Gizli Üye(30-35)+1 yılAynen saçmalık, şöyle ki;
Adana ' da okudum. Osmaniye, komşumuz olur. Erkekleri baya garip. Şöyle ki sığınmacı istemezler ama akpye oy verirler. Ama aynı zamanda, dinci insanlar ama din kardeşlerini istemiyorlar. Baya garip.. Evlenmeden seks yapmaya , genel olarak karşı olduklarını gördüm.
İyi partiye ve chpye oy verenleri , kemalist oluyor. Bunlar karşı değil ama azınlıktalar. Yani seninle cinsellik konuşmayan Osmaniye erkeği, akpli/mhplidir ve aynı zamanda evlilik de düşünmez. Zira akp-Mhp ittifakı, kendinden 5 yaş küçük kızla evlenirler. Yani seni, arkadaşı olarak görüyor.
Ben kemalistim, akp ve ortaklarından nefret ederim. Zafer partiliyim , Tengiriciyim ( deistim) ama akp kaybetsin diye; bazen chp ye atarım. Ama biz kemalistler bile, kendimizden büyük kadınla asla evlilik düşünmeyiz ama evlenmeden uzun ilişki yaşamayı severiz. Bu yüzden evlilik düşünen biriysen, kendinden küçük erkeklerden umutlanma derim; üzülürsün.
Erkekler, hangi düşüncede olursa olsun; kendinden büyük kadınla evlenmek istemiyor. Ha 3 yaş büyük, tek tük gördüm ama 5 yaş büyük hiç görmedim.. Kendinden büyükle evlenmek isteyenler ise, yoklukta olan abazanlar. Hiç bir kız, bu abazanlara vermiyor ve kendinden küçükler de bu erkeklerle evlenmiyor.. Mecbur evde kalmış, abla dedikleriyle evleniyorlar. Tabi sen, henüz evde kalmadın ve bu ablalar 30 yaş üstü oluyor. Lakin genel olarak, durum bu.
.. Vardı iki tane, benden 5 yaş büyük. Fena peşimden koşuyorlardı ve ben de evlilik " asla ama sevgililiğe evet" " bir daha aramadılar.
012 Yorumla
Soran+1 yılKnka onlar chpli ama akp değil. Bir de osmaniye erkekler nasıl ki hani kültürleri nasıl
Cevap sahibi+1 yılİlginç chpli erkek, seks yapmak için, 1000 kez gelirdi. Belli ki sekse karşı olduğunu anlamış. Zira sekse karşı kızları, arkadaşımız olarak tutarız. Zira yaşı bizden büyük olan kadınlara, sevgilimiz olduğunda fikir danışmayı severiz. Çünkü kadın, Kadına sorulur. Ama sekse karşı olduğunu belli etmemişsen, cinsellik sevmeyen a sosyal ya da lgbt bireyidir. Başka neden de olamaz
Soran+1 yılAramızda vardı cinsel muhabbetler. Gay may değil yani
Cevap sahibi+1 yılOsmaniye halkı, sert ve kavgacı olur. Sığınmacıları da sevmez. Bu yüzden akp ve mhplisini de severim. Adana ve Osmaniye , Tüm Akdeniz ve doğudaki suriyelilere yeter. O kadar , güçlü ve kavgacılar. Hep en iyi asker, bu illerden çıkar ama kadına karşı da çok korumacı olurlar ama damarına basarsan dövebilirler
Cevap sahibi+1 yılSeni beğenmeyip arkadaş olarak tutuyordur o zaman. Erkekler , sadece kilolu kadınları sevmez. Kilolu musun peki?
Soran+1 yılYa hayır çok bepeniyo beni güzel bir kızım zaten. Gayet fitim o kilolu asık
Soran+1 yılAsıl. Beni beğeniyor hem fiziksel hem iyi birisin ama olmaz bizden diyo farklı herseyimiz vb
Cevap sahibi+1 yılHmm evlenmeden sekse karşı. Ya da bulunduğu şehirde, yoklukta değil. Lakin seni, arkadaş olarak tutmak istiyor. Tahminlerim, bunlar. Yaşın büyük olduğu için de bunu açıkça söylemeyip kültürleri bahane ediyor ama chpli erkek bunu bahane etmezdi. Yaşı bahane ediyor da çaktırmıyor. Bu erkek tecrübeli ve yoklukta değil. Zaten yoklukta olan erkekler, kadınlara çekici gelmez. Özetle , seni arkadaş olarak görüyor. Belli ki güzel güzel muhabbet edeceği, kız arkadaşları yok ; hep f*ck budy var.
Cevap sahibi+1 yılYaşın büyük olduğu için, seninle evlilik düşünmüyor.
Cevap sahibi+1 yılAma kültürü bahane ediyor , bu erkek tecrübeli erkek.
Cevap sahibi+1 yılBenim de İstanbul' da bir kız arkadaş var. f*ck budy ye yanaşmadığı için, sadece arkadaşız. Kız arkadaş da gerekli. Zira bazen kızlar, kızlara anlatamayacakları konuları erkeğe anlatmak isterler. Aynı şekilde, erkekler de öyle. Bu mantıkla, seni elinde tutuyor. Sakın, umutlanma. Marmara bölgesinde, çok yüksek değerli erkekler var. Bunlarla , vakit harca. Bir sürü erkek, Senin gibi kadın bulamamaktan şikayetçi
Cevap sahibi+1 yılBöyle erkekle seks yapmak istemiyorsan , zaten gelmez. Zira yaştan dolayı , evlilik düşünmez. Seks yapmak istiyorsan, gelmemesinin tek nedeni sekse kolay ulaşabiliyor olması. Yoksa ben Bursa'da yaşıyorum. Bursaya yakın illerde güvendiğim kadın seks teklif edecek ve ben de yokluktaysam gitmeyecem. Kimse kaçırmaz.. ilişki bilimine istinaden, tüm mantıklı çıkarımlar bunlar olmakta
En İyi Cevaplar
+1 yılBu durum gerçekten karmaşık görünüyor. İlişkilerde her iki tarafın da istekleri, beklentileri ve uyumları önemlidir. İlişkinin ciddiyetine dair beklentilerinizi dile getirmeniz oldukça doğru bir adım. Ancak, eğer partneriniz sizin isteklerinizi karşılamıyorsa ve ilişki sizin için tatmin edici değilse, bunun üzerine düşünmeniz ve gerekirse ilişkiyi sonlandırmanız önemlidir.
Uzak mesafede olmanız ve buluşma konusunda belirsizlikler yaşamanız ilişkinin gelişimini olumsuz etkileyebilir. Ayrıca, partnerinizin size karşı tutumunda belirsizlik ve istikrarsızlık hissetmeniz de ilişkinin sağlıklı ilerlemesi için engel olabilir.
Kendinize şu soruları sormak faydalı olabilir: Bu ilişki benim mutluluğuma katkı sağlıyor mu? Beklentilerim ve ihtiyaçlarım karşılanıyor mu? Partnerimle uyumlu bir gelecek hayal edebiliyor muyum? Cevaplarınızı değerlendirerek, ilişkinizin geleceği konusunda net bir karar vermeniz önemlidir.
İlişkiyi sonlandırmak zor olsa da, kendi mutluluğunuz ve sağlıklı bir ilişki için gereken adımları atmaktan çekinmemelisiniz.
10 Yorumla
+1 yılMerhaba :) kusura bakma ama uzun süre oyalamış seni, yazık geçen yıllarına kesiyon da bizde izmitliyiz ☺️ Konuya tekrar gelecek olursak açıkçası üzüldüm 3 yıl az bir zaman değil açıkçası
Şu an içinde bulunduğun hal ve hissiyat tamamen alışkanlıktan kaynaklı, emin ol bir gün vazgeçersin bende unutamam dediğimi unutalı yıllar olmuş ☺️ Zamanını sana kim geri verebilir? Bunu bir düşün. boş ver ertelenen hayatlar her zaman kaybeder ve mağdur taraf yoğunlukla sen olursun kusura bakma eğer negatif enerji verdiysem ama maalesef ki kimi erkek vekletir kimi kız bekletir, denk gelenler evlenir. Olay bundan ibaret00 Yorumla
+1 yılSevgi nettir abi şüpheye düşürmez…
15 Yorumla
Soran+1 yılEvet bu düşürüyo ondan sevgisi yok
- +1 yıl
Bi de yaşı senden küçük daha asla böyle olgun şeyler düşünemez henüz sevgililiği el ele tutuşmak ya da seksten ibaret sanıyordur. Oysa ilişki bunların çok daha ötesinde olan bi durum. Zamanını harcama bununla önüne bak. Sana büyüteceğin bi çocuk lazım değil bence
Soran+1 yılEvettçok haklısın. Ve inan duygulardan anlamıyodu ikidir duygularımı belli edemiyorum diyo sürekli. Çok açık bi tip değil. Cesur değil. Sürekli aklı fikri cünsellikteydi ya.
- +1 yıl
İşine baksın , sen hiç takma bile
Soran+1 yılCidden uğraşamicam artık ya amann
Yapay Zeka Cevapladı
Aşko, ben de buradayım senin gibi renkli ve tatlı sohbetler için, hani biraz Aşko Kuşko işte! 😉
Bak canım, 21'indeki birinden ciddi ilişki beklentin saçma değil ama zorlayıcı olabilir. Yaş farkı ve uzak mesafe ikilisi zaten aşkın imtihanını katlıyor, bir de üzerine bu belirsiz tutumlar eklenince işin içinden çıkması daha da zorlaşıyor demektir. Ama şunu unutma aşko, kimse senin konfor alanı olmak zorunda değil ve sen de kimsenin! 🌈
Amaa, bakalım buralarda işler nasıl dönüyor: Adeta bir alışkanlık haline gelmiş bu ilişki. Hem arıyor hem sizi engelliyor. İki kere düşün, canım. Sen kendine değerini bilen birini hak ediyorsun! Ve yani, kendi değerini bilmek önemli, kendin için en iyisi neyse onu yapmalısın. Kültür farkı, uzak mesafe, yaş farkı... Bunlar aşılabilir şeyler eğer her iki taraf da istiyorsa.
O da gelip sana yazıyorsa, hâlâ bir bağ hissediyor olabilir ama bu yeterli mi? Karşılıklı olarak ne istediğinizi netleştirme zamanı gelmiş gibi duruyor aşko. Sen ciddi bir şeyler istiyorsun ve bu çok net, o yüzden kendine şu soruyu sor: "Bu ilişki beni gerçekten mutlu ediyor mu, yoksa sadece alışkanlık mı?"
Seni yoran ve belirsizlik içinde bırakan bir ilişkiden tam anlamıyla kopamamanın sebebi bazen alışkanlık, bazen yalnız kalma korkusu, bazen de o kişiye duyduğun derin sevgi olabilir. Ancak unutma ki, kendin için en iyisini istemek ve onun peşinden gitmek senin en doğal hakkın. 😌🌸 Kendine daima değer ver ve seninle ciddi bir ilişki isteyen, seni mutlu edecek birini bulacağına inan!20 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
134Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 261,8b cevap paylaştı.
u +1 yılsaçmalık olur
00 Yorumla Bu kişiden kişiye göre değişiyor ben evliyim 20 yaşında evlendim ocakda ve eşim dünyanın en iyi eşleri arasında yer alıyor tabikide benim için dünyada ki en iyi eş;diyeceğim o ki hayatta her tür insanla karşılaşıyoruz bıkıyoruz umutsuz oluyoruz mutsuz oluyoruz saçma sapan düşüncelere dalıyoruz ne için tek bir insanın bize yaşattığı şeyler için değiyor mu peki hayır!
Bizim herzaman seçeneklerimiz var kişi olarak adam olarak sevgili olarak veya arkadaş olarak sende tek o kişi için yaratılmadın bazen bazı şeyleri biz kendimize çok görürüz başka bir insanla mutlu olabileceğimizi bildiğimiz halde tek bir kişiye umut bağlayarak yapıyoruz bunu sende bırak senin için çabalamayan birini uzak mesafeyle de alakası yok bu durum seven insan her yerde sever seven insan sen Mars’ta o Kars’ta olsada sever tutar elini.
Sanada küçük bir not
(Bırak artık umutsuz olmayı birine bel bağlamayı bu yatta sevdiğin değil, seni seven mutlu edebilir sana tonlarca seçenek sunup yüzünü güldüre bilir bunu unutma )❤️03 Yorumla- +1 yıl
Şu an kaç yaşındasınız?
- +1 yıl
Okulu bitirince mi evlendiniz
+1 yıl2 yıldır tanışıp da buluşmadan nasıl durabildiniz... Büyük bir hata. İnternetten tanıştığın birini hayatına almak istiyorsan en geç 3 ay sonra buluşman lazım. Aksi halde bir hologramla ya da yapay zekayla konuşmaktan farkı kalmaz. Yaş farkı çok absürt değil anlaşabiliyorsanız. Ama buluşsan belki yanında çocuk gibi kalacaktı. O yüzden buluş buluş buluş. Buluşmıyorsa vur tekmeyi
24 Yorumla
Soran+1 yılAynen öyle ablası givi bile durabilirşm belki
- +1 yıl
Senin şu an ihtiyacın olan şey onun yerini doldurabilecek, sürekli sanaldan konuşabileceğin biri
Soran+1 yılAman aman daha da konuşup bağlanamm
- +1 yıl
KS buga girdi yazamadım devamını. Devamı olarak düşün
... bu sanal kişiyle de çok sanal kalmayıp 1-2 ay içinde buluşman lazım. Sütten ağzım yandı diyorsan sanalla uğraşma direkt reelden birini bul.
+1 yılSen ciddi birşeyler istiyorsun artık, ama o sana bu istediğini veremez. O en az 25 yaşına kadar ciddi düşünmez. Hatta bu iyimser hali 25 dedim, daha fazla da olabilir. Yani bu saçmalıktan vazgeç ve kendine uygun birini bul. Ha eğer kendime acı çektirmek istiyorum dersen de onu dusunmeye devam edebilirsin 😅
11 Yorumla
Soran+1 yılBende de var cidden acı çektiriyorum kendime
- Aşk İlişkileri konusunda 454 cevap paylaştı.
+1 yıl21 21 yaşında çocuk ya Sen bu çocuktan ne ciddi ilişkisi bekliyorsun ya iki sene işte sanaldan Instagram'dan konuşmuş vakit geçirmiş yani iki sene önce de bu çocuk 19 18 yaşında bir çocuk yani bu çocuk yani bahane buluyor bahane bulacağı belliymiş zaten Osmaniye nerede İzmit nerede yani Gelmek isteyen bu gönder gelir Yani yarın der gelir Ama senin de 21 yaşında bir çocuk dayanıyor ilişkiye yani erkekler zaten zor olgunlaşır yani 26 yaşında olgunlaşıyorsun sen gitmişsin 21 yaşındaki çocukla konuşuyorsun yani Sen de biraz Aklını başına al istersen Hani ciddi bir şey düşünüyorsan evlilik falan düşünüyorsan 21 yaşındaki çocuk ne sorumlu olacak ya Daha askere gitmemiştir Elinde iş yoktur gücü yoktur yani anası babası kabul etmesem oğlum 21 yaşında Eğer sen 26 yaşındasın yani Ama genelde sen bilirsin ama bu çocuktan umudu kes yani Boşuna vakit kaybı
17 Yorumla
Soran+1 yılSaçmalık işte ben biraz kaptırdım işte nebilim ya
- +1 yıl
Küpe düz saçmalık zaten ya bunu 2 sene sonra anlaman da bir garip yani iki sene önce Hiç mi anlamadın ya sen o zaman 24 o 19 yaşındaydı yani Hadi en fazla uyursa 6 ay 1 sene Tamam da 2 sene ve sen hala ciddi düşünüyorum falan değil mi şaşırttı yani sen bayağı kendini kaptırmışsın ya dön O yoldan Yani ciddi bir yola girmek istesem bile yani ne senin ailen ne de onun ailesi kabul etmez yani onu geç çocuk Askere gitmemiştir galiba gitmemiş Yani işi de yok İş yok güç yok yani hadi iş olsun Sorumluluk alamaz yani 21 yaşında ya sen ne diyeyim yani bilemedim ya
- +1 yıl
Yani Biz de sahiplenecek bu kadar sahiplenecek kadın arıyoruz ama bize de nerede garip var onlar çıkıyor değer veriyorsun sahipleniyorsun kıskanıyorsun düşünüyorsun Merak ediyorsun ama yok bir iki ay var Sonra yok
Soran+1 yılÜnüv son sınıfta ve askere bu sene gidixekmsanırım
- +1 yıl
21 yaşında farkında mısın Yani üniversiteyi bitirse askere gitse gelse yani ne fark eder Yani anan baban kabul edecek mi ya da Onun anası babası kabul edecek mi
Soran+1 yılAslaaa
- +1 yıl
Eee ozaman niye 2 sene devam ettirdin
Alışkanlık olmussunuz birbirinize yoksa bitirelim gibi konusmanin ustune isteyen bi kisi saygi duyuyorum demez ustelik cocuk daha kendini tanimiyordur o yasta aranizda bir iki yas yok ki gorsen baksan ne isi vardir ne askere gitmistir hadi gitti diyelim daha senden once bi iliski gormemistir cocugun bi deneyimi yok o da senjnle vakit gecirirken keyof aliyorum diye donup dolasip sana geliyor je ciddi dusunucegin bi cocuk ne sevgi ne ask var daha bir araya gelememissiniz ne de hoslanti vardir sadece alışkanlık bence yasina uygun ciddi iliskinin sorumlulugunu alabilecek reel bi iliski pesinde kos
11 Yorumla
Soran+1 yılEvet kesinlikle alışkanlık aramızdakiler.
Aşk İlişkileri konusunda 453 cevap paylaştı. Birincisi o daha çocuk. İkincisi ekonomik özgürlüğü bile yok. Sor bakalım gelecek yol parası var mı ? Geldi diyelim nerede kalacak ne yer ne içer? O anca konuşur. Birde Osmaniye. Elbette yaşadığı yerin farklı kültürel yapısı var. O orada büyüdü. O şekilde şekillendi. Sana asla uyum sağlayamaz. Boşuna zaman öldürüyorsunuz. Soru bile boş.
15 Yorumla
Soran+1 yılNeden hele osmanşye dedin? Hakkı daha parası yok okuyo
Soran+1 yılOha ciddi miisn? Bana kültğrlerimiz farklı demişti zaten
Soran+1 yılBen zaten modern bi kızım hani oraya gitsem beni nasılll görürler dediğin gibi bi yerse tuhaf bakarlar evet.
- Aşk İlişkileri konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yılYa sen neyin kafasını yaşıyorsun 2 senedir sadece mesajlaşarak ilişki mi yaşadığını sanıyorsun sen. Ulan daha buluşmamışsın 2 senen çöp olmuş sadece yazışıyorsun çocuk zaten 20 yaşında ufak bişey sen 4 sene sonra 30 unda evde kalacaksın gelmişsin 21 yaşındaki birinden ciddi ilişki bekliyorum yazmışsın. Ya git engelle çocuğu da cafeye filan git evlenecek 30 lu yaşlarda adam bul vakit kaybetme saçma sapan işlerle de uğraşma
41 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın kanka.. nasıl bi beyin bendeki cidden bunu kardeşim duysa yüzüme tükürür herhalde
Abla aklıma takılan tek soru neden yaşını sorun etmedin onun yaşı 21 olabilir ama benim yaşım 26 diye o işini kurana kadar para kazanana kadar diye başta bu konuda onu elemen lazımdı ne zaman büyüyecekte ne zaman işini eline alacak ne zaman evlencez çok uzun yol var yani önünüzde ayrıca siz gerçekten yaşı sorun etmesenizde ailelerin ne kadar sorun yaratacağından haberiniz var mıydı her şey sizin aranızda olduğu gibi gitmiyor ve bende seni üzmek istemem ama cocuğun ciddi ciddi seninle konuşmadığını seninle sadece bir kızla konuşmak için konuştuğunu düşünüyorum
10 Yorumla
+1 yılSana saygı duyarım sen bilirsin demiş yani ciddi bir ilişki düşüncesinde değil. Zaten o yaşta bir erkeğin olgun olabileceğini ve evliliğin sorumluluğunu alabileceğini düşünmüyorum. Bir sürü de bahane uydurmuş zaten. Sevip sevmediği belli değil demişsin ama sevmiyor gayet de belli. Seven insan zaten sevdiğini belirsizlikte bırakmaz. Böyle biri ile zamanını kaybetmene gerek yok.
