Sahiplenme, ilişki dinamiklerinde her birey için farklı anlamlar taşıyabilir. Bazı insanlar, partnerlerinden güven, bağlılık veya koruma gibi duygular bekler ve bunu "sahiplenme" olarak ifade edebilir. Bu duygu, modern ya da çağ dışı olma açısından değerlendirilemez, çünkü her bireyin ilişkilerde hissettiği şeyler farklıdır. Bu tür duygular, ilişkilerdeki kişisel tercihlere ve anlayışa dayanır. Kendini rahat hissettiğin bir ilişkinin olması önemli, ancak başkalarının da benzer bir ilişkide rahat hissetmesi gerekmez. Kendi değer ve hislerinizi anlamak en sağlıklısıdır.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Kişilik & Karakter konusunda 1,6b cevap paylaştı.
1 yılDelikanlı adam sevgili veya karısını veya yanındaki kızı sahiplenir geri kafalı diyen var bana tuttuğum el artık benim kadınımdır
06 Yorumla
Soran1 yılProfil fotondan da belli mağara adamı olduğun doğru yoldasın devam et sahiplenmek derken şöyle demek istedim
normal derecede kıskanıp bunu bana tatlı dille belli etmesi eşini hor görmemesi bu benim esimdir diyip haksızlık gördüğüm zaman annesi ya da görümcelerim haksızlık yaptığı zaman beni savunan benim arkamda olan bir eş- 1 yıl
Hor görme bende yok baştan derim ben ciddi ilişki insanıyım mini etek dekolte erkekler ile sohbet yok diye uyar veya uymaz ama baştan derim
Soran1 yılBunları sende kabullendigin sürece hiç sıkıntı olmaz bence ben zaten kapalı bir kızım ilerdeki eşimin hiç öyle bir sıkıntısı yok reelde de erkeklerle sıkı fiki bir kız da değilim aksine çok uzağım bakalım böyle nasıl gerçek aşkı bulacaksam
Soran1 yılBenim eşimin de benim gibi olmasını isterim
- 1 yıl
Ben insan sevmem fazla o yüzden evden işe işten eve sosyal medyada kullanmam işim olmadan dışarı çıkmam
Soran1 yılNe güzel
Şu ısrarla bahsedilen feminen erkekler nerede? Tek tük gey dışında çevremde o tanıma uyan kimse yok.
Belki de yeni nesil problemidir bu. Ergenlerden yetişkin hareketleri beklerseniz bulacağınız bu olur.
Veya sorunun kaynağı, dizilerdeki kıroları 'sahiplenen erkek' sanma yanılgısına düşmenizdir.
Seç, beğen, al.00 Yorumla
1 yılSahiplenmeyene erkek mi denir beee benimsin diyecek seninim diyecek seni bırakmam diyecek yani bunlar ilişkiyi sağlamlaştırır ( ben öyle düşünüyorum )
38 Yorumla
Soran1 yılAynı düşünüyoruz
- 1 yıl
Çok haklısın arkadaşım @maviboncukkimdedirr
- 1 yıl
Haklıyım evet
- 1 yıl
Biliyorum. Beni takip eder misin 🙏
- 1 yıl
Ne istiyorsunuz?
- 1 yıl
Takip etmenizi
- 1 yıl
Sebep
- 1 yıl
E bunun için kaç sebep sizi ikna eder
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
75Cevap
- Kişilik & Karakter konusunda 204,3b cevap paylaştı.
u 1 yılnormal tabi ki de..
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılFitratimiz geregi bunlar normal. Gunluk hayatta guclu kalmaya da calissak, isimizi meslegimizi de yapsak, akademisyen, savcı, doktor, ogretmen de olsak, kendimizden ödün de vermesek kafamizi yaslayacak bir omuz ariyoruz.
Simaracagimiz, derdimizi paylasacagimiz, ilgisini istedigimiz, bizi şımartacak, sahiplenecek, kiskanacak, bizi rahatlatacak, guler yuzuyle karsilayacak, espriler yapip gunumuz kotu gectiyse bile guldurebilecek bir erkek gun sonunda istiyoruz. Dogamiz bu.
Kadininda erkege, erkeginde kadina ihtiyaci var. Allah bizi tamamlanalim, yarim elmayken butun olalim diye yaratmis.
11 Yorumla
Soran1 yılEic seçilmelik bir yorum♥️
1 yıltabiki erkek deiğin sahiplenicek koricak kıskanıcak arkanda dağ da olucak yeri gelcek engelde olucak istediğin ya da sana zarar veren şeylere. bunlar çağ dışı değil seni evelenince mutlu edicek güvende hissettirecek çevren tarafından gurur duyulacak istekler bırak çağ dışı desinler bizim gibiler mağarasında mutlu
11 Yorumla
Soran1 yılKesinlikle
Kişilik & Karakter konusunda 954 cevap paylaştı. bu aslında bi çelişki. 1. doğan. bir hatun kişi olarak kadınsı duyguların var senden sonraki 100. nesil kızdada olcak. genetiğimizde var bu. çağ ne kadar değişse de bu bence olcak. ama çağımızda kız gücü mottosu var. kadınlar çalısır. erkeklerden asagı değildirler. erkeklerin yaptıgı her işi yapabilirler. işte ne bilim türkiyenin ilk kadın kolanya kokum şefi aysel hanım vs işte takdir ediyoruz. medyada bu pohpohlama hep var. gecenlerde bi belediyede bi abla otobus soforu olmus işte manisa vs nin ilk kadın söförü diye haber yapmıslar. bu aslında cinsiyetlerin rollerini bozan şey ama. trend bu. muhtemelen bu ozelliğini cok bi gostermicen. burada bile gizlisin. ama icinde bu olcak özel biri ile de dibine kadar yasıcan.
00 Yorumla
1 yılAdam gibi adam kadınını sahiplenir, kısıtlamadan kıskanır, kesinlikle doğrusu bu.
60 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 3,6b cevap paylaştı. Her insanin içinde kahraman olmayı isteme durumu var.
Erkeklerde bu daha fazladır.
Belkide buna karşılık olarak kadınlarda bu dediğiniz yönler daha cok gelişmiştir.
Bu cok uzun bir süreye dayanır.
Eski çağlardan kalma yani.
Böyle istemeniz , hissetmeniz normal yani bence10 Yorumla
1 yılYorumlara bakınca kızların cidden ezik ve aptal olduklarını görüyorum. Değer görmeyi, kıskanılmayı, sahiplenmek diiye adlandırıyorsunuz, sizce erkeklere göre “bir kadını sahiplenmek” ne anlama geliyor? Erkekler kadını ezmeyi, şiddet göstermeyi, kuklası yapmayı, kısıtlamayı “sahiplenmek” sanıyor. Bir gün boşanmak istediğinizde vurulmayın. Türk erkekleri sahiplenmek kelimesini çok farklı anlıyor bunu unutmayın 😆.
22 Yorumla- 1 yıl
Düşündüm de cidden öyle bunların algısı da bozuk söylenenleri öyle anlayabilirler jdj
- 1 yıl
Sahiplenmek ne demek söyle de bilelim o zaman
1 yılEe bu sebepten yargılanman aşırı saçma. Dişi dediğin maskülen erkek ister kendi gibi olanı napsın sen gayet normalsin
12 Yorumla
Soran1 yılAynen öyle benim gibi düşünen biri
- 1 yıl
Valla erkekler iyice kız gibi oldu bi kahve parası ödemeye bile karşılar hiç yapamam ben böyle biriyle. Biraz sahip çıksın korusun erkek gibi olsun yanii şimdikiler gibi değilde (genelde) babalarımız gibii
1 yılErkek seni uzgun zamaninda ve mutlu zamaninda. Seni. Senin gozlerine. Dimdirek. Gozlerini. hic oynatmadan dinliyorsa. O erkegi sakin birakma cunku o dimdirek gozlerini hic oynatmadan senin gozlerine bakarak seni dinleyen erkek. Tum kalbiyle seni. Seviyordur. O seven. dimdirek sana bakip seni dinleyen. Gozleri. Sev. Hic. Birakma o bakislari. Sadece. Sana. Baksin
00 YorumlaSahiplenme davranışının bazı kişiler için çekici olabileceği de bir gerçektir. Bazı insanlar, kendilerini güvende hissetmek ve bir ilişkinin özel olduğunu düşünmek için sahiplenme davranışını olumlu karşılayabilirler. Ancak, aşırı sahiplenme davranışı kontrolcü ve manipülatif olabilir ve ilişkinin sağlığı için zararlı olabilir. Bu da tamamen kişisel tercih ve ne istediği ile ilgilidir.
00 Yorumla
1 yılSahiplenmek tabiki iyi herkes sahiplenmek ister ben bile bazen isterim
13 Yorumla
Soran1 yılSahiplenip sahiplenmek isterim de aynı zamanda
- 1 yıl
Aynen inşallah bir gün sahiplenirsin
Soran1 yılAmin
Gizli Üye(18-24)1 yılOlm bu dişil muhabbeti nereden çıktı acaba? Ben, neden hiç sizin tabirinizle prenses olan erkek görmüyorum çevremde? Arkadaşlarım olsun, normal çevre falan olsun gayet maskülenler... Acaba bu yeni nesil liseli tiktokcu üyeler yüzünden mi oluştu ve öyle bir algı kaldı toplumda?
21 Yorumla- 1 yıl
Dişil enerjili erkekler hep vardı şimdi sosyal medya katkısıyla daha fazla gündeme geldi, mesela benim eşim kız gibi küser lafları çarptır ilgi göstermez ilgi bekler evdeki sorumlulukları üstlenmez gibi gibii şeyler (daha özel şeylerde anlatamam yani klsacası orada bile baskın diğildir)
- Kişilik & Karakter konusunda 792 cevap paylaştı.
1 yılValla tam aksine çağ dışı değil çağın gerektirdiği gibi davranıyorsunuz bence... Çünkü erkek olsun kadın olsun bu devirde öyle birin bulmakta asıl mesele zaten. 🙄
10 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 949 cevap paylaştı.
1 yılNormali bu zaten. Bunun aksini isteyen geniş takılabilmek istiyordur tek eşlilik istemiyordur falan herkesten ilgi göreyim kafasındadır derdi sevgi değildir
10 Yorumla
1 yılHer kadın öyle zaten.
Rol yapanlara bakma sen.
Bir kadın tek yumruğuyla arabayı uçuracak güce sahip olsa bile yanında onu koruyup kollamaya hazır erkek ister.11 Yorumla- 1 yıl
Yorumlardaki erkeklerin gasligthing cabasi yuzunden kadinlar guc savasinda zaten.
Muhtac hissettiriyor erkekler artik. Kadinlar da tenezzul etmemek icin erillesiyor.
Sen dogru olani istiyorsun.
Kişilik & Karakter konusunda 492 cevap paylaştı. Dişil özellikten kastın duygularını göstermesiyse vay haline, birisi ağladı diye dişil olmuyor, bir erkek de trip atabilir bunun prenseslikle alakası yok. Ay valla erkekler bitti siz başladınız yaa.
02 Yorumla
Soran1 yılOnunla alakası yok tamamen kızlar gibi davranan erkekler var
Kişilik & Karakter konusunda 721 cevap paylaştı. Hayvan mısınız siz sahiplenilmek istiyorsunuz?
Değer görmek ve sahiplenilmek olgularını birbirine nasıl da karıştırıp hayatı çekilmez hale getiriyorsunuz.20 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 589 cevap paylaştı. Mağramda mutluyum modernlik yaftası altındaki hiçbir genişliği kabul etmiyorum teşekkürler dmsmssö
21 Yorumla
1 yılArada sırada sahip olması şart yani onu hissettirmesi ama sürekli de vıcık vıcık her şeyle ilgilenen erkek olmaz. Dokunduğunda farklı bir şey hissettirecek. Güzel bir şey yok söylediğinde, öptüğünde normal davranışıyla aradaki farkı yaşatacak. Öyle olmalı
02 Yorumla
Soran1 yılnormal derecede kıskanıp bunu bana tatlı dille belli etmesi eşini hor görmemesi bu benim esimdir diyip haksızlık gördüğüm zaman annesi ya da görümcelerim haksızlık yaptığı zaman beni savunan benim arkamda olan
Benim istediğim bu- 1 yıl
O da güzelmiş şekerim. İnşallah bulursun
1 yılbence itici sence değil herkes aynı şeyi beğenmek zorunda değil ama seni kınarım içten içe buna engel olamam
16 Yorumla
Soran1 yılKinayabilirsin ama baştan söyleyeyim başına gelebilir kinamamaya dikkat et
- 1 yıl
kelime kaynaklı bir sıkıntı korumak kollamak olsa neyse ama elini sıcak sudan soğuk suya değdirmeme kadar sahiplenicilik vs bana itici geliyor
Soran1 yılÖyle değil kız
normal derecede kıskanıp bunu bana tatlı dille belli etmesi eşini hor görmemesi bu benim esimdir diyip haksızlık gördüğüm zaman annesi ya da görümcelerim haksızlık yaptığı zaman beni savunan benim arkamda olan
Soran1 yılBöyle biri işte çok mu şey istiyorum
- 1 yıl
günümüzde sahiplenici diyince aklıma benim kanka geliyor senin isteklerin kibar şefkatli anlayışlı nazik iyi huylu falan diye gider
- 1 yıl
b*rzo
Kişilik & Karakter konusunda 2,7b cevap paylaştı. Bence de olması gereken bir özellik dozunda olduğu sürece…
10 YorumlaÖyle erkekler kalmadı sanırım öyleymiş gibi görünen çok var
10 Yorumla
1 yılBenim hoşuma gidiyor, erkek dediğin biraz eril olmalı
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 792 cevap paylaştı.
1 yılErkek dediğin sahiplenir korur kollar hayatındaki insanı zaten olması gereken o;)
11 Yorumla- 1 yıl
@avicenna90 doğru tespit
Olması gereken zaten bu bence.
Tabi her şeyin aşırısı kötüdür.10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 3,1b cevap paylaştı.
1 yılİsterseler taş devrinden desinler. Umrumda değil. Erkek dediğin zaten sahiplenici olmalı. Erkeğim beni koruyup kollamayacaksa ben niye ona güveneyim ki?
00 Yorumla
1 yılNiye sen kendi ayakların üzerinde durabilecek biri değil misin?
İllaki birinin seni sahiplenmesi mi lazım.02 Yorumla
Soran1 yılnormal derecede kıskanıp bunu bana tatlı dille belli etmesi eşini hor görmemesi bu benim esimdir diyip haksızlık gördüğüm zaman annesi ya da görümcelerim haksızlık yaptığı zaman beni savunan benim arkamda olan
Bahsettiğin özellikler bunlar bende onu sahiplenecegim- 1 yıl
Bahsettiğin özellikler bunlarsa gayette yerinde.
O zaman kelimeyi yanlış kullanmışsın ya da ben yanlış anladım.
- Kişilik & Karakter konusunda 2,7b cevap paylaştı.
1 yılSahiplenilmekten kastın bazı kızlar gibi toksik derecede kıskanılmak, sana sert ve sinirli konuşulması, kıyafetlerine karışılması vs ise evet çağdaşı.
02 Yorumla
Soran1 yılÖyle değil kız şöyle mesela normal derecede kıskanıp bunu bana tatlı dille belli etmesi eşini hor görmemesi bu benim esimdir diyip haksızlık gördüğüm zaman annesi ya da görümcelerim haksızlık yaptığı zaman beni savunan benim arkamda olan
- 1 yıl
Anladım
Farklı bakış açıları mevcut bu konuda. Ben kendi kendimi koruma düşüncesindeyim, beni fiziksel olarak sahiplenmesine gerek yok. İlgi eksikliği duygusal eksiklikler olmasın yeterli.
00 Yorumla
1 yılileride seni ezmeyecekse, birey olarak haklarını gözetecekse sorun olmaz. ama ezerse kişiliğinin gelişmesini engeller, yetiştireceğiniz çocuğunuzun da gelişimini olumsuz etkilersiniz.
20 Yorumla
1 yılAbartmıyorsa bayılmanda bi kusur yok. Abartıp seni kısıtlayacak seviyeye geldiyse orada ona bi dur demen lazım aşkım. Herkes yerini bilsin, çizgisini bilsin
00 Yorumla
1 yılkızların ergenliği özgürlükçülükle; olgunluğu sahiplenen erkek istemesiyle geçer ancak onu gerçek sevenleri özgürlükçü ayaklarıyla kaybederler
00 YorumlaErkek dedigin sahiplencek azıcık gurusuz olcak iliskiyi yürütücek ve hanımcı olucak sonra al sana mutlu iliskiii
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 486 cevap paylaştı.
1 yılBence çağ dışı değil ben de isterim sahiplenen birini. Ama istediğini bu zamanda bulman zor olabilir...
00 Yorumla
1 yılSen kaç yaşındasın ki daha. Dar görüşlü ve ilkel düşünmen çok doğal
08 Yorumla
Soran1 yılDar görüşlü değilim sana biraz daha açayım
mesela normal derecede kıskanıp bunu bana tatlı dille belli etmesi eşini hor görmemesi bu benim esimdir diyip haksızlık gördüğüm zaman annesi ya da görümcelerim haksızlık yaptığı zaman beni savunan benim arkamda olan
Soran1 yılBunlar çok mu fazla her yerde bana kötü söz söylense yanımda olmasın mı
Soran1 yıl@Byroom tamam
- 1 yıl
Sana noluyo ya anan baban seni blendırda mı yaptı maydanoz atıp @byroom
- 1 yıl
Bacım şimdi şöyle. Sahiplenen erkek deyince bu dediklerin anlaşılmadı. Elbette güzel şeyler dediklerin. Daha çok şiddete meyilli, şuraya gidemezsin şunu yapamazsın şunu giyemezsin diyen bir erkek imgesine karşın o yorumu yaptım ben. Özür dilerim
Soran1 yılSorun yok ben öyle bir erkek istemem zor ya örneklerini de gördüm bir eş seçip ömürlük olmasını istiyorum ve yanlış seçim mi yapacağım birde bile bile kendime yaptığım bir saygısızlık olur
- 1 yıl
Mantıklı bir önerme. Katılıyorum
bu konuda yalnız degilsiiin bende sahiplenen erkeklere bayiliyoruum çok ilgimi cekiyorlar sahiplenmeyen erkek asil cag disi sayilmali
00 Yorumla
1 yılSahiplenici erkeğe denk gelmek çok zor, bulduysan kaybetmemeye çalış. Haddi aşan davranışlar varsa ve kıymet vermiyorsa farklı tabi.
00 YorumlaYa siz nerdesiniz herşeyi yapıyorum öz evladım gibi davranıyorum kıza kız hep soğuk anasını satayım
027 Yorumla- 1 yıl
@layddia hiçbir kız ilgisiz erkeğe yaklaşmaz
- 1 yıl
@layddia zamanla soğur
- 1 yıl
@layddia yaşadım biliyorum böyle yaparak hiçbir kadını kızı hayatında tutamazlar bu taktik erkeklerde işe yarar kızlar daima ilgi ister doğamızda bu var ilgi yoksa kadın soğur başkalarına gider
- 1 yıl
@layddia isterler ama uzun soluklu olmaz o ilişki erkek ilgi vermeye başlasa bile kadın geçmişte ilgisiz olduğumu hatırlar ilgisiz davranış bir kadını sıkıca bağlamaz kendisine geçici bir kalp masajıdır bana göre
- 1 yıl
@layddia en sonunda o aşk ölür. İlgisizlik aşkı öldürür
1 yılhiç de çağ dışı değil. kadın doğası gereği sahiplenilmek ister ama bu sahiplenme ya benimsin ya kara toprağın şeklinde değilse normaldir. her şey dozunda güzel zaten.
10 YorumlaSahiplenen erkek iyidir tabi, fakat hayatına saygı göstermeyecek düzeye gelmemesi lazım. O da bizlerin etkisiyle ayarlanabilir. Fazla maço tavır psikolojik bir rahatsızlıktır.
10 Yorumla
1 yılSahiplenmek var bide kendi malı gibi kapatmaya çalışmak var bunları ayırt etmek lazım
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 2,1b cevap paylaştı.
s 1 yılSahiplenmeyecek erkek de erkeğim diye gezmesin zaten. Biz de sahipleniyoruz yani sevdiğimiz insanı
00 Yorumla Haklısın bence. Tutkulu seviyorsun, bi gariplik yok
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 7,7b cevap paylaştı.
1 yılataerkil sevmeyen kız değil kalbime
telefon rehberime bile giremez
00 Yorumla
1 yılKarşılıklı olmalı ve dozajında 👌
11 Yorumla
Soran1 yılKesinlikle bende sahiplenirim
Bence deee erkek dediğin erilllll enerjisi yüksek olcakk
20 YorumlaŞimdiki erkekler prenses olduğu için sahiplenen erkeğe bayılman normal
23 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)1 yılSahiplenen erkekler hergun sokaklarda kadın cinayetleri işliyorlar. Kimseye yar estmiyorlar.
20 YorumlaNasıl sahiplenmek mesela.. bizim toplumda öyle bir sahipleniyorlar ki sonu biri mezarda bizi hapiste olanları görüyoruz. Karşılıklı insani olmak, anlayış, saygı, sevgi, merhamet, güven empati.. Başka bir duruma gerek var mı?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılGayet doğru düşünüyorsun
Feminen İtaatkar kadın
Eşini seven saygı gösteren kadın eşinden bu şekilde bir ilgi alaka görmek istemesi çok normal07 Yorumla
Cevap sahibi1 yılSemiha Hoca Tabii ki itaatkar oluyor italker kadın kocasına saygı gösteren ve kocasına kadın gibi kadınlık yapan kadındır Ayrıca itaatten kastım kul köle olan bir ilişki değil kadının erkeğe saygı şefkat ile yaklaşması ve cinsel Sadakat göstermesi
Cevap sahibi1 yıl**Feminen
Cevap sahibi1 yılSeninle bunu tartışamayacağım sen daha okuduğun şeyi anlamayı bilmiyorsun, okuduğunu anla da ondan sonra konuşuruz
- 1 yıl
Senin söylediğine göre eğer itaatkar kadın kocasına saygı gösterip sadık olan kadınsa o zaman aynı şeyleri erkeklerin de yapması gerektiği için erkeklerde eşlerine karşı itaatkar olmaları gerekiyo anladın mı şimdi zaten itaatkarin tanımı o değilde sen madem böyle tanimliyosun o zaman sadık erkek itaatkar erkek senin gözünde
Cevap sahibi1 yılBen ilişkilerde bir lider olduğunu düşünüyorum ve ilişkin ilişkinin lideri erkektir ve erkek için kadını cinsel Sadakat göstermesi ve feminin olması erkeği kadına bağlayan yegane şeydir.
Kadın cinsel sadakat ve saygı ile erkeğine bağlanırsa erkek de eşine bağlı olur ve sevgi ile ona sağlayıcı olur onu korur kollar ona sağlayıcılık sunar.
Ama ben Özgür kadınım ben istediğimi yaparım Fas'a tek başıma tatile giderim cinsel Sadakat sunmam diyen kadın da zaten yüksek değer erkek veya erkekler asla böyle bir kadında uzun süreli ilişki kurmaz son olarak ben şunu asla Savunmuyorum
Şunu kesinlikle Dile getirmek isterim bir ilişkide bir kadının ya da erkeğin bir kadını aldatması asla etik ve doğru değildir kadın hipergamesini kontrol etmeli ve erkekte poligonik değil monogamik ilişki sürmesi gerekir
Gizli Üye(36-45)1 yılErkekler bir program degil ki yıllara gore guncelleme gelsin ruhsal olarak kendini iyi hissettiren birisinin özellikleri kimi ilgilendirir
00 YorumlaVala hiç de çağ dışı değil bana benimsin demeliii benim olmalı
10 Yorumlavalla bende öyle beyaz atlet giymesi kemer takması...
10 Yorumla
1 yılNormal, her ne kadar yobazlık olarak yaftalansa da eskilerin var bir bildiği.
10 YorumlaSahiplenilmek güzel bir şey fakat bunun da bir dozu olmalı yoksa işler çok kötü yerlere gidiyor
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılBu konuda kesinlikle size katılıyorum Seven insan sahiplenmeli sahip çıkmalı yanımda olmalı
00 Yorumla
1 yılO senin karakterin o senin sorunun hani ne denir ya da senin güzel tarafın artık ne düşünüyorsan yani Artık devir değişti ama sana onu söyleyeyim yani
00 Yorumla
1 yılTabi sahipleneceğim kadın çiçektir , ya yerim ya kuruturum😁
18 Yorumla
Soran1 yılO anlamda demedim yalnız
- 1 yıl
Mecazen konuşmuştum, kadın nasıl sahiplenilir bilmem...
Soran1 yılAnlatmak istediğim buydu
- 1 yıl
Aslında olması gereken dediğin gibi , görümce haksız olduğunda seni desteklemesi lazım, peki ya senin kardeşlerin onu hor görse ya da haksızlığa uğratsa ne yapacan, aynı tavrı sergileyecenmi
Soran1 yılBende aynısını yapacağım
- 1 yıl
Sen sahiplenici erkek misin peki
- 1 yıl
Sahiplendiğim olmadı daha önce o yüzden net. Cvp veremem, sadece kendimden eminim
- Kişilik & Karakter konusunda 7,7b cevap paylaştı.
1 yılNiye siz bir eşya bir mal mısınız sahiplenilmek. ne evcil hayvan mısın sokak hayvanı mısın
00 Yorumla
1 yılZaten erkek dediğin öyle olmalı normal
20 Yorumla- Devamını Gör (107)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler