14 Nisan 2021 Çarşamba Saat 17.43
14 Nisan 2021 Çarşamba Saat 17.49

Bunu söyleyen kişiden hoşlanmamıştır. Kişiliğini, görünüşünü veya başka bir şeyini beğenmemiştir. Kendine uygun görmediği için ve bir ilişki olamayacağını düşündüğü için bu cevabı verir. Aslında zor değil bunu anlamak.
Bana her ilgi gösteren erkeğin kucağına mi atlamalıyım! İlgi budalası olduğumuzu falan mi düşünüyorsunuz. Bizim de duygularımız ve düşüncelerimiz var. Ilgilenmiyoruz ve kibar bir dille sizi reddediyoruz. Her kadını elde edebileceğiniz fikrini bir silin aklınızdan. Reddedilebileceğinizi öğrenin.
ben öyle bir şey demiyorum ki ama sizde kendinizi bulunmaz kumaş sanıyorsunuz herkes değil bazıları
İlgisi olmadığı için uzaklaşır, kibarlıktan karşı tarafa sebep sunar (ilişki düşünmüyorum, ilişkiden yeni çıktım, seni arkadaş gibi görüyorum vb) karşı taraf da anlamaz böyle sjdjsdj
Onu beğenmediği için kendine layık görmediği için burunları Kaf dağına ulaştı bunların. Reis bu arada yakışıklı çıkmışsın resminde ortalığı yakıyorsun. :D
Eyvallah kardeşim Allah razı olsun
Cevap
23Cevap
Abi dunyaya da bunlar yuzunden geldik zaten 🤔 Bir elma ugruna kendilerini de yaktilar bizi de yaktilar 😒
kaldırdım kardeşim
rica ederim dostum
Her ilgi gösterene ilgi manyağıymışız gibi mi davranmalı?
Yarası vardır belki, siz beyler kadına dünyanın en şanslı kadını hissini yaşatıp daha sonra da bir o kadar değersizmiş hissi yaşatabiliyorsunuz..
Bir tek sizde oluyor zaten böyle şeyler bizde hiç duygu yok ☺️
Bunu yapan kadinlar gelecek korkusu oldugu icin yaparlar. Ya ilerde beni sevmezse ya benden sogursa diye korkanlar ve baslamadan bitiripek icin geri adim atar.
erkek ilgi verdiği vakit kadın şımarmaktadır
bu şımarıklık kadını bulunmaz Hint kumaşı algısı yapar
artık erkek benim istediğimi yaparım zihniyeti oluşmakta
sonu hüsran
Ben bunu şöyle açıklayım bazı kadınlar vardır şifresini doğru girdiğin halde hata verir.
İşte ben o tarz kadınlardan sorgusuz sualsiz nefret ediyorum nefffreeeeett.
Kalitenizden ödün vermeyin arkadaşlar. Yazmayın hiçbir kıza. Ben öyle yapıyorum. Yüzlerine bile bakmıyorum artık.
bunlar klasik kız yalanları kardeşim seni beğenmemiştir ondan böyle der ilgisini çeksen yazarda yakınlıkta gösterir dünya da bu değişmez net
Fazla ilgiden bunalıyordur belki. Ve her şey ilgi değildir. İstemediği yerde zorla durmaz, durmamalı kimse.
Seviyorsam mutlu olurum sevmiyorsam sevmiyorumdur uzaklaşırım
Devir değişti artık kim kime güveniyor ki. Direk sevgili olmaya çalışmak tuhaf önce arkadaşlık kurmak lazım. Anlaşmak durumu analiz etmek lazım. Sohbet sararsa olabilir yakınlık ilişki.
Herkes hayal dünyasında yaşıyor Dolayısıyla gerçekleşen durumlar nankör insanları tatmin etmiyor
Çünkü çoğunlukla ilgi yalnızca cinsellik adına gösterildiğini kadınlar bildiği için..
Ya davranışı hoşuna gitmemiştir ya da hazır hissetmiyordur.
Sevmiyorsam tabii ki uzak dururum. Ama seviyorsam aşırı mutlu eder.
Genelde o işin kaçış anahtarı oluyor ya gerçekten canı yanmıştır ya da erkek beğenilmemiştir
Ilgisiz ve cool olcan cok konusmucan yazmican o zaman begeniyolar
Yanılıyorsun. Bir kadın karşıdaki insan ilgi gösterdiği için uzaklaşmaz. İlgisi olmadığı için uzaklaşır. Neden? Umutlanıp yanlış anlamaması için.
o yüzden ilişki başlayana kadar mesafeli davranmakta fayda var
Himm normal de bende sevmiyorum ama şu an da ki ilişkideki erkek arkadaşım bana bebekmışim gibi davranıyor ve bu cok hoşuma gidiyor:)
Erkekler ilginin dozunu ayarlayamadığı için bu da bir bayana çok gerçekçi gelmiyor
kendilerini bir halt sandıkları için iki gram kukuları var türlü türlü huyları var
Herkesin kendine göre yarası vardır.
Eğer begendigim erkekse neden kacayim degilse kacarim ama
İlgi görmek istemiyorlar demek.
Kadın iste vardir kendince bir haklı nedeni.
İlgi görünce kendini naza çekebilir.
İstemem içime koy durumj
Bazısı kendini naza çeker
kolay erkek oluyor zor her zaman çeker
Bahanedir o. Begenirse anında yapişír
İki cins içinde geçerli bu
Kendini ağıra sattigindan.
Cok ilgi sıkar
bazenn
Sıkılmak istemiyor.
Gitmek isteyene bahane çok
Çekici bulmamıştır