Bekli okuyacaklarınız hoşunuza gitmeyecek ancak insanları olgunlaştıran şey yaşları değil yaşadıklarıdır. Hiç zorluk çekmemiş 35 yaşındaki bir adam zorluğun hayatın ne olduğunu bilen 15 yaşında çocuk kadar olgun olmayabilir. Olgunluğun direk olarak kişinin kişisel gelişimi ve karakteristik yapısıyla da bağlantısı vardır. Ve bir erkek bir kadının yanında gururunu bir kenara bırakıp çocuklaşıyorsa bu güvenindendir biraz olsun derdi tasayı unutup şımartılmak isityordur sevdiği insan tarafından. Ve ortada genel bir yanlışlık var erkekler geç olgunlaşır kadınlara göre diye. Birçok kız resmen güvenlik çemberinin içinde büyürken erkeğin yediği tokatın kazığın haddi hesabı yoktur. Olgun erkek yorgun erkektir. Yorgunluğundan fazla konuşmaz , kadının kazanacağını bildiği için tartışmaya girmez alttan alır. Düşünceleri sabit hale gelmiştir o yana bu yana dönmez. İşte bu kadar olgun bir adam sizin çocuksu kaprislerinizi çekmez. Bir kadın olgun değilse ne olgun bir adamı kendine çekebilir ne de böyle bir adamı hayatında uzun süre tutabilir. Ayrıca bir adam içindeki o yorgun adamı her zaman insanlara göstermez çünkü birşeyleri kanıtlamaya ihtiyacı olmayacağını bilir. Bir adamın olgun olup olmadığını hayatına girmeden, onu tanımadan anlayamazsınız. Çoğu zaman aradığınız o olgun adamlar sizi dışarıdan gözlemler ve yanınızdan geçer gider. Bu yüzden onların hep 30 yaşının üstünde insanlar olduğunu sanırsınız. Hiç dikkatli bakmayı tercih etmediniz :))
155 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılErkek büyük olmalı çünkü biz erkekler daha geç olgunlaşıyoruz kızlara göre.
Bence ideali kızın 3-5 yaş küçük olmasıdır ;) Ancak yaşıtta olabilir yani olmaz diye bir kural yok.
Benim kriterim maksimum 5-6 yaş küçük maksimum 1-2 yaş büyük olmalı benden ;) şu an için böyle ;)01 Yorumla
+1 yılOlgun olmalı. arada en ideal olarak 5-8 yaş olmalı.
Çünkü kız istemez karşısında çocuk gibi bir erkek olsun, kız ister ki kendisini anlayan, hayatı görmüş geçirmiş, kadına doymuş biri olsun. Ancak o zaman aşk olur ancak o zaman herşeyin tadı çıkar.
Çünkü erkek kızla beraber ikinci kez çocukluğunu yaşar, daha da hoşuna gider kız ise erkekle büyür.
bir insan kendi yaşıtını nereye kadar takar ki? Kızın bu açı da erkekten öğreneceği çok şey vardır o yüzden olgun erkeği keşfetmeye çalışmak daha cazip gelir.14 Yorumla- +1 yıl
deneyimsiz insan bu konuda konuşamaz zaten.
- +1 yıl
yapacak bir şey burası böyle..
+1 yılBence olgunluğa yaşa bakmıyo kişiliği önemli daha önce olgun birinden de hoşlandım yaşıtım olandan da yaşı büyük olunca illa kafam uyacak diye bir kaide yok önemli olan o insanın enerjisi he bu enerjiyide sen belirlersin hoşlandığın kıza bakışından konuşmandan anlar o zaten ilgili davranıyosa sinyali almıştır :)
01 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
46Cevap
+1 yılYaşıt olmalı bence.. Çünkü yaşanılması gereken bir hayat ve yapılması gereken hatalar var. Aşk olmalı dolu dolu ve aşkın yanında da suç ortaklığı :) Elele yaşamalı, olacakları birlikte görmeli, durmamalı veya durdurmaya çalışmamalı.. Düşünsene ikinize ait bir dünya.. İkinizin tasarladığı..
23 Yorumla- +1 yıl
Karakterler farklı olunca yorumlar farklı olur tabii. Bence aşk zaten evcilik oyunudur.
Bencee olgunluğun yaşla ilgisi var. Çünkü yaş ilerledikçe yaşadıkların seni olgun yapar. Eh tabii erken yaşta çok şey yaşayanlarda oluyor o ayrı. Ve dee olgun erkek daha iyidir. Kızlar erkeklerden önce daha mantıklı düşünüp hayata daha farklı açıdan bakmaya başlarlar. Ama erkekler genelde öyle olmuyor. Bu yüzden olgunluk diyorumm
01 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 673 cevap paylaştı. Olgun bir erkek ama buda yaş ile alakalı olmuyor. Her şey beyinde bitiyor bir erkek olgunsa o ilişki çok daha iyi ilerliyor.. Tabi karşılıklı olgun bir bayanın da olması önemli, öyle her şeye tirip atmayan, senin ne demek istediğini neyi kıskandığını neye kızdığını iyi bilen bir kız olmalı.
01 YorumlaHerkesin gorusu farklidir , bence 2 3 yas buyuk olsun 24 yasindayim 26 yasinda erkek arkadasim beraber buyuyorsun hayati hemen hemen ayni zaman diliminde ogreniyorsun benden cok buyuk birini istemem devamli cekip cevirmeye calisacak. Gerek is gerek kariyer anlaminda ezilmek istemem.
04 YorumlaBence kesinlikle yaşıt olmamalı, çünkü erkekler bayanlardan akıl olarak daha geç gelişirler. Ayni yastaki bayan ve erkek akıl olarak aynı yaşta değillerdir. Bayan ile erkeğin arasında en az 3 ya da 5 yas olmalı. Tabiki yaşı büyük olan taraf erkek olmalı.
05 YorumlaYaşla birlikte erkeklere bir olgunluk gelir, edindikleri tecrübelerle ilişkilerinde daha sabırlı daha sevecen ve ilişkilerine daha çok değer vermeye başlarlar.
Çoğu genç kız kendi yaşındaki erkeklerin çocuk gibi davrandığını, züpe, serseri, şımarık olduklarını düşünür, ve kendinden yaşça büyük erkekler ona cazip gelir.
Genç kızları kendinden büyük adamlara iten en büyük nedenlerden biri budur.23 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOlgunluk tamamiyle yaşla alakalı degil bence. Olgunluk düşüncede , konuşmada , tavır ve davranışlarda yatar. Tamam olgunluğu başa getiren yastır. Ama bu demek degil ki bütün yası büyük erkekler Olgun. Cevaba gelince ben yaşıt olsun istiyorum yaşıtlarımdan hoşlanırım. en fazla üç ya da yas isterim
07 Yorumla- +1 yıl
4 olmaz mı?( bişeye dayanarak soruyorum :D )
Cevap sahibi+1 yıl4 olabilir. Ama 5 istemem. Büyük konişmiyim de tercih etmem. bide bugune kadar baktığım erkeklerden yola çıktım. yasıtlarımdı hep
Cevap sahibi+1 yılSen sormadın mı soruyu? Niye pazarlık konusuna getirelim? Sen istiyorsun ki senin istediğin gibi cevap verelim. Evet on yas büyük olsun. mutlu oldun mu? Ben nedenimi açıkladım yaşıtlarına baktığım ve yaşıtlarımdan hoşlandığım için büyük olmasını istemiyorum dedim
Cevap sahibi+1 yıl@typhoonbringer etiketlemeyi unutmuşum seni:D
- +1 yıl
benim istediğim cevap 10 yaş olsunmudur, yaşımdan hareketle cevap veriyorsun, ben typhoon la 3 yok 4 olmazmı diye yazıştığınız için pazarlık konusuna getirmişsiniz dedim sadece, ne istediğin kimlerden hoşlandığın sadece seni bağlar, benim istediklerim ve arzularımda beni bağlar, beni mutlu etmek için cevap vermeni asla istemem kimsede vermesin zaten
Cevap sahibi+1 yılKendisi sordu. ben de dört yas olur dedim. pazarlıkla ne alakası var. bunlar karşındaki kişiyi istemende sadece bir etken olabilir buna göre seçmezsin karsı tarafı.
