Sevdiğim çocuk bu davranışları sergiliyor sizce ne düşünüyor?

Ona istek attım kabul etti geri takip yaptı sonra yazdım 1:x iyi misin dedim iyiyim de sen kimsin dedi aslında ismin yazıyordu profil fotom yoktu bı 5 dk bekledi hesaba baktı herhalde 2: bana kırgın mısın dedim hayır niye kırgın olayım dedi3: sonra içimi döktüm işte içimde tutmak istemedim falan dedim o da yani ne demek istiyorsun anlamadım falan tarzı cümle yazdı 4: ben de dedim ki senden hoşlanıyorum5: o da yazdı ki yani daha erken sevgili yapıp da napayım dedi 6: sonra bizden olur mu sence dedi 7; bir de senin yaş kaç dedi 8: sonra bana ileride bir şans verir misin dedim bilmiyorum dedi sonrasını hatırlamıyorum iyi geceler dedim bir şey yazmadı sonra beni takipten çıktı ama beni takipçilerinden çıkarmadı ben çıktım sonra 1,2 ay sonra tekrar istek attım kabul etmedi neyse ondan sonra 4,5 tane fake hesaptan istek attım hiçbirine geri takip yapmadı 9:beni tanımaması kasıtlı mı yoksa gerçekten tanımadı mı 10:hoşlanmasaydı ne yaşımı sorardı ne de açıklama yapardı 11:bilmiyorum dedi ya bir şans verir mi sizce 12:aradan zaman geçti 1-1,5 hafta önce arkadaşı takip isteği atıp geri çekmiş kilit ekranında gördüm ama arkadaşı mıydı biraz şüphem var ama arkadaşıydı büyük bir ihtimalle 13: hoşlanıyor mu 14: hoşlanıyor ama gizliyor mu bir de beni görünce başını telefona eğdi yüzüme bakmadı yakınımdan geçti

Sevdiğim çocuk bu davranışları sergiliyor sizce ne düşünüyor?