21 yaşındaki bir erkekten ciddi ilişki beklemem saçmalık mı?

Ben 26 yım o 21. Saçma mı? Birde uzak mesafedeyiz. Buluşma olmadı 2 senedir tanışıyoruz instadan. Buluşma lafı geçti ama net karar alamadık. Tipine mü güvenmiyor ne gelmiyor ya da sorumluluk almak işine gelmiyo. Uzun süre konuşunca da alışkanlık oldu ya. Hani bana uygun biri değil. Osmaniyeli. Bana kültürler hayatlar farklı dedi ikimizin. Ne alakaysa bende izmitliyim. Bahane dimi bunlar. İşine gelmiyo salağın jssjjs
Ama her defasında geliyor bana. Konfor alanıyım adeta. En son artık aramızdaki bu saçmalıktan bıktım dedim net bir erkek değilsin artık ciddi bişeyler istiyorum haliyle. Bu da senle mümkün olmayacak belli dedim. O da bişey demiyorum sen bilirsin saygı duyuyorum dedi. Ama silmedi rehberinden. Beni engellemişti dört ay önce kavga esnasında ona rağmen geldi yazdı ekledi aradı. Ne sevdiği belli ne sevmediği. Olay bu. Belirsizlikte yordu beni birey uğraşmaktan usandım ama gelin görün ki bende tam kopamıyorum ya. Neden sizce?
Güncellemeler
+1 yıl
Ya gelen yorumlara çok gülüyorum iyi ki sormuşum bu soruyu. Haklısınuz bende farkındayım durumun ama alışkanlık oldu ya nebilim abi dkmdmsm
Güncellemeler
+1 yıl
Bu soruma bu kadar yorum geleceğini asla tahmin etmezdim yaaa
21 yaşındaki bir erkekten ciddi ilişki beklemem saçmalık mı?