Bu çocuğun böyle davranması normal mi?

Biriyle görücü tanıştık bir aydır falan konuşuyoruz sevgili değiliz benim hiç sevgilim olmadı ama onun 7 sene önce 1 tane sevgilisi olmuş oda 6 yıl sürmüş kızın ailesi istemediği için bitirmişler benimle konuşurken ilk haftadan beri güzelim diyor sürekli iltifat ediyor çok güzelsin, bayılıyorum sana bitiyorum sana mükemmelsin, kurban olurum sana gibi ben ona göre fazla güzelim o yakışıklı biri değil 2. buluşmada güzelliğin yüzünden araba kullanamıyorum dikkatimi dağıtıyorsun dedi eliyle yüzüme doğru bakayım sinirlendin mi dedi parmağı saçıma değdi bende kolunu tuttum ittim sen fazla rahat değilmisin yeni tanışıyoruz el kol hareketi falan dedim bi parka oturduk bankın tepesine oturdu ben sandalye kısmındayım bildiğiniz tepeme çıktı bende yanıma otursana diye uyardım 4. bulusmada senden çok hoşlanıyorum dedi ikimiz dağ orman tarafında bir piknik yerine gittik akşam şehir dışına çıktık oturduk çay kahve biseyler içtik ceketini omzuma koydu 2 saate yakın durup geri döndük araba da eliyle bi parçaya bakıyordu noldu elin havada mı kaldı dedim evet tutmak istermisin dedi bilmiyorum çok cıvık şaka yapmayı seven biri sapık gönderiler falan beğenmiş beni tanımadan önce ben bunları stalk yaparken gördüm bütün kız sayfalarını takip ediyordu benimle evlenmek için hızlı davranıyor uzamasını istemiyorum diyor seninle evleneyim de gör falan diyor
Bu çocuğun böyle davranması normal mi?