Korku hissim kalmadı sadece hüzünlü hissi var :(
Bu çocuk neden böyle davranıyor? Napıyor bu?
Korku hissim kalmadı sadece hüzünlü hissi var :(
1sene önce ona aşıktım açıldım ama red yedim sonra benim arkadaşımdan hoşlandığını öğrendim kız kendisi dedi ikisiyle de konuşmuyorum şu an
Çocuk kendisi beni gördüğünde yüzünü çeviriyordu ben de instadan çıkardım o zamanlar
Şimdi beni görünce yüzünü çeviriyor intikam mı almaya çalışıyor nefret mi ediyor anlamıyorum beni gördüğünde bakıp çaktırmamaya ve oradan uzaklaşıp gitmeye çalışıyor görmemezlikten geliyor
Cevap
0Cevap
Ay g*tüm deseydin. İşte ermeklere bu yüzden acılmayacaksınız kendilerini Johnny Deep sanıyorlar sonra
Valla öyle rhklfh
Sadece neden yani anlamıyorum napıyor bu😂
Görmezden gel aşkım. Bi söz var ya seni öyle bir görmezden gelirim ki sen bile kendi varlığından şüphe edersin diye öyle davran işte. Ben yok muyum acaba diye şüphe etsin😂
Nsjjsjajsj
Belki o da bana bu dediğini yapıyor? olabilir mi?
Öyle bişey ki anlamıyorum bu tuhaf bi insan bide iyi biri özünde ama tuhaf
Bak küçük bir örnek veriyim ona canım sıkılıyor demiştim (dışarı çıkalım vs a getircektim konuyu)
Diyor ki o da sıkılıyor olman farkına varsan iyi bir şey. bu kadar ee sonrası nerde yok ben soruyorum ne demek istiyorsun işte birşeyler yapman için bir fırsat filan diyor sormasan cevap yok çocukta
Aynı şey kız konusunda da öyle 6 ay hoşlanmış ne gidip konuşmuş ne kız bunun adını biliyor myle yani benim sayemde instasını almış kızın gidip konuşamıyor bana da keşke ben de senin kadar cesaretim olsa söylesem diyordu ben yok ya cesaretli biri değilim dediğimde de eziklemeye birazcık çalıştı sanki
Ve tuhaf olması bununla da bitmiyor beni evine çağırdı ilk gitmedim sonra gittim aramızda bişey olmadı kız arkadaşım bide benim hadi bunu o kıza nasıl açıklıycan madem seviyorsun? dimi? tuhaf işte şimdide 1 seneden beri bana öyle bakıyor kaçıyor sonra burnu havada bir tip amacı ne anlamadım hiç hala anlamıyorum rahatsız oluyorum artık bu durumdan
Çünkü hala senin ona deli divane aşık olduğunu her gece hönkürerek ağladığını Allaha onun seni sevmesi için yalvardığını düşünüyor 😂
Valla bana öyle kanlımmış gibi bakmasın artık sinir oluyorum
Sapık gibi hisediyprdum ilk sonra nebileyim lan diyorum şimdi napıyo bu
İnstadan şey laz hayırdır birader niye her gün her gün validene sövmüşüm gibi bakıyorsun
🤣🤣🤣 ayy gece gece güldürdün kız instadan filan çıkardım ikisinide 1 sene önce sıkıntı şu ki bu sene konuşur diye düşünüyodum ama konuşmuyor hadi konuşmuyon ne diye bakıp kaçıyon şey gibi bakıyor
Ayy bu burdaymış gideyim hemen
ya da yine mi sen içinden de küfr ediyo gibi değişik lan bu gicik etti beni de
Yani bakıyo ama uzun uzun değil normalinde altında ama sanki bakmıyor gibi yapıyor ya baya çaba veriyo anlamayıö diye onu anlamadım ben 🤷🏻♀️
Bunlara kafa yormana değmiyor.
Zamanını değerli şeylere harca.
Kafa yoruyorsam nolmuş
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bu duruma odaklanmak yerine kendi mutluluğuna ve enerjine odaklanman çok daha iyi olur 🤗 İnsanlar bazen kafalarının içindeki düşünceleri, karmaşaları davranışlarına yansıtabilirler. Bu yüzden, onu anlamaya çalışmak yerine, seni önemseyen ve değer veren insanlarla vakit geçirmen harika bir çözüm olabilir! O çocuğun neden böyle davrandığını bilmiyoruz, belki de kendi içerisinde çözmesi gereken durumlar vardır. Ama unutma, sen harikasın ve hayatında seni mutlu eden şeylere odaklanmak daha iyi bir seçenek 🚀 Kendine iyi bak ve pozitif kal! 💕
Beni görünce rahatsız oluyor gibi anlamıyorum ben de
Ehh, belki kendi kafasında bir şeyler karışık olabilir. 🤔 Ama sen enerjini harcama, kendine odaklanman en güzeli! 🌟 Başkaları ne yaparsa yapsın, sen harikasın, biliyorsun! 🤗❤️