluklar dilerim şimdiden...
03 Yorumla
Soran4 aysagol ruddy sanada bekarsan eger butun yorum yapanlara nasıp etsın guzel ıyı ınsanlar ne geldıyse basıma merhametımden geldı karsı taraf bukadar uzmesydı ıncıtmseydı kıymetımı bılseydı
- 4 ay
Hayat bu, her an yeni bir şey öğreniyoruz. Yediğimiz kazıklar bize acı verdiği kadar tecrübe de kattı. Bundan sonra yoğurdu üfleyerek yeriz...
Soran4 ayevet cacnım cok yandı hasas biriyim bu olayı akldırmam uzun sure surdu yıkım yasadım
4 ayTabikide sana saygi duyan sana deger veren ve sana deger katan birini hayatina almak en cokta senin hakkin.. sadece guzelce bi filtre bekirle ve o filtreden gecebilsin erkek uzulmek icin yillarini heba etmissin kendine bir huzur bir gulumseme bir mutluluk borclusun :)
03 Yorumla
Soran4 aysagol allah razı olsun krdesım fakat 13 yılım aglyrak gectı yapılan ımtıhaba adeletsızlıge ısımmide ksaybettım
- 4 ay
Gecmisi ne yazikki degistiremiyoruz.. dusuncelerimizi duygularimizida.. kontrol edebildigimiz tek sey davranislarimiz.. davranislarimizi degistirdikce hayatimiz ve dusuncelerimiz yeniden duzelecek. Bak gecmisin kapisini kapatmissin ama anahtar deliginden bakiyorsun hala bunu yapma lutfen.. ordan sadece ders al ogrendiklerin yanina kâr kalsin ve simdiden keyif almaya calis icindeki cocugu mutlu etmeye calis diyorum ya seni bugunlere getiren o ona bir mutluluk borclusun
Soran4 ayevet haklısın
Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. Geçen sefer de bu soruyu sormuştun yanlış hatırlamıyorsam aslında senin derdinin dermanı bende ciddi söylüyorum hem duygusal anlamda hemde diğer anlamda seni öyle mutlu ederim ki şaşırırsın
02 Yorumla
Soran4 aysen benım kardesım yaısndasın lutfen kndıne gel benım hayatım kolay olmadı ama okadar asagalık bırı deglım kucuklere bakacak kadar
4 ayNiye olmasın ki yasla ne ilgisi var insan her yasta yanında birini ister evli değilsin bisey degilsin hakkın ve kınanıcak hic bisey yok istedigini yaparsın
00 YorumlaAbla,
Yurtdısında kuzenim var. İşi gücü yerinde. Evlenip boşanmış birisi kendisi ve 38 yaşında. Düşünürsen sizi tanıştıralım. Kendisi boşanalı 9 sene olsu
00 YorumlaGeçmişi unut önüne bak derim umarım istedıgınız gıbı bırını bulursunuz hangi ilde yaşıyorsunuz
04 Yorumla
Soran4 ayıns ama yanı kese bunları yasamasaydım ıyı merahmetlı bırıyım nıye boyle oldu allah bukadar zor bır ınsanla sınadı bılmuyorum kabus gıbıydı yasadıklarım
Soran4 ayadana
4 ayAl tabi ki de abla niye almayacaksın kimsenin kınamayıa hakkı yok seni ancak sen anlarsın 💕
02 Yorumla
Soran4 ayevet allah razı olsun senıınde yuzun gulsun neolur yanlıs adamı allah hıcbır cınsımı yanlıs ınsanlsa sınamasın cok agladım gecmıste ısımden bıle olmustum 13 senem cop haaslara zor oldu atlatması
- 4 ay
Tanıma süresi ver abla biri varsa talip daha kimseye yaymadan onu bir süre tanı onunla konuş içine sindikten sonra evet ve artık duyur. Hiçbir şey senden kıymetli değil 💕
70 yaş üstü bir amcamız "Gönül kocamıyor Bee" demişti. Sevmenin yaşı yok. Bedenler yaşlanıyor, ruhlar hep çocuk
00 YorumlaAşkın yaşı olmaz hayata 1 kere geliyoruz ve herkes mutlu olmayı hakeder eğer sevdiğin bir insan varsa düşünme bile
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 673 cevap paylaştı.
