Genel olarak flört döneminde bütün kozları ortaya koyuyorlar fakat erkeğin ilgisinden emin olduklarında kendilerini pasifize edip bütün çabayı erkekten beklemeye başlıyorlar.
2 ay
Genel olarak flört döneminde bütün kozları ortaya koyuyorlar fakat erkeğin ilgisinden emin olduklarında kendilerini pasifize edip bütün çabayı erkekten beklemeye başlıyorlar.
Genellemeye katılmıyorum ama sana göre sebebi ne olabilir?
Elde etmişlik hissi kadını rehavete sürüklüyor olabilir mi? Benim enerjim asıl bu noktadan sonra tavan yapıyor. Aidiyet hissi beni daha da yükseltiyor ancak bir bakıyorum karşımda ölü bir ruh.
sanmıyorum yaa. Kadinlara da sorsan erkekler icin ayni seyi düşünürler muhtemelen. Bence sebep dengeyle alakali. Ilsikide kim daha cok seviyorsa ilgi, caba daha cok ondan geliyor.
Kadınlar erkekler için aynı şeyi düşünüyor zaten. Özellikle bu açıdan bakmamı sağlayan direkt kendileri.
iste dedigim gibi daha cok seven insan daha cok çabalıyor. Karsiligini göremeyince sebebi psikolojik ya da sosyolojik saniyor ama sebep sadece o seni senin onu sevdigin kadar sevmiyor. Olay cinsiyetten bağımsız yani.
Daha az sevenin çok çaba beklemesi daha doğru bir tanı olur benim sorduğum soru özelinde
zaten oyle de oluyor ya iste🤦🏼♀️ sen benim yazdiklarimi okumuyorsun ama boyle olmaz.
Okuyorum neyi kaçırdım?
zaten daha cok seven kisi cabaliyor az seven degil. Az sevenin caba beklemesini gerektirecek bir durum yok karsisindaki zaten cabaliyor onun sevgisini kazanabilmek icin. Boyle dusunenler bundan sebep cok seven kisiler oluyor. Cabalarinin karsiligini göremiyorlar. Sonra bunu cinsiyete şuna buna bagliyorlar ama sebep sadece iki tataf arasindaki duygusal yoğunluğun aynı olmaması.
İki taraf da kendi duygusal yoğunluğu ölçüsünde bir çaba vermesi gerekmiyor mu bu durumda? Ben çabanın hiç var olmaması durumundan bahsediyorum.
caba hic yoksa iliski nasil oluyor mantiken? Caba var ki berabersiniz?
Beraber değiliz ki hayatımda biri yok
hayir hic caba gostermiyor dedin ya, bunu iliski icindeyken mi yapiyordu?
Ben şahsım özelinde sormadım, genel bir gözlemim bu
genel cevapladim ben de zatej ama sen hicbir caba yok dedigin icin sordum. Hocbir cabanin olmadigi iliski zaten yurumez o ayri bir sorunun konusu olur.
Evet hiçbir çaba gösterilmezse ilişki zaten başlamadan bitmiş demektir
evet dogru ama bu da cok öznel bir bakis acisi yine de
Bilimsel olduğunu soyleyemeyiz
en iyisi akildan uzaklasmamak kalbin insana neler yaptirabilecegini kestirmek zor.
Bilge gibi konuştun
degilim bilge olsaydim keşke
Ne yapacaktın
akillica secimler yapardim hayatta ama bunun bilgelikle de alakasi yok bir yerde kader devreye giriyor
Senin elinde olmayan seçimlerin sonucunu yaşıyorsun galiba
bazilarini evet bazilarini kendim sectim. Dedim ya bilge değilim iste
Bilge değil de bilgecik diyelim
bilecik de olabilir
Yok yalova
mudanya guzel
Neyi güzel mesela
deniz kenarinda tepede bir villa sitesi var bayılmıştım gördüğümde orada oturanlar ne sansli diye düşündüm. Benim akrabalarim bursada yasiyor biraz orayi benimsiyorum sanirim bu yuzden baska bir olayi yok.
Bursalılar kaba ve bağnaz insanlar
bursa da bursali yok ki
Nereli var
nereli ararsan var cok goc alıyor
Havasından mı suyundan mı nedir
is imkanlarindan biraz da dedigin gibi muhafazakar bir şehir genelde anadoludan göç cok oluyor. Kendilerini memleketlerinde gibi hissediyorlar.
Sen nerede yaşıyorsun
anadolunun bağrında
Çok geniş bir coğrafya bu
evet kapsayici ve kucaklayici bir insanim ayristirmayi sevmem
Beni de kucaklar mısın
olur kucaklarım
Ne zaman
Bilmiyorum orasini. Kader gosterir. Nasipte varsa kucaklarım bir gün.
Kucaklama işlerini de alın yazısına başlamasaydık keşke
ben artik herseye boyle bakmaya karar verdim
Sorumluluktan kaçıyorsun
yooo saldim artik yoksa delirir insan
Seni tanıyor muyum
denk gelmisizdir illaki
Psikolojik elde etti görev bitti
Cevap
0Cevap
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar