Avcı erkekler hoşlandığı kadını elde etmek için hangi taktikleri uygular? Neden elde edince sıkılıp geri çekilir? Kaçan gerçekten kovalanır mı?

Avcı erkekler hoşlandığı kadını elde etmek için hangi taktikleri uygular? Neden elde edince sıkılıp geri çekilir? Kaçan gerçekten kovalanır mı?

Aslında bu durum sadece erkeklerde yok insanların bir çoğunda var, aynı zamanda bu durum çocukluk döneminden gelen bir durum olduğunu söylemekte yalan olmaz, örnek veriyorum bir oyuncak istiyorsunuz çocukken o oyuncağı alana kadar annenizin babanızın burnundan getirip beylerinin etini yiyorsunuz.
Daha sonra istediğiniz oyuncağı elde ettikten sonra biraz oynayıp hevesinizi alıp daha sonra sıkılmaya başladıktan sonra sağa solumu sökmeye veya oyuncağı kırarak kullanamaz hale getirmeye başlıyorsunuz işte aşk hayatınızda da böyle insanların bazıları gerçekten sevginin aşkı ne demek olduğunu bilmeyenler eğer vefakar bilmeyen insanlar hevesini aldıktan sonra ilgisiz davranmaya başlıyor tabii çevrenin ve psikolojik koşullarında etkisi olduğunu unutmamak gerekir.
Yoğun duygular her zaman üst seviyelerde kalamaz. Doğanın kanununa aykırı. Sadece erkekler değil kadınlar da böyle. Başarıya ulaşıldığında beyin seratonin hormonu salgılar ve kişi duygusal olarak normale döner. Ha ben o zaman ona başardığını hissettirmeyeyim o zaman her zaman duygusal kalsın dersen de bu da bir süre işini görür. Ondan sonra Başarı sağlayamayan kişi bu durumdan sıkılıp gider
Bilimsel açıklama için teşekkürler sjjsjd
Snsjjsj ricalar görevimiz dkkdx
Erkekler ilgisizleşir geri basar bu normal diosun yani
Yani gitmez ama ilişkinin başında olan o yoğun duygular kalmaz djjdjd
Konuştu bay tecrübe jdjff
Sjsjjs bu benim tecrübelerim değil. Başkalarının tecrübelerini dızladım 🤣😅😂
Merhaba,
Tıpkı çok istediği erkeği elde ettikten sonra ilgisiz olan kadınlar gibidir. Boş insan olarak görüyorum, boş vermek gerekir, hatta sektör etmeli ve canları cehenneme! 😅
Bunlar kendilerini ne sanıyor ki! 😅
Kim kimi koparıyor! 😅
Elde etmek bana saçma geliyor. Hiçbir zaman hoşlandığımı, sevdiğimi elde etmek istemedim ve istemem...
Avci Erkek yok ki, hemen sevgili olalım, z.. ikeyim isim bitsin kafasında çoğu.. tam bu benim aradığım profil diyorsun bir yere Afyonu patlıyor, hepsinde bir gevşek vida mevcut, en fazla 4 cu gün emme gömme bahsediyorlar, ozaman irrite oluyorum işte.
@27esmerim valla öyle, ama yine icimizdeki kızlar onları o hale getirdi , hazır yemek varken neden ugrassinlarki, zor olanla...
@27esmerim kesinlikle net öyle..
Durumu daha iyi anlatamazdinnn 🙏🙏😹
Cevap
36Cevap
Cunk ugarabtiye aldım hissiyatı ile hareket eder ve mallasma evresine girer xd
Kızın soğuyacağını ve kaybedeceğini hiç düşünmez
Bu yazı bu hale nasıl gelmiş ben onu düşünüyorum xd
Ksjsdjdk biraz zor oldu ama anladık sorun yok 😂
Ben normal yazdım ama hızlı yazdığım için bütün dillerin karışımı olmuş bildiğin aşure dili xd
Farklı bir dil sjsjs göndere basmadan farketmedin mi jdjd
Kimse fark etmedi xd
Kaçan erkeği ne kovalayacagım salarım gitsin nedeni yok onların doğası böyle ulaşamadığının kolyesi ulaştığının nanköru olurlar.
Karaktersiz oldukları için. yani amaçları elde etmek çünkü o zamana kadar da her şeyi yapar romantik falan gözükürler. kız kendilerini bağlandığı zaman da nasıl olsa bağlandı diye umursamazlar
İnsan ulaşamadığı her şeyin delisi, ulaştığı her şeyin nankörüdür... Kadın/erkek kişiye ulaşmak için çabalar sonra geri çekilir, “aklına gelecek miyim , ilgisi benim üzerimde mi?”bunların cevapları bekler karşıdan;olumlu bir cevap almışsa istediğine ulaşmıştır.
Kadınlar da ilgisizleşir mi diyosun
Emoji nedir arkadaş ya çıldıracağım 😒
Valla ben ilgisizleşiyorum eğer heyecan katmıyorsa
Çünkü sağlıklı bir ilişki başlangıcı yoktur. Öncelikle bunun kızı erkeği yok. Taraflardan biri ilk başta yokuşa sürüp naz yaparsa karşı taraf bunu kazanılması gereken bir mücadele haline getirecek. Zafere ulaştığında da belli bir süre keyfini sürecek. Sonra artık elde ettiği için soğuyacak başka bir mücadele arayacak. (bu sadece ilişkiler için değil her şey için geçerli sözgelimi çok istediğin iphone 14 ü kullandıkça ona verdiğin değer azalacak ve başka bir telefon istemeye başlayacaksın) Sağlıklı bir ilişki başlangıcında iki tarafta net olursa ve bağlanma süreci bu şekilde tamamlanırsa iki tarafta gittikçe daha çok zevk almaya daha çok bağlanmaya başlayacaktır.
Bir kişi, hoşlandığı kişiye ilgi gösterebilir, flört edebilir veya dikkat çekmeye çalışabilir. Ancak bu tür davranışların amacı, karşı tarafı etkilemek veya ilişki kurmak olmalıdır, "avcı-kurban" ilişkisi gibi olmamalıdır. İlişkilerde oyun oynamak veya bir tarafın diğerini kovalaması gibi dinamikler uzun vadede sorunlara yol açabilir. Bazı insanlar, ciddi bir ilişkiye girmekten veya bağlanmaktan korkabilirler. Bu nedenle ilişkinin ciddiyeti arttıkça geri çekilebilirler.
Çünkü sevmiyorlar, hırs yapıyorlar.
Şöyle düşün :Küçük çocukları düşün. Bir şey istediği an almazsan ağlar, sana istediği şeyi aldırana kadar ağlar. Sonradan da yeni bir oyuncak görür ve ona heves eder. Aynı şeyi ona da yapar. Bu da bunun gibi işte.
Ben biliyorum ilk bu hayatta olan bir şey öncellikle kendilerine aşık ederler 2 çok eskiden yaptıkları dokunmaların devamını istemek için hareketler çekerler eskiden dokundukları yerlere çarparlar 3 yol keserler peki diyelim kız avlandı anlamadı niyeti Allah korusun yattılar hedeflerine ulaştılar daha yüzüne bakmazlar neden çünkü amaçı bitmiştir sizle almak istediğini almıştır tehdit eder benimle yattın o... diye sizi rezil rüsva eder yine yapmaya zorlar öldürür şiddet uygular
Bunun erkeği ya da kadını olarak düşünmüyorum. Çok istenen faktörler efor sarf edildikten sonra yorulma durulma doğası gereği vardır. Bu efor sarf ettiği unsurun değersiz olduğu değil rahatlık verme hissinden oluşur. Artık güvenli bölgede olmanın verdiği rahatlık ve sarf edilen efordan oluşan durulma neticesi ilgisizlik olarak adlandırılabilir. Bunun efor sarf ediş gibi bir süreç olduğunu göz önünde bulundurularakta fayda var
Öyle biri vardı universiteteyken nerdeyse konuşmadığı, görüşmediği kız kalmamışdı yakışıklıda değildi sıradan biri sadece iyi biliyordu bu işi demek ki. Takıldığı kızlarda öyleydi umrunda değildi, hemen bir başkası. En kötüsü o sadece hep bana bakardı onların yaninda bile , dönüp bakardı. Bana aşık olucak hali yoktu heralde öyle birinin. Benim tarzım olamazdı ne istediğini bilmeyen biri.
Bu nedenle flört aşamasındaki ilgiye kanmak yerine öncelikle elindekilerin kıymetini ne kadar biliyor çevresindekiler hakkında ne konuşuyor nasıl davranıyor diye bakarım Eğer çevresindekilere değer vermiyorsa bir gün beni de onlar gibi değersizleştirecektir Nedeni bilemem ama çözüm bu
her şey elde edene kadar erkekler sürünmeyi sever merak ettiği kişiyi de elde etmek için kırk takla atar basarinca da hevesi kalmaz soğur kaçanı kovalamayı severler gerisini düşünmezler pek
iltifatlar ederler nazınızı çekerler sinirlenseler de sakin davranırlar çünkü elde etmek için herşeye katlanırlar
Heves olarak görüyorsa ilgisi de bu doğrultuda kaybolur. Heves dışında biraz da kadına bağlı bence. Vazgeçilmezlik duygusunu verirse eğer erkek kızı cepte görüyor ve ne yaparsam yapayım bu kız beni zaten affeder diyor
Kesinlikle her an gidecekmiş gibi olmalı
Kadını elde etmekte ne var kadınlar erkekleri elde ediyor hatta hahahahshshshs bu yüzden kıymeti kalmadı. Kolay elde edilen hiç bir şey kıymetli olmaz zaten.
Her kadın öyle değil
Tabiki her kadın öyle değil ama çoğunluk öyle olduğu için kaide bozulmuyor.
genelleme yapmak doğru değil ancak kimisi hevesini alıyor, kimisi egosunu tatmin ediyor bak elde ettim gelsin sıradaki kafasında, iddiaya gireni bile gördü bu gözler...
Evet var öyle pislikler😒
Ben bu durumun daha çok arzu ile yaklaşınca ortaya çıktığını düşünüyorum , birini elde etme veya o sürecin verdiği heyecan ile davranış ve düşünceler bir süre sonra sıkılıp usanılmaya gidiliyor.
Asıl olması gereken sevgidir , karşılıklı bir şekilde bir bina gibi temelden birlikte yavaş yavaş inşa edilmesi gerekir ancak o zaman kalıcı güzel bir birliktelik yakalanabileceğine inanıyorum. :)
Geriye baktığımda ne kovalayan avcı oldum ne de kovalanan biri... Bence sevdiysem ve onu elde ettiysem onunla mutlu olurum ve o benim ben onun olurum.. Ki öyle oldu evlendim :D
Not: Üniversite dahil 1 kişi olsun ömürlük olsun dedim. Ama hayal kırıklıklarım çok olduğu tam çapkın olayım dedim o da kısa sürdü :D
Çok istenilen kişiyi kazanma yolunda gidilen yolda, kendisine gösterilen şatafat ve toz pembe rüya, aslında göründüğü kadar da değilmiş, onu fark ediyor, bu dumura uğrama hadisesi o yüzden oluşuyor.
O yüzden denir ki, neyseniz o olun. Zor olayım derken, olduğunuzdan fazlası olarak da görünmeyin.
cut.
Nasıl olacak anlamadım ben de ya, sürekli kaçarsak ortada ilişki olmuyor kaçmayınca karşılık verince karşıdaki yok oluyor
Ne istediğini bilmiyor böyle erkekler
Aynen öyle
Bu konuda aslında herkes öyle değil. İnanın seven sonuna kadar aynı sevgisini yaşıyor. Hatta bu belki ilk baştaki gibi olmasa da saygısı daha büyüyor. Bence böyle düşünmeyin 👍
Herkes öyle olmasa da bu tarz erkekler var
Amin sizin de
bende öyleyim nedenini bilmiyorumama hoşuma gidiyor heyecanlı oluyor alacağımı alıp basıyorum tekmeyi birde şöyle bir durum var artık kadınlar basitleşti iki gün konuştuğum kadın nude atmaya cinsellik yaşamak istiyor
Kadınlar böyle olmasa yapmazsınız öyle mi
İlgi verip elde ediyorlar sonra o ilgiye alistirip soguk yapip ona bagli kaldirmaya calisiyorlar
Hep taktik hep oyun. Akışına yaşayalım diyen yok
Evet sogudum artik
Bende :(
Kaçmak yerine kaçıyor gibi yapıp daha da içine işlemek en güzeli bence.
Bizim de taktiklerimiz var diyosun 😏
Oyun oynamak istiyorlarsa oynarız diyorum 😎.
İstediği birini alacağı şeylerini alana kadar koşar aldık sonra terk edip giderler bu sefer terk edilen onun peşinden koşar
Kısaca böyle bir ilişki de berbattir
İlgisini canlı tutmak için asla %100 kesfedilmemek, %100 onun olmamak lazım. Hele sabahtan akşama kadar ne yaptığını anlık olarak raporlamamak lazım. Adam özleyecek, merak edecek...
Ben katılmıyorum. Sevgilim bana karşı çok ilgili sürekli vakit ayırmaya çalışıyor ben de ona aynı şekilde
Avcı erkekler ilk etapta kadının bedenine değil romantik sözcüklerle ruhuna ve kalbine dokunurlar
Peki sonra
Sonra da Kadının her zerresine değer vermeye asla doyamazlar
Cinsellik anlamında söylemiyorum Aşk anlamında söylüyorum
Peki ne zaman ilgisizleşirler
Kadını cinsel obje olarak düşünüp elde edince veya elde edemeyince
Doğru peki teşekkür ederim
Rica ederim
Erkekler cok istemez aslinda bakti olmuyo baska dallara konar
Onları aldatma potansiyeline sahip olabildiğinizi hissettirmediğiniz için.
Egolarını tatmin ediyorlar.. aşağılık herifler..
Çünkü artık onlar için uğraşmaya değecek bir şey kalmamıştır
Cinsiyeti yok bunun. Elde ettikten sonra ilgisi kesilen insanlar evlenmesin bence
Adil yıldırımın deyimiyle bunlar sirtlandir doğru kisiyi arayin emin olun buluyorsunuz
köprüyü geçene kadar ayıya dayı dediği için
İstediğini elde ettiği için sıkılır öyle tipler knk
Elde ettiği için artık hevesini almıştır. Erkekler yaratılış gereği hep yeni birşeyler ister
Uzaktan çok zoru oynayip biraz yakınlaşınca kolay cikarsaniz terketme sebebi ikiyuzlusunuz demekki
Pleyboy pleyboy onlar bırakın çocuklar oynasın ajdkd
Çünkü insanoğlu ulaştığı herşeyin nankörü ulaşamadığı herşeyin müptelasıdır oyuzden güzellik 🌺
Hiç bir konuştuğum kadına karşı ilgisiz olmadım.
Ulaşılmaz olan demek ki ulaşınca kıymeti kalmıyormus
erkekler genelde imkansiz kadini severler elde etmeye calistikca hoslarina gidiyor garip bir sekilde. ilgi verdigin an seni cepte goruyorlar, yedege aliyorlar. deccalden farklari yok.
Çünkü kadınların gerçek değerini yakından görür ve o değerde olmadığını anlar
O tarz erkekler ciddi ilişki adamı değildir hayattaki tek işi zevk ve sefa sürmektir bizden uzak Allaha yakın olsunlar inşallah.
Oturma organları kalkıyor ondan 😂
Fazla kaldırmamak lazım en baştan sjsjjd
İndiremeyecekleri şeyi kaldıranlar düşünsün diyelim o halde 😂😂
Psikolojik sorunları var, aileleri düzgün şekilde yetiştirememiş ve sevmek nasıl bir şey bilmiyorlar
o erkeklikle değil, karakterle alakalı bişey. karakteri olan kadım ya da erkek böyle bişey yapmaz
İki taraftada yok mu bu ndnfv merakımdan soruyorum
Kızlar daha çabuk bağlanır erkeklerde daha fazla
Erkekler yine kötü taraf hdnff
Kötüsünüz kabul edin biraz sjjssj
Kötüyüz biz kötüyüz ndjf kötüyüz
Herkesi hasta ederizz kötüyüz
Ee cevap soruda işte çünki istediklerini elde etmişler onu için 🥲😂
Demek ki istediği gibi değilmiş..
Erkekten erkeğe değişir bence doğru olanı bulana kadar devamke
Elde edilen şey kaybedilmiştir
Kıymet bilmeyen öyle yapar
Bilmem benim kocam ilgi manyağı 😎👍