Kendimden yaşça büyük evli bir adamdan hoşlanıyorum?

Staj gördüğüm iş yerinde kendimden 10 yaş büyük birinden hoşlanıyorum. İlk oraya geldiğimde hoşlanmaya başladım ancak o zamanlar evli olduğunu bilmiyordum sonradan parmağında yüzüğü görünce kafama dank etti ama ne yaptıysam çıkartamadım kafamdan sonra ne olduysa gömdüm kalbime. Hiç yüzüne bakmaz konuşmazdım sonra ikimizinde yakın olduğu birine hep "bu kız neden benimle konuşmuyor?" diye sorular sordu. Bir gün beni motoruyla eve bırakmak istedi ancak hayır dedim. Ona günaydın veya iyi akşamlar demezsem hep bunu esprisel yüzüme vuruyordu. Bende demeye başladım. Hep bana laf atar, ortak arkadaşımıza benim hakkımda konuşur benim duyacağım şekilde ve benimle sohbet etmeye çalışırdı. Bende geçenlerde biriyle konuşmaya başladım ve nedense çok merak etmeye başladı. "Adı ne, Soyismi ne, nereli, mesleği ne, kaç yaşında" gibi sorular sormaya başladı. Instagramına kadar bulmaya çalıştı ancak bilgi vermedim. Sonra zaman geçti ve o ortak arkadaşımızla konuşurken benim hakkımda laf arasında "Kardeşim gibi" dedi ve gerçekten çok üzüldüm. Bi yandan diyorum kendime "doğru olan bu, karşılık verseydi işler daha da kötüye gidecekti" bi yandan da kalbim acıyor. Karısıyla düğün fotoğraflarını gördüm ve içim cız etti. Uzun lafın kısası ne yapmam gerek? Ona gerektiğince soğuk davranıyorum ama kalbim onu görünce deli gibi atıyor.

Kendimden yaşça büyük evli bir adamdan hoşlanıyorum?