Gizli Üye(30-35)+1 yılsevgili olmasamda o yolda tanıdığım ve konuştuğum kişiler oldu başta olgun daha iyi geliyo doğru ama kişiden kişiye değişebilir çünkü sonunda yaşıtım biriyle konuşmanın daha güzel olduğunu farkettim.. ama erkek yaşından küçük davranmıcak mümkünse aklı başında biri olucak yani aynı yaş ama yaşına göre olgun biraz daha çünkü bende böyleyim
03 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılyani tabiki herkese farklı..
hocam erkeğin olgunluğu yaşla olmaz diye düşünüyorum çok arkadaşım var kendinden 3 4 yaş büyük hatunlarla evlendiler öyle çok paralarıda yoktu. erkeğin olgunluğu kendini yetiştirebilmiş ilişkiyi yönetmekten ziyade yönlendirebilecek kapasitede olmasından geçer ilişkilerde. kurt sürüsüne benzetebiliriz alfa erkek olmalıdır. bundada yaşın bir önemi olacağını zannetmiyorum fiziksel ya da yaşsal değilde beyinsel olgunluk.
01 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılKişilik meselesi. Bazıları 40 yaşında çocuk gibi olur, bazıları 20 sinde daha olgun. Kimiside benim gibi olur ki yanımdaki kaç yaşında olursa olsun hiç farketmez ister 1 ister 70 onun yaşında olurum. Karşılıklı empati kurulduğu sürece her yaştan insanlar anlaşabilir.
00 Yorumla
+1 yılOlgunluk fikir ve akli meleke kâbiliyeti ile olur... 50 yaşındaki bir insanın aklemediklerini 16-17 yaşındaki bir gencin aklettiğini bile görebilirsiniz...
22 Yorumla- +1 yıl
sen ne güzel yazmışın. sözün özü budur bence.
atalarımızın deyişiyle. akıl yaşta değil baştadır.
+1 yılBen 36 yaşındayım ve 20 civarı kızlardan çok ilgi görüyorum. Olgun erkeklerinde olgun ruhlu kadın istediğini bilmenizi istedim. Aklı selim bir erkek 18-20 lik kız triplerini çekmek istemez. Hem sevişmeyi öğretmekle zaman harcamak istemez hemde duygularını kontrol edemeyen ergenler yüzünden olur olmaz yerlerde olur olmaz sorunlarla karşılaşmak istemez.>Bilesiniz diye yazdım :)
01 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 11,6b cevap paylaştı.
+1 yılAraya çok olgun erkek şıkkını da karıştırsaydın.
1.bp.blogspot.com/.../indir.png01 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAkıl yaşta değil baştadır, karşımdaki kişi beynen olgun olmalıdır.
Ama şöyle bir algıda var;erkekler bayanlara nazaran genç olgunlaşır. Bunu da göz önünde bulundurursak erkek en az 2-3 yaş büyük olmalıdır.21 Yorumla
+1 yılben olgun istiyorum. yorgun olsun gezmesı tozması içmesi sıçması bunların hepsınden hevesını almıs olsun ben kahrını çekmıyım o benım kahrımı çeksın :)
12 Yorumla
+1 yılbence iliskide olgunluk önemli hem bayan hem erkek
herkes olgunlugu yas farki olarak ailgilamis
ben böyle düsünmüyorum bana göre olgunluk sudur..
akli basinda konusmasini ve ne istedigini bilen kisi olgundur..00 YorumlaYaşça benden buyuk olan daha makbul cunku erkekler zaten kızlara göre geç olgunlasıyor benden olgun olsun ki beni ilişkimizi yonetebilsin yon verebilsin ben eğer şu an sevgilim olmasını istersem 4-5 yaş buyuk olsun isterim😊
31 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,6b cevap paylaştı.
+1 yılİleriyi düşünüyosa kendinden daha büyük daha olgun görüşlü olması iyidir kadın için..
Yani diyeceğim;
İlişkilerde (istisnalar hariç) yaş farkı olması gerekir..05 Yorumla- +1 yıl
Aslında öyle bir sınıflandırma yapmak istememiştim..
Ben kendi açımdan bakmıştım olaya sadece.
Bayan gözüyle :) - +1 yıl
teşekkür ederim anlayışınız için :)
Kız çocukları büyür kadın olur. Erkek çocukları büyür büyük erkek çocuğu olur değişen pek bişey yok aslında ama yine de erkeklerin bayanlardan büyük olması taraftarıyım daha geç olgunlaştıkları için
01 YorumlaKişiliği olgunsa yaşıtım da olabilir ama nedense bana aramızda 9-10 yaş olan insanlar daha çekici geliyor. Yani tercihim hep olgundan yana, bir çok konuda tecrübeli olması da cabası
28 Yorumla- +1 yıl
Yatakta, ilişkide, her konuda ama yine de birbirimize ayak uydurmakta zorlanırız sanırım. Görmüş geçirmiş oluyor benim ilgimi çeken yaş gurubu genelde. Haliyle o yaştan sonra da benimle uğraşacak hali yok adamın. Yani uzaktan çoğu erkek genç bir sevgilisi olsun ister ama işin iç yüzü öyle olmuyor pek
- +1 yıl
Ben varimnkoketec ama aslina bakarsan sen benim ile ugradabilecekmisin... yeyersiz ve te crubesiz kalma yatakta... canisi :))
+1 yılkarekteri olgun olan erkek her zaman bir adim ondedir
21 YorumlaOlgun olmalıdır. Düşüncesiyle, yüreğiyle ortada dimdik olgun bir adam... Ve acı çekmiş olmalı acınında tatlınında tadını bilmeli ayrıca.
02 Yorumla
+1 yılher açıdan arada 3-4 yaş olmalıdır çünkü erkekler kadınlardan daha geç olgunlaşır ilişkinin ciddiyetinin farkına daha geç varır
05 Yorumla- +1 yıl
hayır benimki hem bilimsel hem de dini açıdan genel bir bilgi kendi doğrum değil
- +1 yıl
buevlilikler için geçerlidir yani erkek evliliğin ciddiyetinin farkına daha geç varır daha geç olgunlaşır kadından bu yüzden mutlu bir evlilik sürmeleri için gereklidir 3-4 yaş
bence olgun olmalı, en az 3-4 yaş olmalı, böylelikle tartışmalar veya verilen kararlar daha olgunca oluyor
01 Yorumla
+1 yılher ilişki kendi içersinde bir olgunluk ya da aynı oranda çocukluk taşır.
ne olgun arayışındayım nede yaşıt diye burun kırarım.
yürekli bir ilişki yaşamanın farkına varmak isterim sadece.01 Yorumla
+1 yılher yaşı büyüğün aklı büyük olmasa da yaşça ve aklıca olgun iyidir. benden önce ne yaşayacağımı bilir tepkilerimi isteklerimi ile benden önce bilip hoşgörüyle karsılayabilir. ergen tribi yapmaz. yasamıstır yasayacağını tek istediği artık sensindir.
01 YorumlaOlgun tabi ki. Erkekler düşünce olarak anca yetişebiliyor bayanlara
13 Yorumla
+1 yılOlgun deli dolu simpatik konuşkan esprili.. siparisi kim alıyor acı sos da olsun üzerinde..
138 Yorumla- +1 yıl
Not aldım yoğunluk var 45 dakikaya göndericez
- +1 yıl
Gizlide değil kanka ya @tefix53
- +1 yıl
@ohadiyorummm Kredi kartıylamı ödiceksiniz nakitmi :)
- +1 yıl
@tefix53 yok kanka vallahi açıktı ya :)
- +1 yıl
Farketmemişim kardeşim ya kapatmıştım bir ara kızlar sapık sapık mesaj atıyo biliyosun :)
@tefix53 Hep @gokhan389 alıştırıyo bunları - +1 yıl
@tefix53 kanka helalse nimettir haramsa adamın boğazında kalır :)
- +1 yıl
@tefix53 kanka kızın cevabını mahvettik @ohadiyorummm gelcek oha dicek gidin başka yerde konuşun dicek :)
- +1 yıl
Ne oluyor laann burada iki dakka yok olduk yeni nesile göç gerçekleştirmişsiniz maşallah :-D
- +1 yıl
Ben demiştim kanka @tefix53 kız @ohadiyorummm atar yapıyo saçını başını yolsana şunun iki dakika gerçi saçları çok güzelmiş kanka ağzını burnunu kırıver :)
- +1 yıl
Ağzım burnum gözükmüyor malesef öyle bir şansınız yok yorumuma tecavüz etmişsiniz yok böyle bişey sizin park alanınızı mi kapattılar haa :-D:-D
- +1 yıl
Hangi kalıp kanka abla ufak tefek bişi işte :) @gokhan389 kanka sen gel ya @tefix53 korkak çıktı
- +1 yıl
Bak ya ablanın saçlarına güzel dedik tuttu laf çarptı bize park alanıymış buraları hep benim dayımın biliyonmu sen ona göre bak :) her yer bizim @tefix53 @gokhan389 bundan sonra muhabbetlere bu arkadaşın cevapları altından devam ediyoruz :)
- +1 yıl
Çabuk terk edin burayı anneniz çağırıyor size kek yapmış hadi çucugum hadi :-D:-D:-D
- +1 yıl
Bir cümlenin içinde anne ve kek kelimelerini kullanarak yeterince tatlı ve şirin olmuşsun sen sana ablacım dememizin sebebi küçük oluşumuz değil saygılı oluşumuzdu.
Gitmiyoruz burdayız artık :) Yerleştik buraya - +1 yıl
@tefix53 kanka bu arkadaşın @ohadiyorummm siparişleri iptal çöpe dök :)
- +1 yıl
Allahım niye ben... Sınanıyorum galiba
- +1 yıl
@tefix53 yetmişmidir kanka sence :)
- +1 yıl
@gokhan389 kanka bu kız artistlik yapıyo @tefix53 korkuyo bundan göründüğü kadarıyla ağzını burnunu kırıver bunun :)
- +1 yıl
@tefix53 kanka bırak küfür etsin pisleşsin :)
- +1 yıl
Hayy bu yorumu yapan ellerime ne edim ben emi teker teker gelin ulannn...
- +1 yıl
@gokhan389 kardeşim şuna bak ya gitti saçlarını beğendiğim resmini de kaldırdı yüklenin kanka zulmedin buna acımayın gitti güzelim saçlar :) @cevaplayan
- Aşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılBir kaç yaş daha büyük olması daha iyidir.
Bir kaç yaş diyorum 10 yaş değil.111 Yorumla- +1 yıl
E herhalde var. Misal 35 yaşında adamla ben ne paylaşabilirim. Ne farkındalıklara sahibim onun yanında. Ya o, benim yanımda fazla yaşlı ve olgun kalmaz mı? İlişkiler benzer yaşlarda keyif verir. 35 yaşındaki adamla sokakta kafa bir milyon zıplayamazsın, eh o da aradığını sende bulamaz. Denklik şart.
- +1 yıl
Genelliyorum fakat istisnalar vardır diyorum.
- +1 yıl
Yaş ilerledikçe fark artabilir. Misal 30-40 eğreti durmuyor.
Ama 20 ve 30 eğreti işte. O 20lik daha kız çocuğu yahu, ayıptır bu ne sübyancılık arkadaş. - +1 yıl
Değil midir sizce? Hala öğrenci, hormonlar tavan, hayatı insanlar bilmez...
25 yaşına kadar çocukluğunuzu üzerinizden atamazsınız, zira hormonlarınız buna izin vermez. Şeyinin dikine gitmek dedikleri budur işte, hormonlar fazlası ile baskındır. Yaş 25e geldiğinde durulur mantık devreye girmeye başlar, 30unda ise yoğunluk azalmaya başlayacaktır. Bu sebepten 25 yaşından küçük insanlar ben adam oldum kadın oldum diye gelmesinler bana. Daha hayatı ne kadar tanıyoruz da dünyaya aşık atıyoruz.
23 yaşındayım, buradakilerden çok daha olgun olduğum noktalar var, bu bellidir. Ama yine de kendime kadın diyemiyorum hala kız çocuğuyum. 35 yaşındaki bir erkek de bunun gayet farkındadır, ısrarla üzerime düşmesini sübyancılık olarak değerlendiririm. Fantezi birliktelikler bunlar, paylaşım minimum seviye... - +1 yıl
Kişisel abartı... Fakat onca dediğimden cımbızlama yapmanız da pek hoş doğrusu.
sen o kadar yaz yaz, açıkla falan.. fıss
neyse ya bana ne. İlişki ahlakı bakanı falan mıyım ben, kendi fikrimdir, kimseyi bağlamaz. 35 yaşındakiler korkmasın, 20liklerle çıkabilirler.
Olgunluğun yaş ile alakası olduğunu düşünmüyorum. Bu biraz karakter meselesi. Bazen küçüklerin, büyüklerinden daha olgun olabildiğini de görebilirsiniz.
01 YorumlaYasit olmali en fazla 3 yas buyuk olabilir kart erkekler nahoşşş ben olgunlastrrm onu
11 Yorumla
+1 yılBence olgunluk önemli baxı sorunlar yaşadığımızda onun ağırlığıyle yaklaşımda bulunurlar bencede yaş ile alakalı değil olgunluk
01 Yorumlaolgun evet. ama ben 7 yaş büyükte bulsam yine olgun olmuyor.. sebebini bulamadım
01 Yorumla
+1 yılOlgun diyorum cunku erkeklerin gec olgunlastigina inaniyorum
02 Yorumla- +1 yıl
aynen
+1 yılOğlum bir sitede böyle sorulur mu bunların hepsi bebe bebeler olgun ister kendilerini terbiye etsin diye ama olgun kadınlarda genç erkek ister
27 Yorumla- +1 yıl
bence bu cevap eiç olmalı
- +1 yıl
Performans dürtüsü ağa
- +1 yıl
Kardeş bak olgun kadınlar performanslı erkek ister ama olgun erkeklerde çıtır kız ister çünkü çıtır kızlarda performanslidir ama ben daha çıtır kız isteyen 40 yaş altı erkek görmedim hepsi 50 60 yaşında dedeler bizde dede yaşlarına gelcez ona bişey diyemem ama olay bu
+1 yılOlgunluk karaktere bağlı bence ama erkeğin birkaç yaş büyük olması daha iyi
01 Yorumla
+1 yılBenden küçük değil benim yaşıma uygun en fazla 5 yaş büyük olabilir
01 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 300 cevap paylaştı. Yaşıtım olmalı. Yeminim var benden büyük biriyle bir daha ASLA çıkmam
03 Yorumla
+1 yılbayanlar daha cabuk olgunlaşır bu yüzden erkek senden büyük olmalıdır
05 Yorumla- +1 yıl
4 yaş
- +1 yıl
hah tamam 4 olsun benim olsun
- +1 yıl
:D:D
Olgun olmali ama asiriya da kacmamali bir kac yas yeterlidir bence :)
03 Yorumla
+1 yılYa bu sürü psikolojisini anlamıyorum erkekler bayanlara göre daha geç olgunlaşır mış mış hep toplum etkisi bunlar öyle dayatılıyo ömür boyu gidiyo artık
10 Yorumla
+1 yılolgun olmalı tabi ki de. mümkünse ilişki nedir bilmeli onun sorumluluğunu alacak olgunlukta olmalı bu da zamanla ve yaşla doğru orantılı bir kavram.
13 Yorumla- +1 yıl
sorumluluk bilmeyen boş insan dolu ortalık
evet olgunluk yasla alakalı degil.. bence olgun erkek herzaman daha makbuldür.
01 YorumlaOlgun olmali. Zaten erkekler gec büyüyor bide yasit oldugunda hepten cocuk kalir yanimda.
01 YorumlaErkekler geç olgunlaşır derler en fazla 4 yas olmalı arada. Düşünce bakımından.
139 Yorumla- +1 yıl
@gokyuzu61 Erkeklerin geç olgunlaşması Kur'an-ı Kerimde de belirtilmiştir. Burada geç olgunlaşmaktan kasıt gerizekalı olduğu anlamına gelmiyor. İleriyi görebilme açısından diye düşünüyorum. Ayrıca bilimsel olarak açıklamada da erkekler 14-15 yaşlarında ergenliğe girerken kızlar 11-12 yaşlarında giriyor.
- +1 yıl
@Ralway resime aldanma kardeşim aynısının tıpkısıda akşam eve işten geliyorum eve mi geliyorum kahveyemi geliyorum belli değil. kapıyı açıyorum ne bu hoş geldin ne bi, şey. geldinmi bacanak diye bir ses geliyo içerden. bu bazen teyzemin evladı arada birde dayıoğlu diye değişiyo :D yemek yapamaz işten gelirim yemeği ben yaparım çene zaten hiç durmuyo gülmekten nasıl çene kasları ağrımıyo onuda bilmiyorum :D
Benden 2-3 yaş büyük olmasını isterim. Erkekler geç olgunlaştığı için.
11 Yorumla
+1 yılbizden bir kaş yaş büyük olmalı neden diye sorarsan çünkü erkekler geç olgunlaşıyor yanımızda cocuk dolaştırmak istemeyiz
02 Yorumla- +1 yıl
beni dolaştır yanında abla
Tabikide olgun 21 yasindayim kendimden kucukle dusunmek sacma olur 21 den asagisi cocuk reyonuna girer benim icin:)))
05 Yorumla- +1 yıl
ben ne reyonuna giriyorum abla :D
Yaş sadece bi' sayı, olgunluk başka bir durum o yüzden benden küçük de olsa yaşça eğer olgunsa evlenirim..
01 Yorumla
+1 yılbence olgun erkek iyidir ama şu da var ki erkekler her yaşta çocuk
11 YorumlaAkil yasta degil bastadir.. sevgilim 2ay kucuk ama cok olgun ayni yasta oldugumuz icin ise birbirimizi daha iyi anliyoruz
01 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 925 cevap paylaştı.
+1 yılAkıl yaşta değil baştadır. Olgunluk yaşa bakmaz. Ama olgun olabilmek büyük iştir. Hayatı yaşamı sindirmiş neyi ne zaman yapması gerektiğini bilmek demektir. Yaşa bakmam olgunluğuna bakarım.
00 Yorumla
+1 yılolgun erkek daha mantıklı, erkek olmama ragmen erkeklerin daha geç olgunlaştıgını kabul eden bir canlıyım
01 Yorumla
+1 yılErkek bayandan buyuk olmali, olgun olmali, hic degilse 5 6 yas fark olmali
01 YorumlaKesinlikle her anlamda olgun olmali. Benden büyük olmalı en 4 yaş 8 kadarda gider :)
01 Yorumla
+1 yıl18-24 yaş arası kızlar olgun erkek istiyor ve bir çoğu liseli gibi :)))
16 Yorumla- +1 yıl
yaşlara baksana :DD
- +1 yıl
daha küçüklerdir...
- +1 yıl
:DDD son kararım
+1 yılbenden 4 5 yaş büyük olması yeterli. fazla yaş farkına da gerek yok.
01 Yorumla
+1 yılolgun tabıkı eşim 7 yaş büyük daha güzel anlaşıyoruz :)
11 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 351 cevap paylaştı.
+1 yılHer daim olgun olmalı , ham sevmem midemi ağrıtır ;)
01 Yorumla olgunlugun yaşla alakalı oldugunu düşünmüyorum, kişiden kişiye değişir
03 Yorumla- Devamını Gör (95)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat