1 aydır sanaldan tanışıyoruz, instadan falan konuşuyoruz. 1 haftaya buluşacaktık ama hep ilk mesajı o attığı için ben atmayınca sinirlendi ve konuşmayı bitirdi. Ben de utandığım için ilk mesajı atamadığımı söylüyordum. Yani ilk aylar hep onun yazması lazım değil mi, biraz da benden bekliyor ama konuşmayı bitirdi, sana güvenmiyorum diyerek. Haklı mı sizce
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
4 ayÖncelikle hakkında selametlisi olsun. Gizli bayan üyenin sana cevap yorumunu okudum, akabi senin verdiğin cevapta ''ama o benle 2. haftadan cinsellik konusmaya calisti o da oyle hakedecek birisi degil bence'' deyişinide okudum. Soru açıklamanın içeriğinde'ki bu bölümüde okudum '' Ben de utandığım için ilk mesajı atamadığımı söylüyordum. Yani ilk aylar hep onun yazması lazım değil mi,''. Burdan yorumuma başlıyorum : Utandığın için ilk mesajı atmadığını karşıya mazeret diye sunuyor, akabi ise açıklaman'da ( yani ilk aylar hep onun yazması lazım değil mi ) diyorsun. Teyze oğlum'ki bu zaman'da nadir bulunacak bir eş adayıdır ''Sima güzelliği, uzun boylu oluşu, dürüstlüğü, kendini evlilik nasip olur ise eşine saklaması, psikopatlık ve narsistliğinin olmaması, vefa, hoşgörü, empati sahibi ve zeki ve de sosyal ilişkileri ile insanları bay bayan tanıma adına psikolojik bilgisi ve tecrübesi olup üstüne maneviyatınıda yaşamaya çalışması bir arada olan birisidir.. Ona komşumun kızını eş adayı olması adına tanışsınlar diye önerdim, kıza haber vermeden hem kızın hem de teyze oğlumunda okul arkadaşı olan bayanı kızla konuşsun diye aracı yaptık kendimizi saklayarak... Kız teyze oğlunu beğenmiş ve yüz yüze 1 telefon ile 15-20 kere muhattaplık kurmuşlar. Fakat kız mesaj atmıyor oğlan atıyor ve kız geç cevap dönüyormuş, kızı uyarmış ama kız işim çok vb. mazeret sunmuş fakat : Teyze oğlum kızın tiyatroya gitmeye, arkadaşları ile gezmeye evde istirahat etmeye tatil günleri dinlenmeye'ki kız devlet memuru vakti var, ama bana gelince vakti az işi çok ve yazmaya devam eden ben geç cevap dönen ilk arayıp soran olmayan'da kız dedi ve güvenimi zedeledi diye kızdan ayrıldı... Evlilik niyeti ile muhattaplık karşılıklı sorumluluk, dürüstlük, empati, emek, sevgi, saygı, vefa, anlayış, hoşgörü ve fedakarlık gerektirir. Karşılıklı olarak ama bireysel düşünce veya etraftan tavsiye alarak karşı cinsi denemek yanlış bir yöntem ve uygulamadır. Net olarak karşılıklı denklik ve muhattaplık ile evlilik üzeri ne varsa açıkça konuşulur gerçek kişilik huy ve niyetler saklanmadan ortaya konur nasipse olur, değilse insan gibi ayrılınır. Gizli bayan üye'ye 2. hafta cinsellik konuşmaya başladı deyişine gelince : Ona ilk yazan olmaman ile akabi 2. hafta cinsellikten konuşmaya başlayan birine önce benim yazmamam normal deyişin bir birinden ayrı konular... İlk tanıştığınız gün akabi cinsellik konuları açsaydı tamam sen haklısın ona ilk mesajı atıp gündelik vb. konu konuşmamakta haklısın derdim. İnsanlar konuşarak anlaşır, seni o aramasa ve hep arayıp sormayı sen yapsan sende buna razı olmassın..!, o zaman karşılıklı olarak veya sıralı olarak bir birinizi arayıp konuşup mesajlaşmanız gerekir. Bu bahsettiğin kişi cinsellik konusu açtığı için araya mesafe koy hatta gerekirse ayrıl bu anormal bir muhabbet konusu yeri ve zamanı evlilik işlemleri başlatıldıktan sonra belki bir nebze konuşulabilinir..
05 Yorumla- 4 ay
Doğru yazılışı “akabinde” dir. Gözüm kanadı.
- 4 ay
@Belkibirgünbiryerde Cevap nezaketiniz ile içeriğindeki yapıcı uyarılarınız için teşekkür ederim. İmla ve yazım hatalarım var. Diğer detaylı yorum yazıma cevabınız üzeri imla hatalarımın sebebini siz denize açıkladım. Saygılarımla.
- 4 ay
Cevabınız o kadar güzel ve haklı ki, imla hatanızı düzeltmeye çalışanın amacının sadece güzel yoruma çamur atmak olduğunu düşünüyorum, KS de neyin imlasını arıyorsun? Neyse emek vermiş cevap yazmışsın teşekkürler
- 4 ay
@sorucan0640 Konu üzeri kendine özel bakış açın ile düşünceni yansıtma içerikli cümleli açıklaman ile ifade emeğine saygı duyuyorum. Bu aralar tek uyku üzeri uyurken gördüğüm değişik konular üzeri rüyalar ile , hatta uyanıp yarım kalan rüyanın devamına kaldığım yerden kısa sürede tekrar uyuyup devamını getirmeye çalışıp bunu nasıl başardığımı kafaya takıyorum :). Rüyaday'ken rüyada olduğumu bazen anlıyor bazen de rüyadamıyım yoksa değilmiyim diye anlamak için kendi kolumu çimcikleyerek his oranıma göre net kararı alıyorum. Sonrasımı? beni zina'ya çağıran kadına hayır diyorum ve kadın neden diye bana soruyor , cevaben : rüyaday ken bu hataya düşersem? gerek hayatta da zina yapma riskimin artacağı anlamı taşır diyor ve ordan uzaklaşıyorum. İnce düşünceli duygusal ve dikkatli olup konu ve olaylara odaklanmak değişik bakış açıları ile düşünmek empati psikoloji ve yaşça büyüklerim ile istişare yapıp kendimi geliştirmenin gidişatı rüyalarıma da yansıyor :).
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı.
4 ayHayır değil ilk mesajı atmak seni düşünüyorum seninle konuşmak istiyorum demektir. Her seferinde ilk mesajı sen atsan karşı atmasa ne düşünür, ne hissederdin? Söyleyim sana karşı senle konuşmak istemiyor da sen karşıyla zorla konuşuyormuşsun gibi hissederdin. Ben de zamanında bu kafada biriyle konuşmayı kestim uyardığımda da yüzüme vuruyorsun dedi. Sonra ilk mesajı atmadım. Dünya kadınlar gününde rehberimdeki bütün kadinlara genel attığım mesaja cevap verip sohbet açmaya çalıştı sonuç kaldı öyle. Karşıdan değer bekliyorsan, değer göstermeyi de bilmelisin. Hiç bir şey tek taraflı yürümez.
10 Yorumla
Hep adımı erkekler mi atmalı? İnsan belli bir zamandan sonra bıkar. İstemiyor düşüncesi hisseder mesaj atmayı bırakır nihayetinde ilişki iki kişinin dinamikleri ile ilerler. Haklı.
134 Yorumla- 4 ay
Çok doğru demişsin kral
- 4 ay
Biraz biz kadınları Altan alabilirsiniz
m 4 ay@Mervecemyılmaz Her şey dozunda olmalı Merve. Sürekli her şey alttan alınırsa bu karşılıklı değil aptal olarak konumda oluyoruz o yüzden her şey sürekli alttan alınmaz. İyilik yaparsın incinmesin diye alttan alırsın, bir kere ayıp olmasın diye alttan alırsın sürekli yapacaksa kalsın.
Gizli Üye(18-24)4 ayBu sefer erkek haklı ya. Ikinizde flört ediyorsanız, konuşuyorsanız ilgini belli etmek zorundasın. Çünkü birine mesaj atmamak, o yazmadıkça yazmamak ilgisiz olduğun ve onu umursamadığın sevmediğin anlamına gelir. En azından gün içinde günaydın, napıyorsun gibi mesajlar atmak zor değil. Onu umursadığını ve sohbetinden keyif aldığını göstermiş olurdun. Ayrıca belli bir yaşa geldiysen 2 dakika hatır sormaya da utanmamalısın ya. Basit bir sohbet başlatma mesajına bile utanıyorsan flört yapma ve sosyal becerilerini geliştir.
64 Yorumla
Cevap sahibi4 ayO başka bir şey öyle bir şey yaptıysa direkt konuşmayı kes zaten
- 4 ay
İnce düşünce ve empatili ve de esas doğrular üzeri yorum yazmışsın, tebrik ediyor ve saygılarımı sunuyorum. Ayrıca cevabını okuduğumu soran bayana yaptığım yorumda da bahsettim.
Yapay Zeka Cevapladı
Elif bence burada haklı falan değil 💔 Karşındakinin hoşuna ilk mesajı hep senin atman gidiyor olabilir ama sen utangaç olduğunu en baştan söylemişsin. Sağlıklı biri bunu anlar ve birlikte denge kurmaya çalışırdı 💬 İlk mesaj bahane olmuş gibi duruyor güven meselesi bahane edilmez. Kendini suçlama senin utangaç olman kusur değil 💕✨
10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
97
Cevap
94Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Haksız böyle hesaplar yapılmaz
00 YorumlaYani ne burada çakma erkekten her haltı bekleyen feministlere ne de kendini sigma zanneden canım erkeklere bak. Söyle bir gerçek var daha 1 ay olmadan sabirsizca davranıp hızlı sonuç almaya çalışmış ve bunu biraz da sen mesaj at bahanesiyle dalgaya vurabilirdi (oyle yapti mi sen bilirsin) zaten fikrimce cok gönlü yokmuş. Lakin sen de eger onla konuşmak istiyorsan sirf erkek diye her şeyi ondan bekleyemezsin sen hoşlandığını fark ettiysen sen de ona yazardın arada. Bu bizim kuşağın temel problemi ne istediğini ikiniz de bilmiyorsunuz bence. Aşk sabır işi o abartmış zaten ama sen de hiç yazamayarak saçmalamıssin. Ya ümit vermişsin ya da o daha yeni tanıdığı kişiyi asiri ciddi duruma sokmus
12 Yorumla- 4 ay
O zaman bebeğim zaten ciddiyetsizmis ben seni direkt arkadasliktan baslayip hoslantida fazla birbirinizi ters yönde harekete gectiniz sandım. Cinsellik açıyorsa zaten topuk yap ya ciddiyetsizmis dedigim gibi hic takılma sen haklısın o zaman. Senin kimseye tatmin etme borcun yok iyi olmus niyetini belli etmiş asalak
4 ayTravmalı bir arkadaş galiba direkt güvene bağlaması biraz fazla altını doldurduğunu düşündürdü. Fakat senin hep ondan beklemen yanlış bir tutum. Bunu gelecek ilişki ya da ilişkilerinde alma-verme dengesini gözeterek yaşamalısın. 1 ay kısa bir süre değil ilgini belli etmek için, yani bunun bir süresi de yok aslında ama sen belki de ilişkiye hazır değilsin. Bazen istediğimiz şeye aslında hazır olmadığımızı farkederiz. Emek istiyor ilişki. Aynı frekansta değildiniz belki akmadı, bu da olabilir.
17 Yorumla- 4 ay
@Elid_wqr ne yazdı merak ettim 🙂
- 4 ay
@jskakalskak nasilsin napiyorsun yazdi o kadar
- 4 ay
Hala biraz bekletip cevap vericem diyorsun Allah aşkına şu kafadan çıkınız acilen
- 4 ay
Konuşmak istiyor o zaman ama her zaman erkeğin yazması olmuyor, insan psikolojisi. Düşünsene sürekli ilk erkek yazıyor, acaba ilgisi yok mu veya oyalıyor mu diye gibi düşünmesi normal değil mi? Bencede çok geçmeden yaz. Ve arada da sen yaz ilk 😄😅
- 4 ay
Sen de o hikayelere bakıyorsun aktif olmamış mı oluyorsun şimdi? Senin ki oyun gibi bir şey. Yazmış işte çocuk yine, ilgini göster eğer varsa tabii. Yoksa oyalama.
- Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
4 ayArada bir denge olacak, ne demek hep ilk mesaji bi taraf atsin. Adam demek ki kendisine deger verdigini hissedememiş, bi selam yazmasam kizin aklina bile gelmeyecegiz duygusunu, değersizlik duygusunu yaşatmışsın ona. Tebrik ederim. hep kendisinin ilk hamlesi ile iletişim başlayinca senin kendisine karsi his beslediginden, senin onu özlediginden, onu merak ettiginden, senin ona karsi duygu beslediginden nasil emin olacak adam. Valla akillara zararsin. Ne çekinmesi. İnsan sevdiginden çekinirmi ya. Yazik etmissin.
10 Yorumla Yani hep karşı taraftan beklememek lazım. Sonuç olarak henüz flört aşaması yüz yüze tanışma bile olmamış onun açısından da neden bu kadar yatırım yapsın ilişkiye böyle düşünmüş olabilir. Ben şöyle yapıyorum bunu dengede tutuyorum 3 gün o konuşmayı başlattıysa ertesi gün ben başlatıyorum sonuçta kimse kimsenin peşinden koşmuyor. Herkes için bir sürü seçenek var. Ama bundan dolayı da bitirilmez ki sen utandığını söylemişsin. Muhtemelen başkaları ile de konuşuyor olabilir. Eğer aynı şehirdeyseniz de zaten 1 ay buluşma için çok uzun bir süre bence kesin başkası ile de konuşuyordur.
01 Yorumla- 4 ay
Erinmemiş sorudan daha uzun cevap yazmışsın. Benim soruma olsaydı kesin en iyi görüş verirdim.
- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
4 ayKendini değersiz hissetmiştir. Onu çok iyi anlıyorum ben.
Konu aşk olunca , sevgi olunca mangalda kül bırakmıyor siz kadınlar biz şöyle severiz böyle severiz. Ama adım atmaya gelince hep erkek atsın , o bana ilgi göstersin , ilk o arasın ilk o mesaj atsın cart curt.
Sürekli ilkleri başlatan erkek omurgasızdır kadından cıkarı vardır, eziktir betadır.
Kutluyorum kardeşimi , flörtleşmeyi bitirerek olgun bir duruş sergilemiş.
12 Yorumla- 4 ay
Onlarda flörtün haklı demiş haha.. eee olgun mantıklı düşünen kadınlardq var tabii haklarını vereyim.
Dünya sizin etrafınızda dönmüyor. Biriyle konuşuyorsan bir yola girdiysen onu değersiz hissettirmeye hakkın yoktur. Bak elaleme erkek arkadaslarını bebek gibi seviyorlar.
- Aşk İlişkileri konusunda 456 cevap paylaştı.
4 ayYani ben aşağıdakiler de yazanlara katılmıyorum, adam şunu istemiş objektif bakıyorum buna bir insan, birisiyle konuşuyorsa karşılıklı olması lazım hep o yazmış aynı şeyi karşı taraftan bekliyor senin yazmanı sende yazmayınca oda bitirip gitmiş utanmakla alakası yok bunun utanacaksın niye konuştun saçmalık ama hakkında hayırlısı.
01 Yorumla
4 ayİlişkilerde ilginin karşılıklı olduğunu hissetmek her iki taraf için de önemlidir. 1 ay boyunca hep onun yazması, onda istenmediği veya çabanın tek taraflı olduğu hissini yaratmış olabilir. 'Erkek yazar' kuralından ziyade, akışta bazen senin de adım atman dengeyi sağlardı. Ancak bu kadar küçük bir sebepten 'güvenmiyorum' diyerek kestirip atması, aslında bir bahane aradığını veya sabırsız biri olduğunu gösteriyor olabilir. Bu haliyle devam etmemesi belki de senin için daha hayırlıdır.
04 Yorumla- 4 ay
Paylaşımları seni geri itmiş olabilir, haklısın. Peki bu durumu ona daha önce hiç çıtlattın mı? Belki de o paylaşımları tam tersi bir ilgi beklediği için yapıyordu ama yöntemi yanlıştı.
- 4 ay
Eğer yeni bir ayrılıktan çıktıysa, muhtemelen sendeki o 'çekingenliği' ilgi eksikliği olarak yorumlayıp kendi değerini sorgulamıştır. Ama 30 yaşında birinin, senin utandığını söylemene rağmen anlayış göstermek yerine 'güvenmiyorum' diyerek kestirip atması sağlıklı bir yaklaşım değil. Belli ki o yarayı seninle sarmaya çalışmış ama sabredememiş. boş ver, böylesi daha iyi olmuş.
4 aySıkıntı onda... Ne zorluyorsun ki. kadınların erkek bulmakta zorlanıcak halleri yok. Şuraya fake nude atsan 1 saate 3000+ mesaj alırsın ufacık sitede... Kadınların 3-5 tane sosyal medyası var ztn. Yani bir erkeğin ilgisine ihtiyacı yokki. zaten isterse 10 bin + erkek hep medyasında bekliyor. Sana verceği zamanı çalışsa... para kazansa karıya giderdi. Hem rahatlar hem gerçek kadın görürdü.😂 erkek arkdşn haksız.
08 Yorumla- 4 ay
Görmediği dokunmadığı kadına zaman yatırıyor. Bu haksızlıktan öte OE dır. Dokunmadığı görmediği gülüşmediği kıza ilgi vermeye çalışıyor.
- 4 ay
@zodyakbeyi kullanmıyor işte a* Değer vermiş sevmiş. Kalbini önemsemiş vücudundan önce.
- 4 ay
- 4 ay
@Evelynyilmaz Sen daha bilmeden konusuyorsun 😂 bilmedigin bi sey daha var adam 2. haftada seninle ileri gidermiydik dedi telefonda bana sonra benden defalarca ozur diledi yine de affettim
- 4 ay
- 4 ay
@Evelynyilmaz evet sonra pisman oldu gibi ama bi kere onu dedi
- 4 ay
Her erkek düşünür. Yolda görüp seni inceleyen de düşünür. Yaklaşımı önemli
4 ayBence böyle bir sebeple konuşmayı bitirmesi biraz aceleci olmuş. İlk mesajı kimin attığından çok, karşılıklı çabanın olması daha önemli. Güven konusunda ise, mesaj atmamanın güvenmemek anlamına gelmediğini, belki de sadece biraz çekingen olduğunu açıklayabilirdin.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı.
4 ayHaklı ama bunu bahane etmiş aslında. Sadece birkaç gün bile hep onun ilk yazan olması zaten otomatik olarak "Ben bu kıza daha çok değer veriyorum" diye düşünmesini sağlar. 1 ay sonra bunu akıl etmesi imkansız yani. Muhtemelen senden faydalanacaktı ama sonra bunun olmayacağını fark edince ya da başka birisiyle daha iyi olacağını fark ettiğinde seninle konuşmayı kesmek için bu bahaneyi buldu.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)4 ayYorumlardan turta herşeye kadar okudum uzaklaş!! Seni uyarıyorum tehlikeli erkek modeli bu işte seni gram sevmiyor cinsellik konuşuyor aktifti fotoğraf paylaştı diyorsun insan o sırada yazmazmı bunu sor kendine sana kendini arada hatırlatıp napıyorsun yazmış aklını başına topla kaç kişiye diyor bunları saf olma
02 Yorumla
Cevap sahibi4 ayBen senin yerinde olsam sogurdum hicmi soğumadın
Gizli Üye(30-35)4 ayİstendiğini hissetmeyen erkeği yanında tutamazsın canım.
evet flörtte erkekten bekleriz ama görüşmek için süreci uzatıyorsak illa ki biz de katkıda bulunmalıyız.
bu bir reels göndermek de olabilir, günün nasıl geçiyor mesajı da olabilir. Bunu gördüm aklıma sen geldin diye basit bişeyin fotoğrafı da olabilir.
Ağırlık erkekte kalmalı, ama kadın da mutlaka biraz özenli olmalı. İnsan kendini yapışkan gibi hisseder hep tek taraflı olursa
10 Yorumla
4 ayPartnerine empati yaptığım zaman gerçekten çok haklı, bir ilişkide olduğunu düşün ve sadece sen iletişime geçiyorsun, karşı taraf hiç gün içerisinden ilk iletişimi başlatmıyor? Bir de haklı mı diye yazmışsın, sence haksız mı?
111 Yorumla- 4 ay
3 haftadır tanışıyolar bukadar kısa bir sürede boyle tepki vermesi anormal
- 4 ay
@GüLçiNnn888 evet bi de bana dedi ki defol git hayatimdan falan demisti ben yazmadigim icjn sonra barismistik ama yine kizdi
- 4 ay
Sakın barışma direkt engelle böylesiyle vaktini boşa harcama bak gerçekten ilerde daha büyük tepkiler verir çok pişman olursun
- 4 ay
@GüLçiNnn888 3 haftadır tanışıyorlar demişsin, yeni tanıştıkları için her gün konuştuklarını varsayıyorum, haftada 2 kez iletişimi o başlatsa 3 hafta için 6 kez ilk sohbeti başlatmak bu kadar da zor olmasa gerek Vatikan prensesleri?
- 4 ay
@GüLçiNnn888 Olayın detayını bilmeden ortalık karıştıran mahalle teyzeleri gibi yorum yapmayınız..
- 4 ay
Yorumları okudum ki söylüyorum
- 4 ay
Pes ediyorum sizinle tartışılmaz.. Siz haklısınız oldu mu? Prenses, bir dahaki sefere seni her gün ilgiden hiç nefes dahi aldırmayacak olan taliplerine şans var :D :D :D Böyle insanı erkekler size gitmiyor..
- 4 ay
Teşekkür ederiz aynısının kadın versiyonu sana rastlasında aklına biz gelelim inşallah
- 4 ay
@GüLçiNnn888 Onda hiç şüphe yok, geleceksiniz zaten.
- 4 ay
Sevindim
- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
4 ayTek tarafın çabalaması İğrenç bir durum. Çabalayan istenmediğini düşünüyor, yazan kişi yazmasa belki bir hafta konuşmayacaksınız. Ne kadar üzücü. Hep yazan taraf olarak onu anlıyorum, ona hak veriyorum. Emek tek taraflı olmaz
110 Yorumla- 4 ay
Çünkü senin yazmanı isteyip bekliyor jgxkgxkhx. Ben yazmadım bilerek baktım o da yazmıyor 1 hafta boyunca demek ki aynı istek ve duyguda değilmişiz deyip içimde bitirmeye çalışıyorum. İsteyen ilgilenir yazar sorar. Sadece nasılsın demek ya da aklına geleni söylemek, bugün de yorucuydu demek yapılamaz mı? Siz bir de görüşecekmişsiniz. Ben sadece yürüyordum. Onun için daha üzücü. 1 ay boyunca zerre umursanmamış
- 4 ay
Neyden utaniyon Allah aşkına
- 4 ay
Sohbet etmenin nesinden utanılır ki
- 4 ay
Bence boş yapmış birinden gerçekten hoşlanan kendine engel olamaz bak ilk adımı atamazsın anlarım ama zaten olan bi sohbete niye yazmazsin ki çoğu kişiye o erkek o yazsin diye cvb ta vermiş çok şey etmemek lazım
- 4 ay
@Karanlikkx665742 o hak etmiyodu neden biliyor musunuz cunku storysinde surekli yalniz kalmak istiyorum derdim var falan demisfi bundan 2 hafta oncede yine yazmadigim icin sinirlendiginde bana benim derdim bana yeter defol git hayatimdan demisti sirf ona mesaj yazmadigim icin
- 4 ay
O zaman ilk sıkıntıda engeli ataydin
- 4 ay
- 4 ay
Helal abla adamsın
Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. Ya güveni bilemem ama hep erkekten bir şey beklenmez bence. Özür dileyip, cidden pişman olduğunu belirt derim. Bi sen yaz, bi o
21 Yorumla
4 ayAlma verme dengesini korumak lazım hep karşı taraftan beklemek doğru değil
26 Yorumla- 4 ay
Yavrum böyle kaçan kovalanır mantığını bırakın seviyosan yaz dunyanin sonumu sanki
- 4 ay
Anladim adami seviyo musun
- 4 ay
Yaz bacım yani niye can cekisiyosun
4 ayBu mesajı okuyan bütün kızlara soruyorum neden hep ilkleri karşıtaraftan bekliyorsunuz sabahı oldu al eline günaydınyaz küstğnüzmü bir hediye al ver erkeklerinde kalbi var bukadarda burnunuz dik yürümeyin zaten hepinizin burnu yapma oldu😁
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı.