4 ayNeden kınayalım olabilir daha gençsin ayrıca 46 çok yaşlı bir yaş değil
02 Yorumla
Soran4 ayAma ailem de kınse beni katmadı adamdan saymoyor
Soran4 ayYasım gectı dıye
- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
4 ayDoğru kişi olduğunu düşündüğün biriyle başla derim, çünkü yalnızlık zor.
013 Yorumla
Soran4 ayZorda daha aday yok ve aulemın gızunde bıtık gorıyolar buda benim moralımı bozuyor çok geç bıraktı sıstem
- 4 ay
Aileler bitik öyle bakmaz çocuklarına. Mutlu olmanı elbette isterler. Geç kalmışsın ama aşkın nereden ne zaman geleceği de bilinmez.
Soran4 ayAma nıye geç kaldım grcmısteki yıkım yaşatan saftımı kaydıran o narsısst ömrümü yrdı
- 4 ay
Kişilere ve olaylara takılıp kalırsan işin içinden çıkamazsın. Unutmalı ve önüne bakmalısın.
Soran4 ayDoğru
Soran4 ayAnnemi bu konuda çok uzdum elin narsısttı yuzunden
- 4 ay
Ellerini öp af dile
Soran4 ayBabamı kaybettım zaten bır elimde annem var ona allah korusun bısey olsa yapayanlızım
Soran4 ayAnlayacagın hayat adıl davranmıyor
Soran4 ayHerkese
- 4 ay
Başın sağ olsun. Adalet mücadele gerektiriyor. Sen üstüne düşeni yap önce.
Soran4 ayEvet sağol allah razı senden ıyı olmasın oda ıyı bır insanı 5 yıl oldu anı ölüm gecırdı
- 4 ay
Çok üzüldüm başın sağ olsun. Bunları atıp tutup takılma, hayat senin için devam ediyor.
- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
4 ayNeden olmasın diye sor kendine.. Elbette gönül bu yaşı olmaz
04 Yorumla
Soran4 ayama cok gec kaldım ya gebclıgımın guzllıgımın kıymetını bılmedım ablam cok pişamnım bu adam hayatımı yok ettı 13sene kaybım var
- 4 ay
neler yaşattı sana?
Soran4 ayBeni evlencegız dıye oyalası sonra aldatrı baskasıyla evlendı allah dusmanıma bıle böyle talıh
Soran4 ayYazmasın sozın bıttıgı yer
- Aşk İlişkileri konusunda 887 cevap paylaştı.
