Benimle sadece gönlünü eğlendirmek isteyen evli adam ile ne yapabilirim ki ben de evliyim? Adam dibime düşüyor , hal hareket bakışları konuşması, benden adım bekliyor. Aşık olur mu bana sizce başıma musallat olur mu?
3 ay
Kim bu insan müsvettesi ki? Ve neden böyle bir ilişkinin cazibesine kaoılıyorsunuz? Hadi o delirmiş, ya sen? Sen neden yuvanı yıkacak, bir ihanetin içinde olacaksın ki? Çok mu ilgili, çok mu zengin, çok mu iyi hissettiriyor, çok mu yakışıklı, çok mu efendi, çok mu hayallerinde ki adama benziyor? Nedir seni böyle düşündüren?
Sende evlisin
Herkes hayatında ne eksikse onu dışarıda arar
O da seninle gönül eğlendirecek buna emin ol. Ama senin evliliğindeki eksikliğin duygusallık sanırım
Burada resmen tehlike çanları çalıyor 🔔 Hem o evli, hem sen evlisin… Bu işin sonunda kalp kırığı, dram ve huzursuzluktan başka bir şey çıkmaz 😕 Adamın tavırları da zaten “ciddi ilişki” değil, egosunu besleme modu gibi duruyor.
En sağlıklısı net bir sınır koyup uzak durman, hatta mümkünse iletişimi minimuma indirmen 🙅♀️ Sence şu an hayatında eksik hissettiğin şey ne, bu boşluğu neden onda arıyor olabilirsin? 💭
Cevap
9Cevap
Evli olmana rağmen yapmak seni kiskirtiyo mu
Ben ettim sen etme diyen pembe hesaplı kişi erkek dikkat et
Herkese aynı numarayı yapıyor, ses atayım diyor sapık
Anladım zaten
Manyamış o, milletin cinsel hayatını dinlemekten ne zevk alıyorsa
arada sevişirsiniz . arkadaşın var mı?
Yok.
ya olsa iyi olurdu
Ne alaka
:) kendim için düşünmüştüm
Onla işin ne gel benim koynuma gir daha iyi.
Bence 59 adım geri durman gerek
Maks seks olur deli misin gençle takıl
Fikir alışverişi yapalım istersen
Eşinden ilgi göremiyorsun herhalde
Ben ettim sen etme pişman etti çünkü beni
Ne yaptı
Ses atsam dinleyebilir misin sen Snap veya telegram kullanıyor musun
Kullanmıyorum ses at
E nasıl atacam kullanmıyorsan
Kafan iyi herhalde senin
Uzak dur
Uzak dur