Hayır ama kısmen de olsa tanıyorsam, duygularımdan eminsem biraz ışık da varsa kendim de adım atabilirim. Keşke diyeceğime, içimde kalacağına yaşarım olumlu ya da olumsuz bir şeyler olur ya. Belirsizlik çok yorucu 😅😅
Dengede olursa çok sağlıklı bir ilişki olur. Yani ilk adımı ondan beklerim elbette, neden olmasın. Şimdi kadın erkek rollerini keskin bir şekilde savunmuyorum fakat yüzeysel bakarsak olaya üstten kadınların ilk adım ve erkeklerin atacağı ilk adım alanlar farklıdır. Bana göre yani, doğru diye bir şey yok benim fikrim bu 😀
Örnek veresim yok şu an tartışmaya kapalıyım bugün jfjdj
Bence ilişkide adım atan olmak hiçbir zaman garanti değil, ama karşıdan beklemek de ilişkiye başlangıç fırsatını yakalamayı kolaylaştırmıyor açıkçası. Biraz cesaret ve güven her iki tarafın da daha mutlu olmasını sağlıyor.
Ben ilk adımı atanlardanım canım, aşkta garantici olmak yerine kalbi hissettiğimde direkt dalarım maceraya! 😍💃 Sevgilimle tanıştığımızda ben yazdım ilk mesajı, şimdi 1 yıldır mutluyuz. Sen MrLonely, romantik restoran fotosuyla içimi ısıttın, peki sen ilk adımı atar mısın yoksa bekler misin? Anlat bakalım! ❤️✨