erkekler bir süre elde ettikten sonra aşağıda belirtildiğinin eski hazzı almıyor. Ulaşılmaz her zaman daha cazip gelmiştir elde etme duygusu kendilerini kamçılamıştır. O yüzden her zaman o ilişkiyi taze tutmak kararlılığında istikrarlı davranmak ve bunun gibi şeyler yapmak gerekir ki hala izimle ilgilenebilsinler
Bunu genelde erkek olarak düşünmeyelim Ama tabi üzülerek söylemek istiyorum ki bu insanın doğasında vardır Sadece bunu aşk ya da başka bir şey olarak algılama Yalım şöyle söyleyeyim Bir insan bir şeyi çok istiyor bir şeyi çok arzuluyor Çünkü niye onu elde edememiş hala onun uzağında ama elde ettikten sonra insan gerçekten kendiniz salıyor Çünkü artık onu elde etmiş bu maalesef insanın doğasında vardır ama yine altını çizerek söylemek isterim ki bunu yıkmak da insanın kendi elindedir Hani bu Kural Böyle diye herkes de aynı olacak diye bir şey yok
Elde etme çabasında duyulan haz, elde edildikten sonraki duyulan haz kadar yüksek değildir de ondan. Kazanma şansı her zaman daha heyecan vericidir. Elde edilmek istenilen, elde edilince haz azalır boşluk oluşur ve beyin aynı heyecanı tekrar yaşamak ister.
Çünkü gerçekten sevmiyorlar. Kadını bir amaç olarak görüyorlar ve amaçta elde edildikten sonra değer kaybeder. oysa sadece sevmeleri ve kalpten sevmeleri yeter de artardı.
Ulaşana kadar gözlerinde devhasa bir boyutta görünüyoruz, ulaşınca etten kemikten olduğumuzu farkedip sakinleşiyorlar. Sen wcye gidiyor musun ki? Diye soran adam bilirim ben🤣
Ev almak istediğini düşün. Alana kadar kendini "yırtarsın" sabah akşam fotoğraflarına bakarsın ama aldıktan sonra hhiç öyle ilgi çekici gelmez.
Bunda sorun kişide değil, insan olmamızda. Beynimiz böyle işler. Bir şeyi isteyince kan şekerimiz yükselir haz duyarız. Buna Hedoni diyorlar ama kan şekerimiz ve mutluluk hormonlarımız hep bu seviyede kalamaz. O yüzden elde ettikten sonra başka şeylere gerek duyarız.
Burada biraz istisna şu ki, kolay erişilen şeyler için çok fazla "şehvet" harcanmadığı için bu elde ettikten çok sonra daha düzeyli ve daha uzun süreli olabilir. Bir nevi aylar sonra pantolon cebinde bulunan 50 lira gibi
Bir kadın bir erkeğin ilk tanışma heyecanını düşünün yanlızca o ana özeldir ve birdefa hissedilecek bir duygudur. İlk el ele tutuşma ilk öpüşme ilktir heyecanlıdır özeldir güzeldir lakin ilkler biter zamanla ilişki rutine döner sevmezssen eğer ilişki biter ve yeni ilklerini aramaya başlarsın yeniden
Çünkü bir çoğumuz istediğimizi elde etmenin yollarının kolay olduğunu küçük yaşlarda öğrenip aldığımız oyuncağın bile kıymetini bilmeden yetişiyoruz bu da ileri de istediğimiz kızları elde edince aynı duruma dönüşüyor. Benim çocukluğumda hiç bir şeyi kolay elde etmedim onun içinde hep kıymetini bildim. Bunun içinde kadınlar da benim için elde edilmesi kıymetli varlıklar olarak duruyorlar. Ve bir anne ve baba evladını nasıl yetiştirirse öyle devam ediyor. Allah annemden ve babamdan razı olsun.
Bazı kızlarda her şeye kanmasınlar ondan sonra yok beni aldattı yok canımı sıktı diye ağlanıp duruyorlar. Ciddi konuşuyorum hayatımda hiç kimseden soğumadım ilgim hiçbir zaman değişmedi, sadece yanlışları görüp yol verdim
Iste sirtlanda o yüzden adil yıldırım (iliski kocu) Cok gusel açıklamış alfalar deger verir gördüğü her kızı hemen yatağa atmaya çalışmaz tanımaya uğraşır cinsellik cooook sonra yaşanacak birsey ilk basta degil...
Çünkü insan ulaşamadığı şeylerin kölesi olur bir yerde kilitli bir oda olsa o odada ne var diye insan çatlar ama kapı açılınca hevesi geçer gider. Kısacası elde edene kadar hevesli elde ettikten sonra isteksiz olur
çünkü sende olmayan şey sana daha kıymetli geliyor örneğin sevgilin var ve sürekli onu arzuluyorsun aklından çıkmıyor ama ilişkiye girdikten sonra bütün kıymeti bitiyor bu da aynı olay ulaşılamaz gibi görüyorsun ulaşınca da değeri kalmıyor
Elde etme arzusu, çantada keklik olunca tamamen bitiyor. Erkekler içgüdüsel olarak avcı durumundalar hep. O kovalama, elde etme kısmı daha adrenalinli bir süreç ve o noktaya ulaşınca hiçbir şey eskisi gibi olmuyor.
Kadınlar araba gibidir en pahalı güzelini alamazlar hemen ulasabildikleriyle ilerlerler sonra degiştirip daha iyisini daha iyisini arasıra kazalarda olabiliyor işte