Kişilik & Karakter Üzüldüğünüz zaman içinizde fırtınalar kopuyor mu? FiqHtShoT Takip Et Master Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor Üzüldüğünüz zaman içinizde fırtınalar kopuyor mu 🤔#KişilikKarakter Üzüldüğünüz zaman içinizde fırtınalar kopuyor mu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
LEYYA_GS Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 +1 yıl Çok uçlarda yaşamıyorum duygularımı. Üzülürüm, ağlarım sızlarım geçer. Öyle kendimi paralamam. 1 0 Yorumla
MrKuzey Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Hayat bu elbette bazen böyle şeyler yaşıyoruz önemli olan ise o andan sonra bu durumun içinden çıkmayı bilmek.. 1 0 Yorumla
վ0Ӏմղվ0ӀϲմՏմ61 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 8,8b cevap paylaştı. Sadece sessiz olurum 1 0 Yorumla
LordofJungle Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Yok o kadarda değil, sadece üzülüyorum genelde 1 0 Yorumla
Öylebi_İçimdengeldi Takip Et Guru Yaş: 92 , eic 100% +1 yıl İçimde fırtına kopuyor, dışımda yaprak oynamıyor 1 0 Yorumla
Semih6934 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 15,8b cevap paylaştı. Hem de fena oluyor 1 0 Yorumla
beneklibulut Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 636 cevap paylaştı. Kopuyor 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
İçimden dışıma taşıyor 😃
Çok uçlarda yaşamıyorum duygularımı. Üzülürüm, ağlarım sızlarım geçer. Öyle kendimi paralamam.
Hayat bu elbette bazen böyle şeyler yaşıyoruz önemli olan ise o andan sonra bu durumun içinden çıkmayı bilmek..
Pek belli etmeyi sevmek yazarm
Sadece sessiz olurum
Kasırgadan farksız.
Yok o kadarda değil, sadece üzülüyorum genelde
İçimde fırtına kopuyor, dışımda yaprak oynamıyor
Kopsada su serpiyorum
Bazen
😔😔
Hem de fena oluyor
Kopuyor
Hayir