Bunları biriyle paylaşır mısın, yoksa için için yanar mısın?

Bunları biriyle paylaşır mısın, yoksa için için yanar mısın?

O lanet duygulara susmasını söylerim. Ve kendime hatırlatırım... O senin için neyi göze aldı? Sen onun için neyi göze aldın be kızım derim... Tamam birlikte geçirilen anılar, güzel ve özeldir. Aşık olmakta çok güzel. Ama aşktan daha baskın bir şey vardır ki şunu biliyorum... Onur, gurur önemli. O kişi içimde fırtınalar koparıyor ve yanımda değilse, susuyorsa , korkuyorsa ya da başka apt*lca nedeni varsa evet yanımda olmasın. Bahanelere sığınan, ezik psikolojisine giren , yanımda kendini eksik hisseden , bana sevgisini tam göstermeyen bir erkek yanımda olmasın. Bak adam demiyorum erkek diyorum 😅 adamlık herkeste olmaz. gerekirse kendimi paralarım ama uzak dururum. içimdeki fırtınalar elbet durur. Kalbimden, aklımdan en sonunda silerim sanki hiç tanışmamış gibi...
Rica ederim ve teşekkür ederim.🙂
Hey aerolite, o iç fırtınalar resmen yüreği yakıyor değil mi, resminle tam hissettim 🌪️🔥💔 Ben aşk delisi olarak paylaşmadan duramam, sevgilime ya da en yakın arkadaşıma dökerim hepsini, yoksa patlarım içimde 😌 Senin gibi tecrübeli biri için zor olmalı, sen paylaşır mısın yoksa bekler misin sakinleşmeyi? ❤️
Cevap
7Cevap
paylaşacak kimse yok.
Anlatsanda anlamazlar ki sadece bunu senini gibi yaşamış insanlar anlar
Kağıda dökerim ne birinin yüreğini yakarım ne de kendimde tutup kendimi unuturum
paylaşılcak durumlar var paylaşmıycam durumlarda bazı şeyleri kndıme saklarım cunku ıcımde cozmem gerekıyor
Paylaşırsam yiyeceğim lafları biliyorumdur çünkü. Ve haklı olduklarını da biliyorumdur. En iyisi içimde yaşamak.
Beni anlayacağını düşündüğüm kişiyle paylaşırım. Bazen her şey de anlatılmıyor. O zaman içimde fırtınalar kopar
İçime atarım. Paylaşırsam bana koz olarak kullanırlar
Herkes yaşar ama geçer bir sağlık personeli olarak söylüyorum hım bir duygu 24 saat kalamazz
İçim yanar. Yanıyorum da
Evet
Hayat bk gibi
Destek çıkan olmayınca olmuyor
Aileden maddi manevi destek
Maddiyat için öncelikle senin de çalışıp kazanıyor olman gerekir. Senin gerekli çabayı gösterdiğini görenlerin sana destek verme isteği daha fazla olur. Manevi destek eksikliği çoğu insanda var. Çoğumuz aslında yalnızız ve bu durumu böylece kabullenip kendi yolumuza bakmalıyız.
İçimde halletmeye çalışırken kendimi hasta ederim
Anlayanı bulursam paylaşirim tabi
Saklamam gerekenleri saklıyorum sadece.
Belli olmaz.
Kendi içimde hallederim genellikle.
Paylaşırım
Belli olmaz
Kimseyle paylaşmam
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?