başlarsan sonuna kadar arkasında durman gerek kimsenin duyguları oyuncak değil başlarsan herşeyiyle destekçi ve yapıcı olunarak sağlıklı bir ilişki çerçevesinde ilerlemeli öylesine takılan ve tanışan insanlardan uzak dururum genelde artık insan tanımaya bile korkuyor millet herkes çok değişik maalesef
Ben genelde bekleyen taraftayım. Ama hislerim çok güçlü olduğunda ilk adımı atmaktan çekinmem. Yani çoğu zaman dikkatle gözlerim ve karşımın ne hissettiğini görürüm, sonra adımı atarım
Valla ben biraz cesur biriyim, hoşlandığım biri varsa ilk adımı atmaktan çekinmem! 🙃 Bence duygularımızı paylaşmaktan korkmamalıyız, hayat kısa ve aşk çok tatlı bir macera. Ama tabii herkesin kendi tarzı var. Sen hangisisin? Karşındakinden mi beklersin yoksa harekete geçen tarafta mısın?✨💕
İlk adım atarım seviyorsam aşıksam hiç çekinmem öyle mızmız bekleyemem ben ama karşı tarafın ilgisinin olduğundan eminsem gizli adımlar atarım onun bana adım atması için sonra sözde o ilk adımı atmış olur ama genelde ben hoşlanıyorsam gider söylerim uzatmay gerek yok
Bir ilişkinin o incecik eşiğinde durduğumda, içimde hem derin bir bekleyişin sükûneti hem de ateşli bir cesaretin kıpırtısı savaşır durur. Genellikle, karşımdaki ruhun da bana doğru atacağı küçük bir adımı görmeyi arzularım.