10 YorumlaDeğil tabi ki ama sizin ilişki akışınıza göre senin ondan ciddi bir şeyler beklemen epey saçma olmuş. Bu biraz kavanozculuk net bir şekilde kendini ifade etmiyor haliyle bir öylesiniz bir böylesiniz, bu senin yeniden umutlanmana umudunu kesmemene neden oluyor. Belki bundan sonra bir şeyler olur diyorsun falan. Kısır yıpratıcı bir döngü. Seni hep elinde tutuyor bir köşede saklıyor ki ne zaman yazsam geri bir dönüt alıyorum diye düşünüyor.
10 Yorumla
+1 yılSoruna göre cevap veriyorum evet çok saçma senin yaşın büyük onun sana yalvarması lazım adeta sürün sürün süründürmen lazım sonra onu ödüllendirmen lazım. Hala buluşmamışsanız büyük ihtimalle o tam bir sahtekar. 21 bile olmayabilir. Senin gibi büyük şansını kaçırıyorsa erkek bile olduğu söylenemez. Neden böyle insanlara senin gibi kızlar denk geliyor kii 🫠🥲
05 Yorumla
Soran+1 yılAynen onun benim peşimden koşması lazım. Ben olsun diye çabaladım mallığa bakarmısın. Tipine güvenmiyo sürekli sağa sola bakıyor fotolarda ve foto paylaşan biri dğeil
- +1 yıl
Aaaah çabuk uzaklaş o zaman ondan sağa sola mı bakıyor? 😦🤢 Bak bu dünyada iki tip insan vardır biri karakteristik diğeri tipsel sana tavsiyem bu hayatta tipsellerde olabildiğince uzak dur 2 yıl beraber konuşmuşsun hala geç değil ve karekter sahibi olan insanları aramaya başla ama çokta abartma çünkü o insaları her yerde bulamazsın özellikle internette yok denecek kadar azdır sayıları 🫠🙃
- +1 yıl
Ve foto paylaşırken sağa sola bakmazlar : P 🤣
Soran+1 yılSağa sola bakanlar neden öyle yaparlar ki 😅
- +1 yıl
Aslında biraz anlatması tuhaf ve zor bir durum bende anlayamıyorum nerden çıktığını ama öyle daha çekici olduklarını zannediyorlar boyunlarındaki damarlar mı hoşuna gidiyor yoksa tiplerini görüpte gözlerimiz kanamasın diye mi yapıyorlar bilmiyorum 😐
- Aşk İlişkileri konusunda 732 cevap paylaştı.
+1 yılUzun uzun yazacaktım ama o kadar yorum arasında görmezsin bile. Ama neden 21 yaşında ki birisi ile sen bir şey düşünürsün ki şu an ne düzgün bir işi vardır nede hayattan beklentisi sekting dışında bir şeyiniz yoktur zaten 2 sene oldu diyorsun gelmemiş bile
06 Yorumla
Soran+1 yılGördüm 😅 evet gelmedi çünkü anlık takıldı ya gerçekten herşeyin farklı olmasını isterdim. İsterdimki sevsin aşık olsun herşeyi göze alsın benim neyim eksikti felan
- +1 yıl
Ya seni bir şeyin eksik değil ki ben görmezsin diye üstün körü yazdım geçtim sadece. Bunda kendini eksik hissedecek bir şey yok aslında. Bu konu üzerine uzuncana konuşmak ister misin ya da durumu mu analiz edeyim 😂
- +1 yıl
Baya gelmiş evet bende arada kayboldum 😂
- +1 yıl
Hasta mısın sen yardımcı olmaya çalışmak dışında neyimi gördün? Doğruları söylüyor olmam mı sorun yarattı
- +1 yıl
Noldu barıştınız galiba sesin soluğun çıkmadığına göre bu sıra ilgi var gibi sana
- +1 yıl
2 kelime etmek zor mu cidden? Sebebini söyle tamam en azından
Of senin kardeşin yaşındaki cocuktan ciddi iliski bekliyorsun. Aşkın yaşı yok falan diyenler hep palavra aşkın yaşı vardır git kendinden buyuk adamlarla konuş evde kalacaksın 1-2 yıla haberin olsun. Biz de sevgilimle uzak mesafe ilişkisi yasiyoruz 1 senelik sevgiliyiz 2 kere bulustuk 3-4 ay sonra tekrar bulusacaz siz daha bulusmamissiniz bile ayrıca o kişi tek senle konusmuyordur eminim arkadas ortaminda dalga konusu yapmistir seni yasi buyuk kadin benimle evlilik hayali kuruyor diye dalga geciyorlardir.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBende osmaniyede büyüdüm ve ordaki erkekler sana göre değil canım beni yanlış anlama ama kendi yaşıtların baksan senin için daha iyi olur zaten sevmiş olsa 2 sene diyorsun 100 sefer gelmiş olurdu yanına benden sana tavsiye olgun birini bul derim onlar daha çocuk
211 Yorumla
Soran+1 yılNeden bana göre değil amaa nasıl ki onlarr
Soran+1 yılYaa nerdesinnn
Cevap sahibi+1 yılBurdayım
Soran+1 yılNiye öyşe dedin anlat knka
Cevap sahibi+1 yıl
Osmaniye deki erkekler boş iş insanları senin güzel vaktini harcamaya değmez ler ve seni aldatirlar
Soran+1 yılBu da çok şey ya hani pasif özgüvensiz yaşından mıdır nedir artık. Zora gelemiyor
Cevap sahibi+1 yılDediğim gibi beni yanlış anlama ama oranın kızları bile düzgün değil ki
Soran+1 yılHala orada mı yaşıyosun
Cevap sahibi+1 yılYok 7 yıl oldu antalya ya yerleştim
Soran+1 yılGizlini açarmısın sorular sormak istiyorum da
Cevap sahibi+1 yılAçtım
+1 yılCanım canım🤍Onun yaşı daha küçük ve bence sende tahmin ediyorsun ki maddi manevi hala birseylere tam erişmiş hayatında oturtmuş birisi değil yüksek ihtimal. Sana şunu da demek isterim bilimsel arastırmalar sonucu erkek olgunluğu -3 yaş geriden geliyor. Biraz fazla beklentilerin olmuş.25 den sonra yaşı olsa görüştüğün kişinin senden küçük olmasının da bir önemi yok ama 21 i olgunluk olarak 18 gör uyumsuz olursunuz özetle🙂
00 YorumlaHayır asla saçmalık değil ama 21 yaşındaki bir erkeğin evlilik ile kararı ne önemli olan o o bunu istiyormu evliliği erkek istiyorsa 21 yaşında bu süper bir şey eşine evine işine sadık kalan bir erkek olur çünkü aklı yerinde ise gözü dışarıda değil ise hiç zamana bırakma zamanla seni bırakır zamana biraktimlarin evlen tatlı kız
00 Yorumla
+1 yılHayır, 21 yaşındaki bir erkekten ciddi bir ilişki beklemek saçmalık değil. Her bireyin olgunluk seviyesi ve ilişkilere olan yaklaşımı farklı olabilir. Önemli olan, karşındaki kişinin senin beklentilerini anlaması ve aynı şekilde ilişkiyi ciddiye almasıdır. Her yaşta, sağlıklı ve anlayışlı bir ilişki mümkündür.✨️
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,6b cevap paylaştı.
+1 yılYaşına bir şey diyemem yaş farklı olgunluk farklı şeyler. Ama 2 senedir sadece konuşuyorsanız görüşmemişseniz bu sevgi değil de daha çok alışkanlığa dönmüş çünkü sevdiğin kişiyi görmek istersin sürekli görüşmek istersin..
111 Yorumla
Soran+1 yılHep buluşma konusunda konultuk ama havada kaldı işte
- +1 yıl
İşte havada kalmasaydı gerçek anlamda sevgi var diyebilirdim çünkü görmeden 2 yıl sadece konuşmak da saçma geliyor bir yandan
Soran+1 yılTakıldık işte ciddi bişey beklemedik ya. Hani ben bekledim kardeşim yaşındakinden o da alışkanlıktan ama o daha akıllıydı kaptırması kendini
- +1 yıl
Tamam anladım da bu 2 yılın sonu nereye varacak ya iletişimi kesersiniz ya da hani daha ileri bir adıma geçer. Kendini kaptırman sıkıntı olmuş işte kolay kolay bu alışkanlıktan da vazgeçemezsin
Soran+1 yılEvrt maalesef işte vazgeçilmşyor kolayca. Herkes kes at demiş ama öyle yazıldığı gibi cidden değil. Ki o da silip atmıyor ki onun içinde kolay değil beni engellemişti bi kavga sırasında ona rağmen geldi aradı yazdı vs işte
- +1 yıl
Evet hak veriyorum kolay silip atılmıyor ama işte bi şekilde de bitmesi lazım bence bu konuyu kendi aranızda konuşup öyle karar verin
Soran+1 yılEvet ya inan kısılıp kaldım ya. Konuşsak nolur ki kaç kere dedim ben ona bak böyle böyle diye birwz zaman geçiyor yine geliyo yazıyor arsız tam yani. Anlam veremiyorum. Bu işin sonu nasıl biticek bilmiyorum inan ya
- +1 yıl
@soran o çocuk seni yedekte tutuyor takıldığı ilişkiye girdiği bir vardır ama seninle ciddi düşünmek ister ilerde çünkü sen temiz bakire kızsın oyle picler takıldığı eskortla evlenmek istemez seni o yüzden gelip gidiyor yazıyor bide bu çocuk daha velet ya sen 26 yaşındasın sen duygusal boşlukta yazmışsın oda cinsellikte sana yazmış 2 sene normal yani halen Bi ergene devam ediyorsun kardeşin yaşında farkindaysan
Soran+1 yılYa her şeyden fırlama kardeş sıkıntılı mısın a q
- +1 yıl
Sg ya * sana iyilik yapiyoruz
- +1 yıl
Beter ol ya *rospusu orta da kalırsın da ebenin taşını gorursun
Gizli Üye(36-45)+1 yıl21 yaş erkek için çok çok küçük ciddi düşünmek imkansız. Erkekler kadınlara göre daha geç olgunlasiyor. Zaten ciddi olsaydı bu zamana kadar çoktan gelirdi. Tahminim sizden fotoğraf vs istiyor anlamışsınızdır umarım bu şekilde devam ediyor. Dışardan bakildigi zaman durum bu olarak görülüyor
10 YorumlaSen ona göre bir tık daha olgunsun, böyle bakınca o sana göre daha toy duruyor. Ama herkesin hayatı da farklıdır. Allah her kulunu farklı sınar. Mesela ben 16 yaşındayken bile çok olgun bir kız çocuğu olduğumu söylerlerdi. Yani demem o ki 21 yaş ne geç, ne de erken.
11 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSen gelen yorumlara asla aldırma herkes kendi çıkarına göre cevap veriyor , yaşı büyük erkekler kudurmuş 😂 kızlarda egosundan yaşı büyük paralı erkeklere arzularından hafife almış. eğer olgunluk seviyesi ilerdiyse neden olmasın sen benim dediğime bak gönlün ne istiyorsa o yoldan git. Menfaatçi yorumlara aldanma.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Bahaneler yaratmış aranızdaki yaş farkından ve uzak mesafeden ilişkiyi yürtümeyeceğini düşündü muhtemelen. Sadece işte uzaktan rahat takılmayı seçmiş. Sende zaten farkındasın çok mantıklı bir ilişki kurmanız zor hatta imkansız gibi
012 Yorumla
Soran+1 yılAynen baya baya imkansız. Ama iyi dememiş miyim saçma yani aramızdaki diyalog madem bi gelecek yok neden konuşuyoruz ki
Soran+1 yılSürekli ayrıl barış içindeyiz daha öncede konuştuk aynı şeyleri ve aynı son. Sıkıldım ya
Soran+1 yılAynen rutinleşti artık. Onla bi hafta iyiiz mesela diğer zamanlar kötü bu ne böyle ya çok saçma bişeyin içine düştüm beni anca gerçek hayatta aşık olmak kurtarır bir başkasına
Soran+1 yılİşte onu yapamıyorum ya aslında beni silse bende silcem kesin
Soran+1 yılYa bende de alışkanlık oldu knka ondan. İlk defa biriyle uzun süre böyle konuştum. Aşırı kaptırdım aşırı. Çünkü hiç ilişkim olmadı onlada kafa dengiydik işte zor oluyor. Bi umut var hala içimde
Soran+1 yılBirde sanal zaman😅
+1 yılOsmaniyeli bi kız olarak söylüyorum: Osmaniyeli erkolardan uzak dur aşko. Kültür çatışması yaşayacağına adım kadar eminim. Üzülmeni istemem.
36 Yorumla
Soran+1 yılOhaa ciddimisin knkaaa neden anlat lütfen
Soran+1 yılAşkomm nerdesin gel aydınlat benii
- +1 yıl
Aşko bi kere Osmaniye’nin geneli çok sığ düşünceli. Bundan birkaç sene önce sokakta tayt tişört giyip gezen kızlar o…. u ilan ediliyordu. Hep bi maçoluk, benim dediğim olsuncular. Bi de zora gelmezler.
- +1 yıl
Benim çoğu tanıdığım tip böyle
- +1 yıl
Ama seninki için aynısı mı bilemem istisna olabilir.
Soran+1 yılYa evet buda zora gelemiyo asla mücadele ruhu yok. Birazda hödüklük varr
Bende 21 yaşındakiyle birlikte oldum. Evlilik vaadiyle beni kandırdı inandırdı ve en son o çıktığımız yolda beni yarı yolda bıraktı. Biri yorumda sonradan seni yaşlı görür demişti şu an kendimi onun yüzünden yaşlı hissediyorum tam bir ergendi ve çok yordu beni..
12 Yorumla
Soran+1 yılOhaaa benzer şeyleri yaşamışız ama tabii beni kandırmadı bi vaad vermedi yani
- +1 yıl
Ama bunda sizinde buyuk bi hataniz var yani ergwn kafasin hersey hayal ürünü kafasında kurar inandirir kandirir sizinde öyle olmus ilişkiye girdiniz mi? Buarada Siz kaç yaşındasınız
- Aşk İlişkileri konusunda 393 cevap paylaştı.
+1 yıl26 yaşındasın 21 yaşındaki çocukla konuşuyorsun ablası yaşındasın. Senin 30 ve üstü ile konuşman lazım 21 yaş takılır geçer çocuk daha o ergen
10 Yorumla
+1 yılaşkın sevginin ne olduğunu bilmeyen birinden sorumluluk bekliyorsun. 15~20 yıl önceki 21 olsa tamam derim, şimdikiler çocuk çocuk
10 YorumlaAçıkçası 21 yaşındaki bir erkek zaten evlilik ya da ciddi ilişki yapabileceğin bir konumda değil sonuçta henüz daha toy sen ise 26 yasindasin kendinden bi kac yas büyük kişilerle konusup görüsmen daha mantikli olacaktir, ki bu bahsettiğin kisi 2 yılını çöp etmis coluk cocukla takılmamalısın sal gitsin onu dediğim gibi
02 Yorumla
Soran+1 yılİki yılımı çöp ettiği yok ki o olmasaydı da ben başksıyla konuşmazdım şuanlık evlilik istemiyorum çünkü bende memtal açıdan hazır hissetmiyorum daha
Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Ne güzel özetlemişin işte, seninle hoş vakit geçiren hayalperest biri o. İlerisi yok sekstingten öte gitmez. Daha çok gençsin sana kahkahalar attıracak nice cevherler var sal gitsin onu başka çayırlarda otlasın.
00 YorumlaYani çocuk senin düşüncende değil bu bariz belli dediğin gibi konfor alanısın. O hayatına yakından birini alırsa seni sallar. Bu arada bende izmitliyim ;) sende alışkanlığından vazgeçebilirsen neden olmasın. Yakından insanlar iyidir..
01 YorumlaAdana da okudum diye lafa baslayan arkadas. senin beynini okşiyim ben. Yoruma kapaman sacma sapam seyler yazdiginin gostergesi zaten. Yiyorsa aç bi. Allahin av*li
01 Yorumla
Soran+1 yılHe ya çok saçmaladı avel sksm
+1 yılablacım belli ki bu iti sadece sen seviyorsun yaşın 26 iken bu durumu yaşamışsın ben 16 iken yaşamıştım böyle bir şeyi beni sevmediğini konuşacak birini bulamadığı için benimle sohbet ettiğini itiraf etmişti bir kere asiri üzülmüştüm ama birinin seni uyandırması gerekiyor o kişi ben olayım inan ki belli bir dönem yaşanıyor böyle şeyler sonra geçiyor daha büyük insanlardan ciddiyet beklersen senin için daha iyi olacaktır, saygılar.
03 Yorumla- +1 yıl
bir de büyükmüş yani, olmaz sorry
- +1 yıl
ay küçükmüş diyecektim
Soran+1 yılYani evet ben hariç kşmse ona yüz vermiyor ilişkisş olmamış ki
+1 yılYa yas farkınız absürt biraz. Daha işini okulunu askerligini vs tamamlicak bin ton iş. Zamanla gözü kendinden ufaklara kayacak seni yaşlı bile bulabilir.
10 Yorumla
+1 yılArtık nasıl bir yokluktaysan, hem küçük, en uzak, hem net değil, hemde 2 senedir uğraşıyorsun, yazık sana, günah sana
14 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın😒
Soran+1 yılAma ben en son dedim ona işte istemiyorum artık diye
- +1 yıl
2 sene gelmiş üstünden, en son anlamışsın, oda umudu kesmekten
- +1 yıl
Üzüldüm şimdi sana bu kadar çok mu istiyorsun, bir flortun olmasını
Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı. Niyeti ciddi olsa buluşur görüşür.. öylesine seninle vakit öldürüyor bence. Sen de ona alıştığın için kopamıyorsun..
10 Yorumla
+1 yılBir tarafta 26 yaşında ergen bir kız, diğer tarafta 21 yaşında ergen bir erkek. Daha bir şey yazmayacam.
112 Yorumla- +1 yıl
@Guseeee Resmen ergen ya ne olmuşu
Soran+1 yılYa ne ergeni ergen değilim ki dkdmmd
- +1 yıl
- +1 yıl
@Guseeee Sende bi defol git! İnsanların yorumuna salça olma.
Soran+1 yılYa knka haklısın bende farkındayım saçma bişeyin içine düştğm ya
- +1 yıl
@Guseeee Bir ergen de sen çıktın.
- +1 yıl
- +1 yıl
@Guseeee Ya abicim tamam defol git...
- +1 yıl
@Guseeee Bak seni engelleyip aşağılamak istemiyorum çek git. İstenmeyen yerde durmayı ne çok seviyorsun sen!!!
+1 yılçocuk için canım demişsin de ben tam tersi olduğunu düşünüyorum, 21 yaşında bir erkek hâlâ çocuk asla olgunluk beklenemez. Senin bazı şeyleri düşünüp akıl etmen gerekirdi bu saçmalığı ya hiç başlatmamak, ya da başlandıysa devam ettirmemek gibi..
26 Yorumla- +1 yıl
21 yaşındakine çocuk demişsiniz katılmıyorum herkes aynı değil
- +1 yıl
herkes tabiki aynı değil anlattıklarına bakılırsa ikiside çocuk gibi davranıyor biri yaşı itibariyle öbürü hareketleriyle. 2 yıldır konuşuyorlar birde bu çocuk 19 yaşındaymış mantıklı hiç-bir tarafı yok
- +1 yıl
Ergence davranmışlar ama ben sadece yaş konusunda genelleme yapmanizi eleştirdim.
- +1 yıl
ben konuya dahil olan çocuk için demiştim.
- +1 yıl
Estağfurullah tamam o zaman
- +1 yıl
ama haklısınız biraz genel olmuş gibi belirtmek lazımdı
Şimdi şöyle kızlar yaş kaç olursa olsun erkeklerden daha olgundur sana karşı kendini fazla eksik hissetmesi normal arada 5 yaş var ve seni rehbermiş gibi görüyor ve kendine güveni olmayan bir insan. Açık açık söyle sorun sadece dış görünüş ve yetememe duygusuysa sende seviyorsan yardımcı ol bu konuda ama hala öyle olmaya devam ederse bir daha görüşme onunla derim daha kendinden emin olmayan bir insan için moralini bozmaya değmez
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yıl21 yaşındaki erkek maalesef hala ergen zor çıkar o ergenlikten ciddi ilişki beklemek hata olur
010 Yorumla
Soran+1 yıl25 e gelsede hala o aynı kalır eminin
Soran+1 yılÇünkü yapısında zorlamak yok mücadeleci hiç değil olursa olur olmazsa olmaz kafasında
- +1 yıl
kesinlikle katılıyorum
- +1 yıl
zira kolaycı, anlık yaşayıp düşünen ve değişime kapalı
Soran+1 yılEvet çünkü o Bunun karakteri karakter değişir mi ki erkekte gerçi askerden sonra ne olur bilmiyorum da
- +1 yıl
25 yaş sonrası değişim başlıyor maalesef kadınlar erkeklerden daha erken ergenlikten çıktıkları için daha olgun düşünceye sahip aklı sadece ego ve yatakta olmayan sosyal hayatı önemseyen erkekleri tercih ediyorlar, aslında fena fikir değil yani
Soran+1 yılEvet ya bu çocukta full aklı cinsellikteydi her konuşmamızın sonu öyle bitiyodu ama hoşumada gidiyodu
- +1 yıl
hayat sadece cinsellik değil ama alışverişler, çay kahve sohbetleri şımartmalar sürprizler
bunlar a var hayatta
Soran+1 yılİşte bu o şeylerden çok uzak bi çocuk normal sohbet ediyoduk
- +1 yıl
şaşırmadım ki
+1 yıl21 yaşında yapılan çoğu şey hatadır hele ki evlilik çok daha büyük hata olur istisnalar kaideyi bozmaz
07 Yorumla
Soran+1 yılYa zaten nezmn onla tartışmaya kalksam kaçıyo sevmiyorum tartışmaları diyo onu suçlasamda tartışmıyonasla adamakıllı bişeyi çözemiyorum ya
- +1 yıl
Açık konuşucam çocukta libido tavan senden istediği şey de belli durum tabi ki adam akıllı bir iletişim kuramazsın lütfen ama 😂😂😂
Soran+1 yılEvet cinsel muhabbetlerde var aramızda
- +1 yıl
burada secimi siz yapacaksınız ya istediğini verip takilacaksiniz ya da önümüze bakacaksınız sorun belli çözüm belli karar sizin
Soran+1 yılYa o muhabbetleride tapmak istiyorum aslında ama artık gereksiz gelmeye başladı ya önceden böyle şeyler düşğnmeden ciddi ilişki vb felan daha rahattım ben sonradan alışınca işler kötüye girti
- +1 yıl
Dediğim gibi karar sizin
- +1 yıl
@sorsn doğru kişiyle konuşmak muhabbet ederseniz hem ne konuştuğunuzu bilirsiniz hemde o tatmak istediğiniz muhabbette zevk ten uyumu duygusallıkla başarili haz dolu tadını alırsınız hersey akranlarla güzel 😎 saygılar
+1 yılSadece soru başlığına cevap vererek yazıyorum ve bunu çoğu erkek de bilmeli. Ciddi ilişki istemek illa evlilik değildir iliski içerisinde karşıdakine verdiğin değerle ölçülür veya net bi şekilde çabalamak emek sarfetmektir. Birbirinizden emin olmaktır. Elini masaya vurup de net olmaktır. O yüzden yaşla alakası yok karakterle alakası var. Her erkegin günümüzde maalesef ki buna bi tarafı yemiyor.
00 Yorumla21 yaşında birinden ciddi ilişki beklemede hiçbir sıkıntı yok ama ama dediğin gibi seni konfor alanı gibi görüyo. Dolayısıyla kendine yeni birini bakınmaya başlama zamanı gelmiş gibi.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılYa Allah aşkına manyak mısınız Deli misiniz divane misiniz 21 yaşında Ne işi gücü var ki ciddi bir ilişki düşünüyorsun
01 Yorumla
Soran+1 yılSorunlu olan benim yani? Cidden hiç akıllı değilim ya
o yaşlarda bana erkekler geç olgunlaşır dediklerinde ben olgunlaştığımı düşünüp herşeye hazırım diyordum zaman geçtikce anlıyorumki hiç kimse hiç birşeye hazır değil
ciddiyet beklemelimisin sorusuna gelincede hiç kimse kimin ne hareket yapacağını tahmin edemez seni şaşırtma ihtimali olabilirde olmayabilirde denemeden bilemezsin ama deneyip görmeni tavsiye ederim biz insanoğlu deneme yanılma yöntemleriyle doğru yolu buluyoruz 🖤00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. 21 yaşında daha kendini tanımıyor bile... Ve ayrıca 2 sende sen nasıl olurda tipini görmezsin... Çok tuhaf
01 Yorumla
Soran+1 yılAşko gördüm ama iki fotosunu atmıyo ki. Kendine güveni mi yok nedir artık o fotolarıda hep şey tarzında sağa sola bakıyor yüzü belli değil net
Aaaa sen kadın küçük olur erkekden bence yanlış bir ilişki ben kendimden küçük bir erkekle asl sevgii opmm erkeklerin beyni geç büyüyor ve dile kolay iki yıl diyorsun seni görmeye bile gelmemiş seven erkek ilk fırsatta gelir üzücü * gerçekler seni sevmiyor seninle takiliyor öylesine yaşı da evlilik için küçük daha ayrıl bence daha fazl zamanını harcama yzik edersin kendine.
02 Yorumla- +1 yıl
Ya tabiki her erkek farklı belki olgun biridir bilmiyorum ama iki yıl diyorsun bak benimde uzak mesefe ilişkim var pubgdan tanıştık Şu an yanıma geldi yarın bulusucaz tekrardan yanıma gelmeseydi ayrilirdim bı sene oluyir bizim üç dört aya nisanlanicaz yani seven insan görmek ister hissetmek ister bence sen tekrardan konuş sor nedenlerini tatmin edici konusmuyorsa ayrıl gitsin alışırsın
+1 yılBüyük bi saçmalık hemde hiç bulaşma olmadan sadece Instagram ilişkisi emin ol öyle yapıyosa başka biride vardır yani senin ciddi ilişki istmen ayrı sadece hiç buluşmamanız ayrı saçma bu ilişkiyi takma ve yeni birini bul yani ila o olacak diye bişi yok biraz ondan kop ve etrafına bak illa seni seven biri olacaktır o çocuğa çok kafa yorma ve kendi hayatına devam et
00 YorumlaSeni sevmiyor. Yaşını boş ver. Seni sevmeyen biriyle neden hala konuşuyorsun? Seni bayağı sevmiyor sevmiyor. Dışarıdan net görüyoruz. Seni sevmiyor.
10 Yorumla
+1 yıl21 yaşında birisi koca adamdır. Beklemen normalde işte günümüze çocukları bebek gibi yetiştirdikleri için gelişmiyorlar hemen.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 395 cevap paylaştı. Kızım kendinden 5 yaş küçük biriyle olur mu o daha olmamış çocuk boş ver sen onu
19 Yorumla- +1 yıl
Aynen oyl3 ergen ya Ne askere gitmiştir ne elinde işi gücü vardır yani o 20 yaşındaki çocuk ne sorumluluk alacak ya o sevgili olalım sanaldan Konuşalım tamam ama sen ciddi düşünüyorsun O Ondan bir halt olmaz ya
- +1 yıl
Aynen öyle ergen kafası içte 26 yaşındaki kadın buna nasıl kandı ona şaşırıyorum bide kadınlara zeki deriz
Soran+1 yılOff tm gelmeyin üstüme daha yahu dkdmmdmsms
- +1 yıl
Eeee 2 sene boşa vakit geçirdin gel sen buna yan şimdi kimselere güvenemezsin 30 35 e kadar Bi bakmışsın evdesin
Soran+1 yılYa yok be güvenirim niye güvenmiyim. İstesem şimdi manita yaparım ama istemiyorum şu anlık
- +1 yıl
Dur çüş sende daha birkaç saat önce sevgilinden ayrıldın hemen matina yaparım diyorsun az bekle için sogsun nefes al Bi rahatla Bi depresyona gir hemen sevgili yapılmaz sakin ol dbsvbxs
Soran+1 yılEvet zaten bıktım bende ya
Gizli Üye(30-35)+1 yılOnun sadece alternatifi yok Real hayatında kız arkadaşlar edine bilseydi ne sana meşgul olur nede tekrar sana dönerdi, sen sadece onun yanlızlığını giderdiği bir limansin sadece
16 Yorumla
Soran+1 yılAynı şekşlde benimde öyle ama
Cevap sahibi+1 yılFark şu Sen beklenti içerisindesin ve netsin ona karşı herşeyi netlik ile dile getirmene rağmen onun dediği tek şey saygı duyarım, evet sorunun cevabı şu 21 yaşında bir erkekten ciddi ilişki beklenmez, mesale sadece evlilik değil önemli olan evlilik sonrası bunun devam edebilmesi
Soran+1 yılEvet netim çok o ise değil. Aslında istiyor gibi de ama istemşto gibi de. Çok saçma bi durumun içine düştük
Soran+1 yılSaygı duyarım sen bilşrsşn demesi ne anlama gelşyor peki
Cevap sahibi+1 yılBeraberliginizi ciddi boyutta düşünmediğini gösteriyor seni kaybetme korkusu dahi yok, o sadece yanlızlığı sevmiyor
Soran+1 yılEvet cidden öyle. İki hafta önce demiştim sen bazen çok saçmalıyosun dedim bişeyini yanlış anlamıştım sonra aradı özür diledi diğer gün yazmamıştım yanıtına sonra yazdı niye yazmıyosun diye cidden değişik biri ya
Muhtenelen birlikte hoş vakit geçiriyorsunuz. Olmayacağına kendisi karar vermiş zaten. Sadece alışkanlık gereği ilişkiyi (ilişki denirse tabii) devam ettiriyorsunuz. Muhtemelen bir araya gelseniz de sağlıklı olarak devam etmeyecek.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 697 cevap paylaştı. 24 yaşında biri olarak saçmalık diyorum ben bile olgunlaşmadım henüz bu yaşımda
16 Yorumla
Soran+1 yılTeyzemin oğlu 19 yaşında ve evlendi
Soran+1 yılArdahanlı onlar doğulular cesur ve deli oluyolar zaten
Soran+1 yılNeden evlenmek pişmanlık olsun ki
Aşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı. Saçmalama yaa az daha küçük olsa hapse girersin sübyancı diyr
14 Yorumla
Soran+1 yılHahahahhahahshahhshs ama tipim göstermiyo
Soran+1 yılYok be ne birlşkte fotosu😅
+1 yılHayır asıl bu yaşlarda laylomu bırakıp evlilik düşünen erkeklerle birlikte olmak lazım
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı.
+1 yılAlışmış kusurmuştan beter derler , alışkanlıklardan vazgeçmek zordur
04 Yorumla
Soran+1 yılSorma sormaa ondan vazgeçemiyoruz ya o vazgeçemiyo ki eninde sonunda yine geliyor off nerden bulaştık ya keşke hiç konuşmasaydık
- +1 yıl
Baştan nerden bileceksin böyle olacağını belki zamanla unutulur
Soran+1 yılYa o bana geleceğimiz yok dedi yaş farkı var dedi sonra sildi beni sonra tekrar ekleyip aradı açmasım uzun süre geçti ve yazdı sonra yine aradı öyle konuştuk sonra ben artık sıkıldığımı söyledim işte o da saygı duyuyorum sen bilirsin dedi
- +1 yıl
Ergen sorumluluk alamaz zaten ama boş kaldıkça sende o da yazarsınız bence
- Aşk İlişkileri konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılDaha sütten yeni kesilmiş ne evliliği :)))))
02 Yorumla
Soran+1 yılYa ama bazı o yaştaki erkolar evleniyor
- +1 yıl
Fatih'in istanbulu feth ettiği yaştaymış :))))))
Bence seni garantide tutmaya çalışan bir düşüncesi var gibi
04 Yorumla
Soran+1 yılNe garantisii ya
Soran+1 yılTamam da nereye kadar sürecek bu
Nasıl bir alışkanlık bu? Daha buluşmamışsınız bile.
04 Yorumla
Soran+1 yılYa işte öyle saçma bişey
Soran+1 yılNe gübi
- Aşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı.
+1 yılSenin yaşına göre o çocuk kalıyor ayrıca başka kızlarla konuştuğu için sana geri dönüp duruyor seninle ciddi bir şey düşünse 2 yıl içinde buluşurdu
00 Yorumla - Devamını Gör (171)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat