- Kadınlar kendisine ilgi gösteren erkeklerden kaçarlar mı?
#Arens

Bir grup var diyelim kenardan sessizce izledin karizmatik gorundun kendini acmadin kis seninle konusurken kendinden bilgi vermedin cok fazla diger herkes yurumeyi birakmis kosuyolar kiza elin yuzun duzgunse (yok ici onemli falan zirvaliklarini gecelim insanlar oyle degiller cunku ) ve kizla konustugunda sacmalamiyorsan kiz sana gelir. Dip not sempatik ve tatli olan bir adamin her zaman her kadinla bir iliski yasama olasiligi varken diger kismin her zaman olamiyor malesef
Evet kadinlarin yaradilis geregi korkusuz korkaktir.. Sevilmekten korkar yanlis indani sevmeye dogru kosar..
Aşırı ilgi varsa kaçabilir.
Ben kaçmazdım.
Cevap
22Cevap
evet kaçarlar biz kadınlar tam olarak (yani büyük çoğunluğu) badboy zırvalıklarından hoşlanır aynı erkeklerin katıklı aş sevdikleri gibi sonra insanlar niye mutsuz beni kimse sevmiyooo diye depresyona girip saçma salak işler yapıp başkalarını yarabandı olarak kullanıp atarlar...
Kadinlari anlamak mumkun degil artik vazgecin kadinlari sadece sevin fakat kendisini sevmeyen bir kiza sevgi ilgi gostermeyin cunki sonra acayip sacmaliyorlar. Benim gozlemledigim kadariyla kadinlar alternatif edinmeyi severler kendisine ilgi gosteren erkekden kacmazlar sadece kolay basarabildikleri o kisi karsisinda soguk durular isin bir cazibesi kalmaz onlar icin. Kizlar icin gizemlilik ve arzulama oldukca onemli.
Bunca yıllık hayatımda kadınlardan öğrendiğim şey; umursamaz olacaksın ve bir kadın ne diyorsa sen tam tersini yapacaksın.
Sen bir kadının ilgi istiyorum, sevgi istiyorum demesine bakma. Öyle bir durumda ışık hızıyla senden uzaklaşır anında soğur.
Bunlar kaçanı kovalamayı, umursamayanı, kendine eziyet edeni tercih ediyorlar.
Kadın sevdiği erkekten gelen ilgi üzerine kedi gibi olur. Sevmediği erkekten gelen ilgi üzerine ise sadece ego kasar.
bu konu gelmişken açayım sınıfımda güzel bulduğum bir kız vardı makyaj falan yapmıyordu aşırı yapmıyordu yani bir de bunun eski sevgilisi vardı ama ondan sonra ayrıldı neyse ilk başlarda böyle ilgi falan gösteriyordum ders sırasında izliyordum hatta geçen cuma istiklal marşı töreninde bakıştık böyle daha neler neler...
acaba o da bana bakıyor mu diye bakmadan duramıyordum pazartesi gününden itibaren hiç siklemedi gelip ön sıraya falan oturuyor ama benim için değil öyle düşünüyorum hatta öğle arası doymuştum keki yiyemiştim dedim ben buna atıyim eğer alırsa benimle bırakmamış çocuğun eline baktı bir surat ifadesi çizdi yemeği beğenmez gibi hiç siklemedi yani oltaya gelmedi anlayacağınız
not:böyle insanlar için çok uğraştım beni sevsinler diye tipsiz olmama rağmen bazı insanlar için boşa zaman harcıyoruz
Kaçan her zaman kovalanır çünkü biz psikopatız ilgi gösterince bunalır göstermeyince ilgi göstermiyor diye trip atarız. Erkek olsam kesinlikle rahat davranırdım , içimden geldiği gibi.. Kadınları anlamak cidden zor olmalı.
Kaçan kovalanır mantığı var ama herkese her zaman tutmaz mesela kendini geri çektiğinde bir bakmışsın kız gelmiş bir bakmışsın geriden düğününü seyrediyosun onu iyi ayarlamak hesap yapmak lazım ama gerek yok en güzeli samimi içten davranmak
Çok iyi yorum.
Zaman zaman :) kimisi ilgi sever, kimisi ilgisizliği...
Hepsi için geçerli değil.
Bazı kadınlar ilgi manyağı, bazıları ise ilgiden nefret ederler.
Ama kadına çok ilgi göstermemek lazım, burnu büyüyor, kendini Kaf Dağı'nda sanıyor zavallı..
Genelde kaçarlar çünkü güvenmez inanmazlar ilgi göstermeyen yüzüne bile bakmayanların srkasından kpşarlar
Hoslandigi kisiden ilgi gorse mutlu olur. Ama malesef hoslanmadiklarimiz abartdi ilgi gosterse daha cabuk sogma nedeni olur
Bence erkek ukala bir şekilde kıza ilgi gösterirse ve sempatik tavırlarda bulunursa bu daha da kızı erkeğe çeker🙄
Ben bu zamana kadar sevgililiği doğru bulmadigim ve aşktan korktuğum için kaçtım hep
Begenmiyorsa kaçar hoşlanıyorsa ilgi yağmuruna tutulmak ister
Aşırı ilgi gösterip, bunaltan erkek sıkıcı olabiliyor..
hayır tabi ki, neden kaçsınlar ki, öyle bir kural yok :))
Tamamen beğeniyle alakalı, ilgi güzeldir ama istediğin kişiden olursa
sorunun ucu kaçan kovalanıra gelmesin ama
erkekler ilginin çok ama çok fazlasını gosterıyorlar kadınlar ise bunu farklı bır sekılde algılayıp ya da hiç anlamayıp ona gore çizgiler çiziyorlar
Kadınları anlamak mümkün değil. Kendileri öyle bir atlarlar konuya ki, dersin ki ilgi bekliyor. İlgi gösterirsin bu sefer "bu bana yürüyor" deyip yok olurlar.
Kadınların 6. hissi güçlüdür, eğer sevildiklerini hissederlerse kaçmazlar.
Aşırısından evet. bir gün ilgili 10 gün ilgisiz olursa kız aşık bile olur
İlgisiz erkekten kaçarım.
Herkes için geçerli sayılmaz da kaçanlar var.
Kaçarlar ne kadar umursamazsan o kadar peşine düşerler
Kimin gösterdiği önemli.
Eğer sevmiyorsa o ilgi boğar kadını ama ukala çok çok bilmiş adamları seven kadınları da anlayabilmiş değilim Allah akıl fikir versin
Eğer kendisine ilgi göstereni sevmiyorsa maalesef kaçar. Biz çoğunlukla imkansız seviyoruz 😂 Sonra da üzülen hem kovalayan hem biz oluyoruz.
Aşırı ilgiden kaçarlar
kaçan kovalanır misali
Evet uyuz oluyorum onlara
Evet kimin gösterdiği önemli o yüzden kaçmaz
Aşırı ilgiden nefret ederim
Kaçarlar doğal olarak
Kaçmaz aslında kaçıyorsa bir sorun vardır.
İlginin dozunu ayarlayabilmek önemli
Kadınlar garip yaratıklar. Sağı solu belli olmaz.
hayır tam tersi kadınlar ilgiye aşıktır..
hoşlanıyosa neden kaçsın karşılık verir
Artık erkeklerin her türlüsünden kaçıyorum.
Hayır ilgileri hoşlarına gider.
Tam aksine çok hoşlarına gider
Ben kacmam
Kaçarlar
Kaçar
Abartısız olursa sıkıntı yok 😁
Fazla ilgi bunaltır.
kacmazlar
Aşırı olmazsa olur
aşırıysa evet
Kaçarlar
Aynen kaçar