Ben bazen, battı balık yan gider" diyorum. Hiç mutlu değilim 😬

Ben bazen, battı balık yan gider" diyorum. Hiç mutlu değilim 😬
Önceden bir konuda, geçmişte yaptığım bir hata bile olsa, pişmanlık duyuyorsam muhakkak telafi etmeye çalışırdım. Kimi zaman sırf bunun için gecemi gündüzüme dahi kattım. Fakat şimdilerde bu tarz şeylerin benim dışımda kimsenin umrunda olmadığını fark ettim ve saldım açıkçası.
Evet elimden geleni yaparım ama anlamıyorsa anından geri çekilirim. Kimseyi gazla nazlamamak gerek.
Fazla* ya, çıldırıyorum yazım hatalarıma, sorry.
Önemli değil, yalnız değilsiniz bu konuda. ✨
Teşekkürler. Hangisi, yazım hataları konusu mu? 🤔
Yazım hatası için demiştim, görüşü okuyunca her ikisi için olabilir. :))
Evet, tekrar teşekkürler o halde 😌
Yalnız olmayışım ise sevindirdi. Dışarıdan ruh hastası gibi görünebilir ama dikkat etmeye çalışırım yazımda. Kendimle kavga ediyorum yazmayınca da.
Rica ederim ne demek. Kavga ettikçe hep aynı yerde olduğumuzu fark ettim. Çözüm kavga değil de başka bir şey olabilir.
Kavgamız dikkatsizlik ve kendi acelemize bence bayım. Sakin kalsak her şeyi halledecekken hep bir telaş, hep bir telaş.
Aynen öyle ✨
🙃✔️
Teşekkür ediyorum 🌸
Rica ettim ✨
Pişmansam ve bir şeyler yapabiliyorsam elimden geleni yaparım
Cevap
7Cevap
Evet mutlaka yaparım yıllar bile geçse içimde kalır yoksa. eğer yapamıyorsam da unuturum elimden bir şey gelmez çünkü
Son pişmanlık neye yarar amaaan deyip geçiyorum, geriye dönüp baktığımda çok büyük pişmanlıklarım yok
Evet yaparım yani elimden geldiğince telafi etmeye çalışırım bazen de battıkça batıyorum elime yüzüme bulaştırıyorum..
Pişman olduğum pek olmuyor, şu an bşr pişmanlık içerisindeyim aslında.
Fakat kendim ile savaş içerisindeyim bunu kendime bile tam manası ile itiraf edemiyorum.
Hata yapıyorsun, pişmansın diyemiyorum. 😐
ozur dılemek erdemlıktır... ya da bırsekılde kırdıgım yerı onarmaya calısırım
Konuya göre değişir de telafi edeyim derken daha da berbat ediyorum bazen
Yaptığım hatalar pişman oldukten sonra geri dönülmesi Zor olanlar oluyor genelde.
o balık yan gide gide karaya çıkardı bizi zaten. yaşamaya çalışıyoruz. ne kadar böyle devam edersek artık. birşeylerin kafama dank etmesi lazım ya. çokta ağır olmazsa iyi olur tabi. :/
Yav kim uğraşacak be yengeç 😂
Mekanik şeylere verdiğin ilginin birazını onlara ver zalım yay 😂
Mekanik seyler beni pişman etmiyor , hayal kırıklıgı yaratmıyor ki 😂
Bozuluyor ama 🧐
Tamiri mümkün bir de adı üstünde mekanik. Ömrümüz boyunca bize eşlik edemez ki.
İnsanlarda öyle zaten 🧐
İnsanlar buna değmez kendim dahil.
Anladım 🧐
Kafaya taktımmı yaparım
Yiooo yapmam.
Aşırı vicdan yaparım
kesin yaparım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?