Her kalbin, bedenin ve beynin ilgiye, iltifata, sevgiye ve cinselliğe ihtiyaçı var. Bunu arama, bulma ve giderme en doğal hakkındır. Benim gibi güvenilir, sadık, ketum, merhameti, şefkatli, olgun, arzulu ve tecrübeli erkek sana çok iyi gelecektir.
İlişkilerdeki mutsuzluk başlangıcı bu... Beklemek... Saygı beklerim sevgi beklerim ilgi dürüstlük beklerim demek. Bunlar beklenmez seviyorsa zaten insan değer verdiği insana özenli ilgili düşünceli olur. Bekleme kelimesi kalksa yapmadiginda ilişkinin sonlandırılması gerektiğini insanlar kabul etse zaten bu kadar mutsuz olmayacak insanlar. Ama yapısı böyle aman düzelir aman bekliyorum... Beklemeyin seviyorsa değer veriyorsa zaten yapar. Siz sevdiğiniz bir şeyi yaparken mutlu olmayı bekliyor musunuz yakınınız öldüğünde uzulmeyi komik bulduğunuz bir şeyi izlerken ya da dinlerken gülmeyi bekliyor musunuz? Tabi ki hayır hissettiginiz ne işe kendiliginden oluşuyor ilgisiz ya da ilgi bekliyorum diyorsanız bilinki mutsuz olacak kendinizi degersi hissedecek yalanı iahaneti ya da sebpsiz bitişi yaşayacak bir yerden sonra fedakarlıklarınız göreviniz görülecek hatta suclanacaksiniz çok büyütüyorsun denilerek. İlk durakta inin ve aksi yöne koşmaya başlayın. Herkesin bir hayatı yüreği duyguları hayalleri var... Sizde bir insanin hayalisiniz unutmayin
Sevgi , ilgi insana iyi gelen, ruhsal durumunu optimize eden, dolayısıyla kişinin memtal durumunu da olumlu yönde etkileyen unsurlardandır. Kadının beklediği gibi erkekler de bekler. Ama dengine denk gelmediğinde ilgi de gösterse insan anlar yapmacıklığını. Önemli olan gerçekten samimi ve içten gelen şekilde yapılandır.