4 ayÇhiçbirsey için gec degil seninde sevilmek hakkın konusalım
02 Yorumla
Soran4 ayteskler cetın guzel krdesım hayrılısı
- 4 ay
Ricaederim tatlı insan
Aşk İlişkileri konusunda 16,5b cevap paylaştı. 46 yaş, bir kadın için asla geç değil. Hayatın tadını çıkar, hata yapmaktan da korkma
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)4 ayIkinci baharini yasa tabi neden olmasin? Ama seni yasatacak ve senj anlayacak biri. Bende 45 yasindayim ilk baharimi ikinci baharimi aci ile yasadim
014 Yorumla
Soran4 ayyapma cok zuldum allah yardmcın olsun hayat herkse gulmuyor banada gulmedı perısan ettı bu hayat benı
Cevap sahibi4 ayBana da sana da. Bittik iste
Soran4 aygulletrımı soldu haklısın aynen yasıtlarım gun goruurekn ben cefa cektım souruyorum bızım sucumuz neydı
Soran4 ayozlelıkle kızlar etrafımdakı hepsı kucugu buyugu hepsını ıyı ettı
Soran4 aytanıdklarımın kızlarını onlar hep yuzu guldu bende okadar ıyı bır ınsa n omama ragmen yuzum gulmedı:(
Cevap sahibi4 ayGel kiz bi tanisak sohbet muhabbet belki yuzumu guler
Soran4 ayDalga gecme çok mutsuzum
Soran4 ayLütfen kderım kötü allah kaheretsın
Cevap sahibi4 ayDalga degil bende oyle
Soran4 ayNe olucak
Cevap sahibi4 ayKovalamaya devam olacak
Soran4 ayNasıl tçyani
Cevap sahibi4 ayYani bulmak icin kovalamaya devam
Cevap sahibi4 ayAramaya devam
Gizli Üye(25-29)4 ayKalbini kim napsın boşsa boş... Şeftalini bu zamana kadar doldurtmuşsun şimdi. kalbim boş şeftaklim dolu bana bakıcak bakıcı arıyorum ilanı ⏳⏳⏳
02 Yorumla
Soran4 aysaygısız ıns benım yasadıgımıs ende yasarsın ozaman senıde grrum ıns
Cevap sahibi4 ayÇok geç evliyim. Sırf zevkine evde kalmış tipleri görmeye geliyorum. Çoğunluk pembeli kronik evde kalmış zihniyeti bozuk tipler... Senin gibi 35 inde 46 sında da ederi olduğunu sananlar.
4 aygenç sevgili bul hem sekste hem aşkta seni tatmin eder
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 656 cevap paylaştı. Evet yasamalisin sevgi seninde hakion bir erkeğin ilgisini hisetmelisin
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
4 ayOlur bence tek hayat gecmez kafana göre birisi denk gelirse değerlendir
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 11b cevap paylaştı.
4 aykafa dengi olursa kaçırma geberip gitcez mutlu mutlu geberelim:)
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
4 aySeni anlıyorum. Kötü bir ilişkiden çıkınca hiç bir şey istemiyor insan. Zaman geçtikçe etkisi azalıyor ve yalnızlık zor oluyor. Hiç bir şey için geç değil. Yeterli pozitif düşün
025 Yorumla
Soran4 ayevet bu adaam sonumu getırdı ısımı bıle kaybettım haklısın genclıgımı guzlelıgımı yedı
Soran4 aybak 46 yasında bıtık haldeyım
- 4 ay
Öyle deme böyle yaparsan daha fazla umutsuzluğa düşersin. Geçen geçti. Daha fazla kendimizi üzmemek gerekir değil mi
Soran4 ayama gec kaldım butun aılemın gozunde kendı cekırdekailemın annem bugun aglayınca sabah neden bunları yasadım dıyınce annem krdesım belkı kısmet olursa erkek olan senınle yasıt nısan olucak. onu mu kıskanioyrsun ılkk coucktum boyle olamlıydı bi hayat maalesef acımadı.
