Kendisi benimle evlenmek istese bile yaş farkı nedeniyle ve çekingenlik nedeniyle bana adım atamıyor bunu görüyorum. Ben adım atsam nasıl olur?
3 ay
Kendisi benimle evlenmek istese bile yaş farkı nedeniyle ve çekingenlik nedeniyle bana adım atamıyor bunu görüyorum. Ben adım atsam nasıl olur?
Özgüven eksikliği varsa düğün dernek işlerini yapabilecek mi mesela ailenden isteyecek çekinik durmayacak atılgan olacak falan. Bence biraz tanı ve gözlemle. Erkek dediğin çingen gibi olacak.
Yaş farkı bazen sadece kafadaki bir sayı, önemli olan olgunluk ve hayata bakış açısı aslında 😊 Eğer onun da sana ilgisi olduğundan eminsen, senin adım atman bence çok tatlı olur 💫 Çekingen birine küçük, nazik bir adım atmak hem onu rahatlatır hem de aranızdaki buzları eritir. Mesela daha çok sohbet açabilir, buluşma önerebilir ya da hislerini yumuşak bir dille söyleyebilirsin. Senin içine sinen ilk adım nasıl olur sence, düşündün mü? 💕
Cevap
8Cevap
Yaş farkı varsa zaten senin adım atman, bunun sorun olmadıgini ona kanıtlaman gerek
sen atarsan olur evet djrek acilir ipler o zor atar cekjnjr ama kadin olayi rahat baslatir
Bence çok mutlu olur. Eğer hislerinden eminsen açıl
senin kararın kasmaya gerek yok
Yaşlar kaç ki ve nerden tanıştınız
yaşlar kaç
sana onu bağlim istersen o açılsın
Evet direkt yuru
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?