Biri bana yazıyo, karşılık veriyorum, kaçıyo.
Eğer onu silersem peşime düşüyor
Çocuk musunuz ergen misiniz bi büyüyün artık.
Çocuksu olarak çekici olduğunuzu falan saniyosunuz.
Kendilerini istemeyen kadınlara çorba bile yaparlar. İçirirler bile. Hele bi de biraz ka. şar olsun offff TANRIÇA.
Hanımefendi asssla sevmezler.
Yaşayabildiğiniz kadar acı yaşayın ohhhh canıma değsin. Şeyimde bile değil.
Kadınlar hani kaşar dediğin o kadınlar kaşar değil ki yani bir kadının bir erkekle birleşmesi onu f***** yapmaz islam dini açısından bu böyledir ama başka dil açısından böyle değildir veya başka şeydir. Hiç unutmam Eskişehir'de kadınla tanıştım 70 yaşında bana şey diyor bakireyim Ben de arıyor hani tercihin olabilir ama anlamın yok yani benim 36 yaşına gitmişim daha bir kadın yüzü görmemişim Hani bana anlattığı şey ben bakire olsa sana olur olmasa olur zaten hani sonuçta toprak olup gideceksin yani ya bana göre din kısıtlaması ülkemizde çok büyük problem hani gelecek mesele biz bunları görmüyoruz ama alt mesele maalesef Hani din çok baskın olduğunu düşünüyorum hani ben de müslümanım ama dinin bir anlamı yok artık ya din bitmiş gibi hani benim gördüğüm Artık dinle İnsanlar bir şey yapamıyor gerçekten Allah olsaydı bu saate kadar benim gördüğüm benim yaşadığım veya başkasının yaşadığı acıyı çözüm bulur diye hep Yıllarca böyle olmuş falan sonuçta belki bir Allah vardır bir şey diyemem bana şunu görüyorum. Ya mesela Bir kadın açık gezdi kapalı geldi tamam mı Dün bunu yargılıyor bir karar veriyor işte kadını ölmesini bekliyor bunun cezai şartları için. Veya tam tersi düşün bir erkek zina yapıyor işte Bunun cezası için erkeğin ölmesini bekliyoruz bu çok saçma geliyor bana ya bu dünyada ne yaparsan yaparsın o bir dünya boş yani yok olup gidiyoruz
Kacan kovalanir mi desem ya da miken mi yaranir arada kaldim.
Genelleme yapma bence. Her kes dengini sever. Atalarimiz bosuna demekis davul dengi dengine.. bahsettigin erkekte dip kalite kadinda. Bence kafani yorma onlarlq hayatina ve gelecegine odaklan.
Deveye diken, insana..
O zaman benim dengim yok. Ya da ben o kadar pasif biriyimki hep pasif pisirik tipler beni buluyor. Nefret ediyorum artık ya.
Bence ihtiyacin olan tek sey zaman. Biraz kendine vakit ayir, tarzini sosyal ortamimi deǧiş.. Seçilen deǧil seçen olmalisin. Kendini en iyi sen bilebilirsin.
Erkekler hanımefendi olanlarla ciddi düşünmezki. Yani aşk düşünmez diyim. Ben hiç sevilmedim. 32 yim. Sevenler hep daha evvel sevgilisi olmamış kadınlar tarafından seçilmemiş pısırık tipler oldu..
Nerde kaşar var onlarlalar güçlü erkekler.
aşık oldummm acılar çektimmmm o benim paramı yedi triplerine giriyolar sonra.
Hayır ne bekliyodun. Öyle biri sana tapacak mıydı.
Değişmesini bekliyolar. Heyecan yaratacaklar kendinlerine güya.
Dizilerdeki gibi olsun istiyolar galiba.
Gunu birlik dusunursen o tipler ideal olurdu. Sanirim fazla ileri goruslu ve gelecek kaygisi tasiyan bir profilsin.. maalesef sans dilemekten baska secenegimiz yok.
Al dinle
https://youtu.be/VYaPxIGLDRU?si=-UgCI-Fu9ybrQQ6F
Yok be evleniyolar bile onlar kaşarlarla..
Yok ben evlilik istemiyorum, sadece aşk istiyorum.
Ama aşk isteyenler hep pasif.
Kızlar karşı taraf ne kadar atılgan ve efor harcasa da görselini beğenmediği erkeğe şans vermiyor. Hiç ummadığın kişi belki de senin ruh ikizin olabilir ama bunun için görsel odaklı biri olmamak gerekiyor.
Bu yazdıklarından baya kırılmış, öfkeli ve içten içe üzgün olduğun o kadar belli ki… 💔 Haklı olduğun çok nokta var, bazı erkekler “peşinden koşma” adrenalini seviyor, ulaşamadığı kadını gözünde tanrıça yapıyor. Ego, rekabet, avcı ruhu falan karması yani 🙄
Seni gerçekten isteyen biri, “kaçan kovalanır” oyununa değil, sana değer vermeye odaklanır. Şu an aklında biri mi var böyle seni delirtene? 😅
Cevap
13Cevap
Ben beni istemeyene aşık falan olmam, ana avrat düz gidip istemediğine bin pişman edip iletişimi tamamen keserim.
Bilemiyorum. hep aynı senaryo.
Biri bana yazıyo, karşılık veriyorum, kaçıyo.
Eğer onu silersem peşime düşüyor
İstemeyene aşık olmadım hiç 2 gün düşünür 3. Gün yoluma bakarım. Bazıları takıntı yapabiliyor ama
Erkekler imkansız olanı sever hedefi ona göre belirler sonuca ulaşmak en büyük hedeftir
Hoşa giden bi cins değilsiniz.
Bunu sadece erkekler değil kadınlar da yapıyor. Doğamız gereği böyleyiz. Dopamin hormonu yaptırıyor
erkekler ne bilir yaa
Biliyolar, islerine gelmiyor
Aşık edene kadar istiyorlar, aşık olunca istemiyorlar
Hay ağzına sağlık doğru dedin
❤️⭐
Çünkü zor olan her zaman daha çok emek ister daha çok çaba ister bu da insana güzel his verir
Kafa yok
Kafası olan tek bir erkek var onu da nickine koymussun
Çok doğru 😅
😅😅
Bu her erkek için geçerli değil. 😒
Yooo hepiniz aynisiniz.
Değiliz
Aynı.
Tm.
Mazoşistlik işte genelde bu kızlarda daha fazla
Seveni işte böyle zkiyorlar
Doğru demişsin haha