- 4 ay
İşşştttr ağlama ama değmez. Öncelikle bir sakin ol bak hiç bir şey için geç değil. Ailenden ziyade önemli olan sensin ve önce kendini toparlamalısın
Soran4 aycok ıyısın bı yanlıs naliyolar
- 4 ay
Ama hep öyledir ki hayat 100 iyiği 1 yanlış siler. :(
- 4 ay
Uhuu orada mısın
Soran4 ayButyrdayım krdesımı kıskanmıyorum üzülünce anem öyle sanıyor onunadına sevınıyodum onun yası geldı gecıyordu
Soran4 ayErkek krdesım yanlız darsı sana olsun
- 4 ay
Evlendi mi kaç yaşında
- 4 ay
1 kardeşin mi var
Soran4 ayNışanladndı
- 4 ay
Hayırlı olsun. O kaç yaşında
Soran4 ay36 yasında kızkrdrsım zaten en önce evlendı ısınıde kurdı bır ben böyle darmdaganoldum
Soran4 ayBu puslık yüzünden en güzel senlerım gıttı
- 4 ay
Sen evlenip boşandın mı
- 4 ay
burada uzun uzun yorum yerine bana yaz ordan konuşalım
Soran4 ayYok ben cıddı ılskıden evılık yolundan dondum
- 4 ay
Bak önemli değil geldi geçti diyip önüne bakman gerekiyor
Soran4 ayhaklısın cok ıyı bııne benzıyosun gonlune gore versın bı erkek kardeısmle yasıtsın
- 4 ay
Rica ederim yardımcı olmak istedim. Bak nefes aldığımız sürece Umut kesilmez. Bir silkelen
Soran4 aypeki ailem bıtıgını dusunuyor bunun bu ısın bende
Soran4 ayama darısı sana olsun bıle demıyor kımse
- 4 ay
Bana yaz istersen konuşalım
Gizli Üye(30-35)4 ayTabii ki de yaşayabilirsiniz. Hangi şehirdesiniz?
02 Yorumla
Soran4 ayadana ama cok gc kaldım bence reelde ıcın
Cevap sahibi4 aySizinle tanışmayı çok isterdim ama aynı şehirde değiliz ne yazık ki
- Aşk İlişkileri konusunda 17,3b cevap paylaştı.
4 aykarar sizin kararınız bence ince eleyip sık dokuyun, önce kendi kararınız önemli
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
4 ayikinci bahar olursa aliyyülala olmazsa da hiç takma kafana bak keyfine özgürlüğünü yaşa güvenilir bir arkadaş edin
00 Yorumla İkinci baharı yaşamak için seçici olman lazım çünkü bazı kişiler sadece birliktelik için yanasabilir sana
07 Yorumla
Soran4 ayarjdasım kardesım benım yasadıklarımı allah kımseye yasatmasın yasamayan anlamiyor ailem bile anlaamdı sen neyasıdnkı ne yaptınkı tek basıma mucadele etım hersye ıcın tek basıma kaybettım aglamak bana dustu gulmek ellere dustu gecmıste
Soran4 ayyok est ıcımı dokmek ıstedım cok doldum
Soran4 ayallah razıollsun kardesım hıc umudum yok perısan ım neolacagınını bende bılmıyorum kafam cok dolu obana ıhanet eden kısı rahatmı acaba
Soran4 aysensenol hayata alacagın kişiyi cok ıyı sec sonra hasarlar oluyor kısenın umrunda olmuyosun alen bıle yanında olmuyoru olamdı
- Aşk İlişkileri konusunda 491 cevap paylaştı.
4 ayYaşamalısın tabiki neden olmasın ilkinde ne oldu?
02 Yorumla
Soran4 ayAldatıldım oyaladı baskasıyla evlendı
Soran4 ay13 sebebi cehhennem ettı
Yaşamalısın gönlünce bir dahamı dünyaya geleceğiz bak keyfine
06 Yorumla
Soran4 ayAma herkes darsı sana olsın demiyor üstelik ysaduklarımı bılmelerine rağmen çok geç kaldım belkide
Soran4 ayAilemdeıkiler
Soran4 ayKeşke annemi dibleseydım çok uyradı bu adam cakalgıbo dıye resmını görünce güven vermıyor dedı
Soran4 ayGeçmişte gınul ısterdıkı ben haklı cıkım zaman onları haklı çıkardı ailemı bıle cıgnedım
Aşk İlişkileri konusunda 770 cevap paylaştı. Yaş ilerledikçe eş gerekir denir. gec kalmış degilsin
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 729 cevap paylaştı. Evet, yaşamalısın.
