Çok şey yazasım geliyo ama bilerek susucam buyrun konuşun sizi dinliyorum.

Çok şey yazasım geliyo ama bilerek susucam buyrun konuşun sizi dinliyorum.

Daha önceden öyle hatalar yaptım belki değişmiştir deyip yeniden iletişime geçtim ama sonu pişmanlıkla bitti.
Hayatta kimseye defalarca şans vermemek gerektiğini düşünüyorum. Zaten değer kıymet bilseler ilk şansı iyi değerlendirirler.
Bu arada insanların değişeceğinede inanmıyorum ben. Bugün neyse yarında o olur insanoğlu. Kumaş aynı olduktan sonra ağızdan çıkan sözlerin bir anlamı yok
Öyle güzel yazmışsın ki benim yazamadıklarımdan bile müthiş.. 🤌
Teşekkür ederim 🙏🏼😊
Rica ederim 🙏
İstediğimiz sadece huzur veren insanlarla huzur dolu bir hayat. Mutluluğu kasten yaralayanlara sırtımızı dönmek zorunda kalıyoruz bazen. Bunun kalıcı formülü tamamen sırtını dönmek mi veya bir şansı daha hak ediyor mu, bu da karşı tarafın pişmanlık potansiyeline bağlı.
Ben kimseye durduk yere sırtımı dönmem ki. Hayatımda bir çok insan oldu, sadece sevgili anlamında değil, dost, arkadaş vs. Fakat hak ettikleri durumlarda hiç çekincem de olmadı hayatımdan çıkarma konusunda. Eğer ben haklıysam geri dönüşüm olmaz. Fakat ben hatalıysam da gönül almak isteyebilirim nadir de olsa..
Çok güzel ✌️👏
Sırtımı tam dönmüşsem gözüm görmez artık geri de dönmeye tenezzül etmem.
Bazen sırtımı döner gibi yapıp yandan bakmaya devam ediyorum onlar sayılmaz.
Öldürüyorsun beni kraliçem 😂
İvet ✌️
Cevap
7Cevap
Sırtımı dönmüşsem geri dönüşü olmaz bende...
İnsanlara durduk yere sırtımı dönen biri değilim. Yani bana ters davranış sergilemeleri gerekiyor bunun için. Ama bir kere sırtımı döndüm mü geri dönüşü olmaz bende.
Eğer kazara olmadıysa ya da benim hatam değilse yok. Ben bir hata ettiysem giderim, yeniden dönerim yüzümü. Onda da umursamazsa tekrara düşmem ya da ısrar etmem.
Sırtımı kolay kolay dönmem kizsamda küsmem ama bu olmussada bir daha selamım da olmaz
Kimseye sırtımı dönmedim ama beni yarı yolda bırakana hiç bir zaman da yazmam
Hayatımdan sildiklerim bir daha aynı kapının önünden geçemez.
Hayır yok
Pek yaptığım bir şey değildir açıkçası
Büyük konuşmaya gerek yok burnumuzdan geliyor
Çevirmem asla işte olsun
yok hayır
Yok ya çok zor
Yokkk
Hayat müşterektir.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?