Sürekli bakıştığımız göz göze geldiğim bir çocuk vardı. (Yazın daha sık sık görüşüyoduk). Şimdi yine her sabah karşı karşıya kalıyoruz önümden geçip gidiyor ama yüzüme bakmıyor. Sizce neden böyle bir şey yapıyor olabilir?
Güncellemeler
+1 yıl
Yani neden böyle bir hal aldı şimdi bana karşı anlamıyorum
Hoşlandığım çocuk sizce neden bunu yapıyor olabilir?
Yani bir erkek bilerek mi böyle yapıyordur umursamaz davranıyordur yoksa gerçekten hisleri yok mudur o kıza karşı yani ne biliyim önceden de çok iyi bakıyodu hatta hafif gülüyodu ama sanırım çekingen biri
Çekingenlik olabilir. Ben de çekingenim en fazla gülümserdim ama bazen dalgın oluyorum yanımdan geçen kimseyi görmüyorum bile ya da bakmaya çekiniyorum. Bana baktığını hissettiğim insanlara bile bakamıyorum pek. Belki o da çekiniyordur artık. Selam ver düz konuş bir bahaneyle bence.
Evet hoşlansa bile bakmayabilir. Utanıyor ya da çekiniyor olabilir. Zamanında kalbini kırmış olmanın da etkisi vardır. Konuşman gerekiyor bence, dediğin gibi mesaj at.
Peki sizce nasıl giriş yapmalıyım mesaja direk kuru bi selamla olur mu yani yoksa böyle konuşabilir miyiz tarzında bir şey mi yazmalıyım cevap vermesi içib
Yani daha önce ne yaşadığınızı tam olarak bilmiyorum. Senin karar vermen daha iyi olur buna. Eğer kendini suçlu hissediyorsan konuşabilir misin tarzı bi şey yazıp içini dökebilirsin.
Ya pek bir şey yaşamadık ya aslında soğuk yaptım biraz yani davranışları beni kırdı o da soğuk yaptı bazen böyle zıtlaşmalar oldu yani. O yüzden bi ara sinirli de davranmış olabilirim o da o yüzden kırıldı sanırım. O yüzden de mesjaıma cevap verip vermeyeceğini kestiremiyorum atsam bile görür mü ki yani
Evet olabilir. Belki senin ona karşı bi şeyler hissettiğinden emin olmak istiyor da olabilir. Ama sen bu karşılıklı nazlanmayı sona erdir, at mesajını 😆
Ya benim gitmeye niyetim var da o da hiç yeşil ışık yakmıyor ki messj atsam bile takmayacak gibi geliyor ya bilmiyorum nasıl yaklaşacağımı da ilk nasıl giricem bunca senedir şu utangaçlığı atamadım hiç sevemiyorum şu huyumu 😕
Ya şimdi şöyle oldu benim arkadaşımı beğenen bi çocuk vardı biz kızlarla konuşurken bi istek atalım bakalım kabul edecek mi dedik işte genel kız dedikodusu. Sonra ben istek attım çocuk gt falan yaptı. Sonra bir baktım ki benim hoşlandığım çocuk ekli sanırım tanışıyorlardı sahadan falan futbol işi işte. Sonra 1 ay sonra bi baktım hoşlandığım çocuk o çocuğu takipten çıkarmıştı
Zaten hoşlandığım çocukta da herkes ekli değil sadece yakınları ekliyor o yüzden kimi takip edip çıkardığını anlayabiliyordum ve o zamanlar sadece o arkadaşını çıkarmış. Ya sizce benden görüp o yüzden çıkarmış olabilir mi yani kıskandı mı acaba yani ortak arkadaş istemiyor sanırım
Ya onca şey oldu benden bıktı diye düşünüyorum bilmiyorum karşımdaki insanı da sıkmak istemiyorum benden sıkılmasın da istemem normal bitsin istedim en azından 🥺
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Selam ver konuş. Konuşursan ne olduğu daha net belli olur. Senle konuşurken tavrına bakarsın.
Ya ama böyle davranıyor ben onun beni tersleyip terslemeyeceğini nerden bilebilirim ki
Daha önce hiç konuşmadık zaten
Yani bir erkek bilerek mi böyle yapıyordur umursamaz davranıyordur yoksa gerçekten hisleri yok mudur o kıza karşı yani ne biliyim önceden de çok iyi bakıyodu hatta hafif gülüyodu ama sanırım çekingen biri
Bende öyle olduğum için adım atamıyorum
Çekingenlik olabilir. Ben de çekingenim en fazla gülümserdim ama bazen dalgın oluyorum yanımdan geçen kimseyi görmüyorum bile ya da bakmaya çekiniyorum. Bana baktığını hissettiğim insanlara bile bakamıyorum pek. Belki o da çekiniyordur artık. Selam ver düz konuş bir bahaneyle bence.
Gerçekten erkekler hoşlandığı bi kız olsa bile bakmayabilirler mi bazen
Yani bakmaması illa ki hoşlanmadığı anlamına gelmez değil mi
Ya bende zamanında çok soğuk yaptım belki de hıncını alıyordur kalbini kırdım ama bilmiyorum ya konuşmak istiyorum onunla
Tabi bende utangacım nasıl yenicem bilmiyorum. Yüz yüze selam veremem ama mesajdan yazmak istiyorum
Evet hoşlansa bile bakmayabilir. Utanıyor ya da çekiniyor olabilir. Zamanında kalbini kırmış olmanın da etkisi vardır. Konuşman gerekiyor bence, dediğin gibi mesaj at.
Ya o zaman hala bi umudum var ya 🥺🙈. Ya ama benle konuşmak ister mi ki acaba onca şeyden sonra konuşmasa da hakkı var gerçi ama 🤷🏼♀️
Peki sizce nasıl giriş yapmalıyım mesaja direk kuru bi selamla olur mu yani yoksa böyle konuşabilir miyiz tarzında bir şey mi yazmalıyım cevap vermesi içib
Yani daha önce ne yaşadığınızı tam olarak bilmiyorum. Senin karar vermen daha iyi olur buna. Eğer kendini suçlu hissediyorsan konuşabilir misin tarzı bi şey yazıp içini dökebilirsin.
Ya pek bir şey yaşamadık ya aslında soğuk yaptım biraz yani davranışları beni kırdı o da soğuk yaptı bazen böyle zıtlaşmalar oldu yani. O yüzden bi ara sinirli de davranmış olabilirim o da o yüzden kırıldı sanırım. O yüzden de mesjaıma cevap verip vermeyeceğini kestiremiyorum atsam bile görür mü ki yani
Hımm evet ya bilmiyorum işte bana kızgınsa veya kırgınsa o tür bir şeyler yazıp dikkatini çekmem lazım
Mesajını cevapsız bırakmaz bence. Bence mesaj atarsan, samimiyetini hissettirirsen çözülür her şey
Ya gerçekten mi küçük bir şey de olsa yazar mı. O zaman mesajdan gitmeliyim ya
Evet yaz gitsin. İçinde kalacağına denemiş olursun ki başarı şansın yüksek bence.
Neden öyle dediniz yani başarı şansın yüksek derken
Aslında ikiniz de birbirinizden hoşlanıyorsunuz ama naz yapıyorsunuz çünkü :D
Ya gerçekten mi onda da var mı bana karşı sizce bir şeyler
Ya size bir şey sorabilir miyim peki daha doğrusu yani aslında bir olay oldu ama anlayamadım yine ne yapmak istiyor
Bence var. Peki sor.
Ay ya cok sevindim bu yorumunuza peki o zaman 🙈
Ya bir erkek karşısında hoşlandığı kız olsa bile böyle onu denemek için falan bakmayabilir mi
Denemekten kasıt ne yani
Yani bakalım ben ne yapıcam diye bende soğuk yapmıştım ya bi ara
Veya acaba artık benden mesaj falan mı bekliyor yani işte merak ettirme taktik falan 😂😉
İtiraf etmemi falan
Evet olabilir. Belki senin ona karşı bi şeyler hissettiğinden emin olmak istiyor da olabilir. Ama sen bu karşılıklı nazlanmayı sona erdir, at mesajını 😆
Evet ya emin olamadı belkide doğu ya
Ya benim gitmeye niyetim var da o da hiç yeşil ışık yakmıyor ki messj atsam bile takmayacak gibi geliyor ya bilmiyorum nasıl yaklaşacağımı da ilk nasıl giricem bunca senedir şu utangaçlığı atamadım hiç sevemiyorum şu huyumu 😕
Ya geçenlerde bir olay oldu sanırım biraz belli etmek istiyor ama vaktiniz varsa kısaca buraya yazabilir miyim onu da
Tamam yaz
Vaktinizi alıcaksam yazmam ama tabiki
Ya şimdi şöyle oldu benim arkadaşımı beğenen bi çocuk vardı biz kızlarla konuşurken bi istek atalım bakalım kabul edecek mi dedik işte genel kız dedikodusu. Sonra ben istek attım çocuk gt falan yaptı. Sonra bir baktım ki benim hoşlandığım çocuk ekli sanırım tanışıyorlardı sahadan falan futbol işi işte. Sonra 1 ay sonra bi baktım hoşlandığım çocuk o çocuğu takipten çıkarmıştı
Zaten hoşlandığım çocukta da herkes ekli değil sadece yakınları ekliyor o yüzden kimi takip edip çıkardığını anlayabiliyordum ve o zamanlar sadece o arkadaşını çıkarmış. Ya sizce benden görüp o yüzden çıkarmış olabilir mi yani kıskandı mı acaba yani ortak arkadaş istemiyor sanırım
Bilemicem ama mesaj atmak bu kadar detaylı kafa yormaktan daha kolay bence :D
Ya tabi orası öyle haklısınız valla.. Ne diyim o zaman bakıcam bakalım bi şekilde atmaya çalışıcam cesaretimi toplarsam
Teşekkür ederim çok 🙏🏼
Topla cesaretini, ben de utangaç biriyim ama utangaçlıkla bi yere varılmıyor, cesur olursan kazanırsın, kaybedersen de güzel kaybedersin. Rica ederim.
Ya onca şey oldu benden bıktı diye düşünüyorum bilmiyorum karşımdaki insanı da sıkmak istemiyorum benden sıkılmasın da istemem normal bitsin istedim en azından 🥺
İyi akşamlar dilerimm 🙏🏼
Her şey gönlünce olsun, iyi akşamlar.