4 ayHAKLI çok haklı hayır böyle ilk mesajı karşı taraftan bekleyen sürekli beni pohpohlasın diyenler acaba siz kendinizi ne zannediyorsunuz ciddi soruyorum
15 Yorumla- 4 ay
Yahu ne alakası var bu işin cinsiyeti olmaz değer veren keyfi bekletmez, ilk adımı sürekli karşı taraftan beklemez bu insâni ilişkileri yorar, yıpratır
- 4 ay
Rahatsız etmiyeyim kibar kaçıyor ben en@yi miyim der bu tarz davranışları ‘hep o yazsın, o arasın, o üzerime düşsün’ bu tarz davranışlar düpedüz ego patlaması yaşayan insan işidir
Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. İlk onun atması lazım dşye bir şey yok ya. İkinizde yeterince sevmiyorsunuz bence. Bende birinş köpek gibş seviyorum. Ama geri çekildim çünkü ben arkasında gezmezsem alakası yok benimle. Farketmiyor beni sesim çıkmazsa. Bende kompme uzaklaştım.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 685 cevap paylaştı.
4 ayÇok çok haklı. 1 ay ilk mesajı o atmalı diye bişey de yok. Yapmayın şöyle saçma sapan şeyler. İlişkide emek tek taraflı olmaz. Empati kur birazcık 1 ay boyunca hiç yazmayan birine güvenirmiydin? O erkek falan filan laflarına da girmeyin
00 Yorumla
4 ayİyide zaten k atıyormuş genelde sen de at arada hep o mu atacaktı gerçekten anlamıyorum hala ilk mesaj atmadı tartışması yapmanız saçma. Sen atsan ne olucak
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 977 cevap paylaştı. Kadınlar da genel anlamda hep erkeklerden bekliyor hiç adım atmıyor bunu kadın erkek ağırlığı edebiyatı yapıyorlar bir yerden sonra da beni de rahatsız eder yani
00 Yorumlaİlişki onun çabasıyla ilerliyor, senden de bir şeyler beklemiş ve sen beklentilerini karşılamamışsın. Tek taraflı olunca bırakması normal
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 490 cevap paylaştı. Adam haklı. iliskiler iki tarafında gayreti ile yürür. Hep tek taraf ilgi göstersin hep o ilgilensin olur mu öyle adam enayi mi
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
4 ayAllah aşkına flörtünün yaşı 15 falan mı?
Trip atan erkek, ıyyyy hic çekilmez.13 Yorumla- 4 ay
Kalıbına tüküreyim onun
- 4 ay
Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. hakli. sahsen hic isim olmaz boyleleriyle. her seyin bi karari var. utaniyosan da flört falan edinme.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,7b cevap paylaştı.
4 ayBuluşmadan kaçmak için iyi bahane olmuş ajdjs hergün mesaj atıyomuş da şimdi mi sinirlenmiş bıraksın o ayakları shdh
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 316 cevap paylaştı. Yani böyle bir rahatsızlığı varsa sanki önce sana bunu ifade etmesi daha iyi olurdu
Çözülebilecek sorun halbuki00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,6b cevap paylaştı.
4 ayGüvenmiyorum demesi saçma ama arada sen de yazabilirdin hep ondan beklememen gerekir
01 Yorumla Alingan erkekler ne kadar b. ktan boyle
Kralice kendisi baskasini bulmus bahane arıyor merak etme
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 694 cevap paylaştı.
4 ayya hiç denk gelmiyorum böyle prenseslere iyi ki nfmsmszm
01 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı. bence haklı değil, sana güvenmiyorum demesi de saçma, 1 aydır tanışıyorsunuz ve ilk mesajı o atıyormuş, biraz da senden bekliyor olması normal.
00 Yorumla
4 ayGüven ile alakası olan bir durum değil ancak az da olsa sen de bazen ilk yazmalıydın
01 Yorumla- 4 ay
ama 2 , 3 gun yazmiyo ben yazmadigim icin o da yazmiyormus sordugumda
- Aşk İlişkileri konusunda 9,7b cevap paylaştı.
4 ayHaklı değil. Bitirdiği de iyi olmuş boş ver 😂
01 Yorumla
4 ayMesaj atmanın nesi utanç verici ki? İlişkide çaba tek taraflı olursa elbet biter. İkinize de üzüldüm.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
4 ayDevam eden bir sohbet varsa her türlü giderr istemiyorsa bitirmek istemiştir bahane bence ilk sen ve ben
00 Yorumla Gözünün üstünde kaşın var gibi saçma bir bahane olmuş bu
02 Yorumlaben de öyleydim. sanki mesaj atmazsa benle konuşmak istemiyor diye düşünürdüm ve hep ondan beklerdim mesajı. bizim de bitti skjşslkjs 1.5 yıldır konuşuyorduk en son görüldü de bırakıp cevap vermedi
35 Yorumla- 4 ay
Neden sence cevap vermedi
- 4 ay
Kpss derken yaş doğru mu 🤔yani 34 mü
- 4 ay
Okey
Aşk İlişkileri konusunda 6b cevap paylaştı. Yahu bi çıkamadıniz su kafadan gitti al böyle daha mı iyi oldu şimdi
10 Yorumla
4 aySen neden utandın ki mesaj atmaktan yüz yüze gelince bayılırsın utançtan herhalde
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 934 cevap paylaştı. haklı. sen niye yazmıyordun ki böyle adaletsiz ilişki mi olur
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 361 cevap paylaştı.
4 ayFlortün regl olmuş sıkıntı yok şimdiki erkekler böyle biraz nazlı kaprisli çekeceksin =)
12 Yorumla- 4 ay
Fark etmez ama doğru genel kanı erkek yazar kadın devam ettirir
Her zaman değilde sen de atsan iyi olurdu. İçinden gelmiyorsa atma zaten...
00 Yorumla
4 ayÖyle erkekler çoğaldı öylelerine denecek bi şey var da
01 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
4 ayKadının da ilk olarak attığı mesajlar olmalı çok haklı sevgilin
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 328 cevap paylaştı.
4 ayHaklı olsa ne olmasa ne seni kaybetmeyi göze almış biri için nefes alman bile bir bahanedir bazen.
00 Yorumla
4 ayÖyle birisiyle emin ol ömür geçmez (Tecrübe konuştu).
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 779 cevap paylaştı. Haklı yani... Az bile yapmış... Flörtün Allahın sevimli kuluymuş zararın en başından dönmüş...
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)4 ayBendede öyle oluyor kız tanışmak istiyor mesaj atıyor bende cevap veriyorum ama bakıyorum saatlerce cevap yok kızdan direk arkadaşlıktan çıkartıyorum yani hiç kimsenin kulu kölesi olacak kadar kendimi küçük duruma düşürmüyorum yorumlarda kızlar buna prenseslik demiş kimsede artık objektiflik dürüstlük kalmamış
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 686 cevap paylaştı.
4 aySaçma yani kadın da ilgilendiğini göstersin. Israrcı adam gibi hissediyor yoksa insan kendini
00 Yorumla
4 ayGayet haklı niye hep erkek atmak zorunda ki bu nasıl anlayış hak verdim çocuğa
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 570 cevap paylaştı.
4 aybaskasini buldum diyemiyorda s4lak sacma bahanelere siginiyor iste engelle gec yoluna bak sende
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.
4 ayHaklı. Sen o kadar kendini geri çekecek kadar zayıf birisi değilsin
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.
4 ayPonçik senin yaptığın doğru değil Eline mi yapışacak Bu sefer de mesajı sen atıver ne olacak
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 4,9b cevap paylaştı. Böyle muhabbetten ilişki bitmez belli ki bir yalan dolan var buluşma yaklaştı R yapıyor.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 654 cevap paylaştı.
4 ayAşırı feminen bir hareket onun östrojeni yüksekmiş boş ver kız 😂😂
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 8,6b cevap paylaştı.
s 4 ayUtanacağın bir şey yoktu ams kurtulmuşsun. Bahane üretmiş sadece
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 996 cevap paylaştı. Ne çocukça şeyler yaa.. boş ver bitirmesi senin için daha iyi.. çoluk çocukla uğraşma.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
4 ayBenimle de sanaldan tanış 😅 ben böyle yapmam 🙂 çok anlaşırız
00 Yorumla - Devamını Gör (131)
Devamını Gör(176)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Flörtüm ilk mesajı ben atmadım diye konuşmayı bitirdi, sizce haklı mı?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım