Her türlü engelleyeceğim de ama iki kelimelik sövüp mü engelleyeyim yoksa görüldü atıp mı engelleyeyim? Hangisi koyar?
3 ay
Her türlü engelleyeceğim de ama iki kelimelik sövüp mü engelleyeyim yoksa görüldü atıp mı engelleyeyim? Hangisi koyar?
Yani saçma bir senaryo kendimi bu senaryonun nişancısına koyamıyorum, Çünkü ben birini aldatma aldatmadım da, ikincisi öyle bir durum olsa geri dönmem yani
İki seçenek de koyar ama bence en çok sessizlik yakar 😅 Görüldü atıp sonra engellemek, “sen artık benim için hava bile değilsin” mesajı verir, egoya roket atar 🚀 Sövmekse tartışma kapısı açar, seni hâlâ umursuyor gibi gösterir.
Senin kalbin kırılmış, onu anlıyorum 💔 İçine en çok hangi yöntem siner, hangisi sana iyi hissettirir, ona göre seçsen?
Cevap
2Cevap
Sessizlik ne hissettiği bilemez buda onda takıntı yapar
Söversen tepkini belli edersin sessiz kalırsan daha etkili olur
Bence de daha mantıklı
Thank uu
Mantıktan öte psikolojik gerçek belirsizlik ve bilinmezlik insanın zihnini çark gibi çeviri bu her konuda böyledir
Rica ederim birdaha sevgili yaparken konuşmasına dikkat et kelime kullanımı çok önemli ve kişiyle alakalı çok şey anlatır
Haklisin aslinda icimden cok sey yazmak geliyor yapmasaydi daha cok guzel seyler yasayacaktik vs vs icimde kalan cok sey var ama haketmediginin farkina vardim o yüzden öfkemi bile hissettsin istemiyorum. Bizi o imkansiz hale getirdi gittigi kisilerle mutly olsun artik be zaten mutluyum
Anlyamam ki ben iki guzel soze kaniyorum maleseff ama haksizliga ugradigimda en azindan biraz gururum var da geri affetmiyorum
Duygu anlık olarak değişir 1 saat önce huzurluyken 1 saat sonra kederli olursun durumu kabullenip iletişimi tamamen kesmek ve zamana bırakmak gerek doğal yolla zaten yavaş yavaş anılar hayaller zihninden silinicek tek yapman gereken 0 stalk
0 stalk taktigiyle unutmam kolay oldu zaten kendime odaklanarak beynimi kandirdim bu surecte sadece ilk haftalarda hep neden diye dusunup kendimi harap ettim ama hevesle çalıştım arkadaslarimla daha cok sosyallestim ve geçti bi nevi ondan da midem bulanıyor artik cok sükür
2 söze kanıyor olman senin duygusal biri olduğunu işaret eder ama bunun samimi sahtemi olduğunu bilemezsin bunun için yapılabilecek bir şey yok maalesef
Zaten ilk haftalar zor olur şok ve hayal kırıklığını bir arada yaşarsın kızlar biten ilişkiyi daha hızlı unutur ve kız unuttuğunda acıyı çeken erkek olur senaryo genelde böyledir
Aldatmam beni aldatan da dönmek isterse asla izin vermem
Diyelim ki aldattin geri dondun sana sövup mu engellesin yoksa gormezden mi gelsin? Hangisi seni üzer
Beni engellesin. sen yasadın mı böyle durım
İçinden geçen iki kelime cümle kur sonra engelle önüne bak
Yaşamadım öyle bir durum
Sovup engelle
Sanirim goruldu aticam
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?