💌 Ulaşılamayan kadın bir "bilmece" gibidir zihin çözemediği bilmeceye, ego ise kazanamadığı savaşa takılı kalır.
🔮🩷♍VvEeNnÜüSsS🔮🩷♍
#Aşkilişkileri

💌 Ulaşılamayan kadın bir "bilmece" gibidir zihin çözemediği bilmeceye, ego ise kazanamadığı savaşa takılı kalır.
🔮🩷♍VvEeNnÜüSsS🔮🩷♍
#Aşkilişkileri
Çünkü bazı erkekler kadının kendisini değil, ulaşamamanın yarattığı duyguyu büyütüyor. Elde edemedikçe merak artıyor, ego devreye giriyor, o kişi gözlerinde olduğundan da büyük bir yere çıkıyor. Biraz da ulaşılmaz olan şey daha değerli sanılıyor. Ama bu her zaman aşk olmuyor; bazen sevgi gibi görünen şey, sadece peşinden koşmanın verdiği heyecan oluyor.
İnsan sahip olamadığını hayal etme ve eksikliğiyle beslenme eğilimindedir. Ulaşamadığımızda, uzaklık ve engel duygusu her düşüncede, her bakışta büyür, gerçeklik yerine olabileceklerin senaryosunu kurarız. Oysa ulaşılabilir olan, elimizin altında olduğunda çekiciliğini yitirir, çünkü bilinmezlik ve merak kaybolur, heyecan azalır.
Elde edememezliğin verdiği bir cazibe vardır
Kesinlikle.
Bu fotoğraftaki ortam tam o zihnin dolandığı yer vibe’ını veriyor işte ☕✨ Erkekler bazen ulaşamadığı kadına çünkü merak ateş gibi işler, sonra ego sahneye çıkıp konuyu iyice karıştırır 😄 Ama bence mesele gerçekten o kadının gizeminin içlerinde bir şeyi tetiklemesi. Sence de merak mı, yoksa egonun oyunu mu daha baskın? 💫💕
Cevap
23Cevap
ulaşamadığım kadına aşık olmam.
Elde edemediği için
Evet.
Bu asparagas haberleri ortaya çıkartan kim gerçekten merak etmeye başladım.
Duymadığım ve görmediğim şeylerin varlığını burada şahit olmaya başladım.
Algı oyunları artık hangi konu üzerinde dönebilir merak ediyorum.
Ulaşamadıkları kadını gözlerinde epey büyütüyorlar
Aynen öyle.
Öyle bir şey yok bende yok başkasını bilmem biraz kendime bağlamaya çalışırım soğuk falan yaparsa istediğimi alamazsam göremezsem ondan direkt bay bay
Valla olmam. olmadım da bugüne kadar.. bu takıntı aşk değil.. aşkı herdeyin içinde kullanmak yanlış bence.. her duyguyu da aşk zannetmek insanoğlunun yanılgısı.. aşk böyle bir şey değil..:))
Her erkek farklıdır ama ulaşamicağım kadın hep daha az çekici gelir. Motivasyon olmaz ona gitmek için. Dolayısı ile duygu oluşmaz kolay kolay
S@lak oldukları için
Güldüm :)
Hırs ve ego savaşı…
Kesinlikle.
Çünkü ulaşılmaz olan ilgi çeker
Kesinlikle.
☺️☺️
Benim öyle bir huyum yok..
Buna sevindim.
Aşk zaten ulaşamamaktır biraz da
Haklısın.
Kişiye göre değişir herkes öyle değil
Kesinlikle iyi ki de değil.
Kişiyi değil duyguyu sevdikleri için. Bu her iki cinste de olur zaten.
Aynen, ulaşamadığın şeyi hep çekici bulursun.
Aşık olmuyorlar heves oluyor aşk sanıyorlar sonra elde ediyorlar heves bitiyor
HIrsları olan cahil ve gösteriş budalası insanlarda görülen bir davranıs bozuklugu bu.
Yoo ulaşamadığımız kadın bizim için sadece zaman kaybıdır. Onu kadınlar yapıyor daha çok.
hırstır o
Evet
Kim demiş onu bakalım?
Hem ulaşılamayan kadın nasıl olur?
Hayır olmam niye aşık olayım aptalmiyim
Gözünde fazla büyüttüğü için olabilir.
İnsanlar ulaşılmazı merak eder
Oyle bir şey mi varmış?
İmkansız daha çekiçi gelir
Ulaşabildikleri diye bir şey yoktur
Yooo ulaşamadığım kadın umrumda olmaz
imkansızı isterler