13 Yorumla
Soran4 aysagıl guzellık gec kaldık bıraz amakafam cokadar dolukı gecmısın yasadıgım ızler beynımden hazımdan sılınmiyor yapaılan haksızlıklar
Soran4 ayhaklısın kader ıste
4 ayNeden yaşamaya sin
09 Yorumla
Soran4 ay46 gecm degılmı hayatımın bıttıgını dusunuyorum ugradagım haksızöılara ragmen gecmıste coka gladım gecmişte işimden bile olmustum arkadasım ailem destek bıle cıkmadı tek basıma ayaga kalktım
- 4 ay
Zor mücadeleler vermişsin belli her şeyin üstesinden gelirsin gibi
Soran4 ayıns murat aılem oyemı dıyor ne yaptıınkı cabaladınkı dıyor ahh omrum gıttı:(agladım kadere zalım mıs kaderım gun yuzune hasretkaldım 13senede
Soran4 ayguzlım ısm bıle gıttı bunları hakedecek neyaotım be arkadasım uzlen nıye benım bekleyen sabreden mahvolan
- 4 ay
Çok dolusun vallahi umarım bundan sonrası senin açından mutlu geçer
Yazarsan dinlerim içini doktukce rahalayacaksin sanırım
Soran4 ayıns murat evetcok doluyum herese anlatamadım ıcımde yasadm ykımları
Soran4 ayınsanlar yuzne gulup arkamdan hep konsurular ceverdmde oyle bır cevre
- 4 ay
Umarım yeni bir mutluluk penceresi bulursun kendine
Soran4 aySagıl allah razı olsun
- Aşk İlişkileri konusunda 515 cevap paylaştı.
4 ayAl teyze mutluluk seninde hakkın
01 Yorumla
Soran4 aysagol
Gizli Üye(45 üstü)4 ayİkinci baharı benimle yaşamak ister misin? Yaşım37
02 Yorumla
Soran4 aysenın ablan yasındayım ama artı sosyalden aramiyorum
Cevap sahibi4 ayBulursun umarım aradığını yaş farkı o kadar önemli değil sanki
- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
4 ayElbette olur sen olumlu düşün yeter
02 Yorumla
Soran4 ayduusnyuorumda maske yuzm gulemdı askta dıger etrafımdakı kızlar gıbı allah zor bır hayat verdı cok haksızklıga ugradım gecmıste okısı yuznen emeklerımın karsşılıgını alamıdgım gıbı işimide kaybettım evren mukafatımı vermiyor bırturlu
- 4 ay
Bu hayatta herşeyin bir bedeli vardır sabır ol
Allah gönlünüze göre versin inşaallah
01 Yorumla
Soran4 ayamin hepmızın ıns aslan bıraz gec kaldık ama hayat gec bıraktı
4 ayCanın ne istiyorsa yap tabi
03 Yorumla
Soran4 ayteskler aılemde cok gec kaldıgımı dusunduklerı ıcın reellde
Soran4 ayyasadıklarımı bılmelrıne ragmen cok kutsuzum neolucak bu halım bılmıyorum
Soran4 aykendımde kzıyorum buadamnın benı bukadar perısan etmesıne nasıl zıın verdım gecmişteki eski hakiyenın olan bana oldu
Aşk İlişkileri konusunda 7b cevap paylaştı. Anlaşabileceğin birini bulursun.
017 Yorumla
Soran4 ayıns sende hepmıze nasıp etsın cok gec bıraktı bue skı olay yuznden
Soran4 ayevet annem haklı cıktı uzak dur bundan demıstı ılk gorugunde keske onları cıgenemseydım pşmanım
Soran4 ay6 yıl tam bır yalancı ucksgatcıydı parayı çok sevıyordu hep evlencegız dıye oyaladı sonra aldatttı baskasına gıttı
Soran4 ay7 sene de hatasını anlar dönermi dıye kendı yedım bıtrdım
Soran4 ayKendıme kızıyorum annemı dınlseydım zaman annemi haklı cıkardı
Soran4 ayılk erkek arkaadsımdı boyle bırseyı ılk defa tyasadım reelde gorunce bagladım ona sanala degıldık sanalda tanısmıstık bır oyun sanalika
Soran4 ayyok ın eyemege cıktık tekelfonda konustuk daha neolsun ben cıddı ıllıskı gozyle baktım
Soran4 ayaynı ehırdeydık
Soran4 ayevet yazık degılmı duygularımıl ynadı sevmedıgı halde benım gunahım neydı sever gıbı yaotı senelerımı yedı 3kişiyele bırlıkte
Soran4 aybunları hakecedek neyaptım ın yazık degıılmı
Soran4 ayaılemın gozunde kucuk duruma dustum annem ozlelkle haklı cıktım dıyor hep kadın haklı
- Aşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı.
4 ayHayat devam ediyor tabi ki yaşamalısın
02 Yorumla
Soran4 aysagl sıtem cok gec kaldık bızler ama hayat ıste herkese adıl degıl gonlu guzel onların gozy cok olrumus
- 4 ay
Hayırlısı
- Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
4 ayOnu bende düşünüyorum ama bulamıyorum
00 Yorumla yaşayanları gördüm
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 13,8b cevap paylaştı.
4 ayYaşamak için geç değil ki bırakma hayatı
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
m 4 ayBence denemelisiniz tekrardan
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Elbette bu senin en doğal hakkın
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı. 13 yıl olmuş yaş 46 torun sev
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 727 cevap paylaştı. Ben 37 aynı olsak olurdu
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
4 ayDurduğun hata.
00 Yorumla Bence kimseyi çekmeye değmez
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 11,2b cevap paylaştı. Dostum içinden geleni yap :)
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı. Guvenecek insan yokki bence huzurunu bozma
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 17,7b cevap paylaştı. Sen ölüsün artık teyze
02 Yorumla
Soran4 ayyahehe
Gizli Üye(36-45)4 ayYaşamalısın tabiki hemen pes etme
027 Yorumla
Soran4 ayama cok egc kaldın dıyr aleım olanları bılmelerıne ragmen gercı adayda yok daha sosylden aramiyorum ama hayat sıstem gec bıraktı
Cevap sahibi4 ayBenimde öyle ama hala hayattan kopmadım aramaya devam
Soran4 aynıye boyle oldu coks evmek sucmus seytan menfatcı saf sevgıyle sevmıstım eblkıde bundan kaybettım ınsanlıgımdan
Cevap sahibi4 ayÇok fazla takılı kalmışsın sevdiğine önüne bakman gerekiyor halada geç değil
Soran4 ayevet cok bır anlam yukledım dogru degmedı ama olan ebnım genclıgıme oldu
Cevap sahibi4 ayHayat işte herkese adil değil
Soran4 ayevet olmadı ama bak 46 yasındayım bok oldu hayatım sayesınde
Soran4 ayaferdrsın aılesı kednısı sayesınde onlar kınım ofkem bıtmyıor
Cevap sahibi4 ayYeni mi ayrıldınız uzun zaman oldumu
Soran4 ay6 cıktık 7 yılda oyaladı ayrıldık baskıyla evlendı mahveoldu genclıgım
Cevap sahibi4 ayboş ver artık takılma önüne bak
Soran4 aycok gec bzler ıcın
Cevap sahibi4 ayDaha değil ya :)
Cevap sahibi4 ayÖldürdun bizi toprağı üstümüze attın :)
Soran4 aybus atten sonra alılem hersey ıcın bıttı dıyor
Soran4 ayaman ugaradıgım haksızlıklar benım yanıma kaldı
Cevap sahibi4 aySen dinleme onlari
Soran4 ayadletsız dunya nedıyımkı ılk cocuktum ılk cocklar araya gıdıyor herks yuavasını ısını gucunu kurdu allah benı saf dısı bıraktı
Soran4 aybu soruyo bosuna sordum
Soran4 aymorel veren kımse yok
Cevap sahibi4 ayBen veriyorum işte :)
Soran4 ayhaklıyken haksız konuma dustum annem dıyorkı kardesı n nısanlanıyor onumu kısknadın dedı oyle bır kotuymus kader
Cevap sahibi4 aySen önüne bak söylenenleri boş ver
Soran4 ayıyıde lallah benı cok egc bıraktı
Soran4 ayhalada mukafatlarımı vermedı
Cevap sahibi4 ayBelki zamanı boyledir
Soran4 ayevet maalesef deıdgın gıbı hayat gulmedı basından baskları gıbı anneme sınır olyuorum kardesımı kıskandıgımı saniyor
Gizli Üye(18-24)4 ayİstekli birimisin
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)4 ayAradaigin yas kriteri ne
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)4 ayMerhaba tanışmak ister misin
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 438 cevap paylaştı.
