Muhafazakar, evli olabilecek 30 yaş üstü bir erkek benden hoşlanıyor olabilir mi yoksa sadece abilik mi yapıyor?

38 yaşlarında, muhafazakâr (hatta evli olabileceğini düşündüğüm) bir insan kaynakları müdürüyle birkaç kez iş görüşmesine gittim. Üç görüşmede de elimi sıkmadı ve oldukça mesafeli davrandı. 1 buçuk sene sonra tekrar iş için yazmıştım, ismimi hatırlamadı ama beni hatırladı sonra beni ofise davet etti

Ama konuşurken bana:

“Çok naifsin, sana olumsuz bir şey söylemeye çekiniyorum. Seni bir daha bu kapıdan göndermek istemiyorum. Derdin varsa anlatabilirsin.” dedi.

Kalkarken de gülerek “Hemen toparlanıp kalkıyorsun.” dedi ve çıkarken “Beni arkadaş gibi, abi gibi gör. Ne zaman bir şeye ihtiyacın olursa ara.” diye ekledi.

Davranışları hem mesafeli hem de korumacı/samimi gibiydi, o yüzden kafam karıştı.

Sizce bu sadece iyi niyetli ve abice bir yaklaşım mı, yoksa farklı bir ilgi mi olabilir? Yanlış anlamam gereken bir durum var mı?

Muhafazakar, evli olabilecek 30 yaş üstü bir erkek benden hoşlanıyor olabilir mi yoksa sadece abilik mi yapıyor?