42 yaşındaki evli bir adamdan hoşlanıyorum?

20 yaşında üniversite öğrencisiyim. Staj yaptığım yerdeki mimar adamla yakınlığım var. Kendisi 42 yaşında evli ve 2 erkek çocuğu sahibi. Başlarda kendimi uyardım ben böyle bir kadın değilim dedim. Bana yakınlık göstermesi Instagramdan ekleyip mesajlar atması öğle aralarını benimle geçirip bana iltifatlar etmesi beni kendine yakınlaştirdi. Ben sarışın uzun boylu dikkat çekici bir kızım fiziğim de güzel ne giysem çok iddialı duruyor. Onunla buluştuğumuzda mini etek giymiştim bana arkamdan yürü istersen önde seni görünce kendime hakim olamıyorum dedi. Ben ona sürekli evliliği hakkında sorular soruyorum mutlu mu değil mi anlamak için ama karısından sıkıldığını her fırsatta bana belli etmeye çalışıyor. Bu arada benim annem babam ayrı babam da annemi seneler önce aldatıp yurt dışına gitti. Hiç kardesim yok tek çocuğum. Annemle beraber yaşıyoruz. Geçen gün beni evlerinden birine kahve içmeye davet etti. Bende olur dedim Salı günü gidicem sizce direk olur dememeli mıydım meraklı gibi benim hakkımda ne düşünüyordur?
42 yaşındaki evli bir adamdan hoşlanıyorum?