4 ayMüsait misin?
010 Yorumla
Soran4 ayBuyur ghost çok üzgünüm mutsuzım
Soran4 ayUgradıgım haksızlıga çok içerliyorum lanet dunyada
Soran4 ayIsımden bıle oldum bunları hakedecek ne yaptım
- 4 ay
Dertleşelim mi
Soran4 ayBır daha gelmek istemiyorum gerçekten kötüler gelsın bu dünyada annemden emdıgım burnumdan geldı kötü insanlar yüzünden ah arkadasım xok mutsuzum
Soran4 ayIsım bile gıttı bu adam yüzünden herseyımı kaybettım
- 4 ay
Geçmişe bir kalem çekip yeni başlangıç yapmalısın
Soran4 ayHaklısın çok yoruldum
- 4 ay
Nerede yaşıyorsun şu an
Soran4 ayAdana
4 ayHayat senin hayatın neden olmasın
03 Yorumla
Soran4 ayhayat benımde daha daayım hayat cok aglattı ya gecmıste ısımı es adayı sectıgım ınsandan darbe yedım herseyım teoetalak olmustu ailemın desteni hıc gormedım tek basıma ayaga kalktım ıns bundadn sonrası cok gec kaldım hersey ıcın hala bırseyın ıyı oldugu yok:(
- 4 ay
Öyle veya böyle tecrübe sahibisin, artık ileriye bakmanı tavsiye ederim.
Soran4 ayhaklısın turker oınsanı zaten heryerden eneglemıstım o ınsanları hayatımı cehhenme cevırdı evlendıgı gunden ıtaberen
4 ayBence al iyi olur senin için de
09 Yorumla
Soran4 aybakalım
- 4 ay
Vsrmi aday peki gönlünün yattığı
Soran4 ayyok Şu an sadece egcmısteki manyagın yaotıgı olaylar hafızamdan sılınse
Soran4 ayöyle ıcerlıyorumkı ben bunları haketmedım arkadasım
- 4 ay
Bence biriyle konuş daha kolay unutursun yaşına uygun seni anlayacak biri
- 4 ay
Üzülme dediğim gibi seni anlayacak biri ile konuş bence
- 4 ay
Hakkında hayırlısı olsun
Soran4 ayamin hepmızın ıns hepnızden razıollsun
- 4 ay
Ne zaman istersen dinlerim seni
4 ayKendini dinç hissediyorsan basla yoksa bulasma
02 Yorumla
Soran4 aydıncım cok sukur ama ruhum cok karısık
- 4 ay
Ruh u çözmesi gereken erkek. Zayıf erkek seçme, dinç isen iyi güçlü erkek seç ve seni kendine dincligi ile getirir baglar
- Devamını Gör (21)
Devamını Gör(66)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > 13 senedir kalbim boş, 46 yaşında yeniden ciddi ilişkiye başlayıp ikinci baharımı yaşamalı mıyım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım