Sizce normal mi ilk kez gördüm biraz muhabbet ettik. Bu durumda ben anormal miyim.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı. Niye
Erkekler kendilerinden on beş yirmi yaş küçük kadınlarla beraber olurken anormal olmuyorda seninki niye anormal olsun.
Ama ilişki olursa ileriki yıllarda sorunlar olabilir bunu gözönünde tutmak gerekir
28 Yorumla
Soran+1 yılBir ilişki olacağındam dolayı değil sadece görür görmez etkilendim o kadar yoksa ilerisi olmaz
Soran+1 yılÖyle ama anlık şeyler belkide hayatımda kimsenin olmayışındandır bilmiyorum
Soran+1 yılEvet çekici geldi yoksa kimseden kolay kolay etkilenmem
Soran+1 yılRica ederim
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 448 cevap paylaştı.
+1 yılYooo gayaet normal.. En güzel örneği Yağmur Atacan Pınar Altuğ. Gayet de çok güzel ilişkileri var
kadın erkekten genç oluyo sıkıntı edilmiyo da erkek kadından neden genç olmasın :)10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
15
Cevap
41Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 261,9b cevap paylaştı.
u +1 yılNormal evet. kızlar 15 yaş büyük erkek sevince sorun olmuyor kadın küçük erkek sevince neden sorun olsun ki. siz seviyorsanız kimse karışamaz.
10 Yorumla
+1 yılvalla bunu erkek yapınca dayı oluyo sübyancı oluyo sapık oluyo ama senin hoslanmanda normal yani
14 Yorumla
Soran+1 yılEtkilenmeyle diğer şeyleri karıştırma lütfen sadece anlık bir şeydi
- +1 yıl
tamam haklısın bizde mesela o yaslardakı böyle etkileyici fizzige sahip kızlardan etkılenıyoruz ama adımız kötüye cıkıyo o yüzden bunu dillendirmeye bile korkuyoruz halbukı 21 yasında kendi kararlarını verebilen biri nasıl giyinmesi gerektigini fikirlerini beyen edebilen biri senden hoslanır sende hoslanırsın normal ama burdakı cogu kadın bunu sapıklık olarak görüyo normal olabilir bisey deyemem seni elestirmedim bakarsan ama erkekleri elestirenler kadınlara ses etmiyolar
Soran+1 yılEğer ileri boyutta bişey yazsaydım tabiki haklısın ama benimkisi sadece anlık olarak gerçekleşen bişey zaten kendimede kızdım hatta çocugun yaşınıda bilmiyordum sonradan öğrendim o yüzden bu durumları hoş gören biri değilim zaten
- +1 yıl
hos degil belki ama his bu olabiliyo ama tabiki mesele ondan hoslanmak degil harekete gecmek ona fırsat verip ilşki yasamak problem oluyo yoksa seninki normal
Aşk İlişkileri konusunda 9,7b cevap paylaştı. Erkek seninle cikarsa hayatinin hatasinj yapar gencliginin baharinda sense 31 yasindasin anlasamazsan felan sorun olur
15 Yorumla
Soran+1 yılSen yanlış anladın ilerisi olacak demedim sadece etkilendim bir anlık o istese ben istemem zaten kardeşim yaşında
Soran+1 yılKızıyorum kendime ama oda beni görür görmez bakakaldı anlamadım niye öyle oldu bende yaşı büyük sandım bi an etkilendim o gözümün içine bakıyodu nedense
Soran+1 yılYok yok olmaz ben istemem kardeşim yaşında biri olacaksa evleneceğim kişi olacak bununlada evlenmem imkansız yani o yüzden olmaz 🙂
- Aşk İlişkileri konusunda 6,2b cevap paylaştı.
+1 yılNormal, takma kafana. Birlikte güzel vakit geçiriyorsanız yaş dediğin sayıdan başka bir şey değil.
13 Yorumla
Soran+1 yılYok ne vakti ilk kez gördüm ve bir anlık etkilendim ileri olmaz yani
- +1 yıl
Etklenmen de normal. Yaş mevzusuna bu kadar takılma.
Soran+1 yıl🙂 bir anlık bir şeydi kendime de kızdım zaten neden böyle oldu anlamadm
- Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılBence öyle bir hata yapma, ilk dersin ki olgun vs sonra yaptığı birtakım hareketler batmaya başlar. He cinsel anlamda bir etki ise ona lafım yok.
14 Yorumla
Soran+1 yılBişey olacağı yok sadece bir anlık bir etkilenme ilerisi olmaz daha göreceğimde yok zaten
- +1 yıl
O zaman normal tabii anlıksa
Soran+1 yılEvet anlık
- +1 yıl
Bazen bende de oluyor o
Normal, seni kullanıp atabilir ama, merak etti herkes çocuğun tipini, yokluktasın galiba
14 Yorumla
Soran+1 yılSadece anlık bişeydi yaşını bilmiyordum zaten
Soran+1 yılBenim için sorun
- Aşk İlişkileri konusunda 980 cevap paylaştı.
+1 yılHayır anormal değilsin. Bende kendi yaşıtlarımla anlaşamıyorum mesela.
11 Yorumla
Soran+1 yılAnlık bişeydi ortada bişey yok 🙂
- Aşk İlişkileri konusunda 16,3b cevap paylaştı.
+1 yılnormal
ama gerisini getirirsen mutsuz olacaksın11 Yorumla
Soran+1 yılGerisi yok sadece bir anlık etkilenme
+1 yılNormal normal tabi toplumsal dayatmaları umursamıyorsan
12 Yorumla
Soran+1 yılBişey olacağından dolayı değil sadece bir anlık etkilenme
- +1 yıl
Oooo o dediğin herkes de var kadın. Anlık yaşanır hayat. Takma kafana.
- Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı.
+1 yılMerhaba,
Olabilir normal doğal bir durum. Yaş ile hiçbir ilgi ve alakası yoktur.. 😅11 Yorumla
Soran+1 yıl🙂
Erkeklerin genç kadın sevmesi gibi bir durum seninkide
12 Yorumla
Soran+1 yılYok ya etkilendim sadece
Gizli Üye(30-35)+1 yılAşk ve evlilik istekleri yoksa ve duyguları sadece takılma ise bana iğrenç geliyor böyle şeyler.
112 Yorumla
Soran+1 yılİlerisi için bişey demedim sadece bir anlık etkilendim
Cevap sahibi+1 yılBen onu tam tersi anlamışım yani bir anlık takılma anlamında etkilendim yazdın zannetmişim. Takılma anlamında iğrenç bulduğum şeyi de söyleyeyim hani bazı işleri yapan kızlar mecburdurlar birlikte olmaya para için sürünmemek için. Ama öteki durumlarda kaç yaş küçük karşındaki kötü geliyor o yüzden.
Soran+1 yılYok yok ne takılması öyle biri değilim sadece ilk defa kendimden yaşça küçük birinden bir görmeyle etkilendim o yüzden kızdım kendime ama elimde olan bişey değildi zaten bişey olmaz olamaz ablası yaşındayım
Cevap sahibi+1 yılEğer aşk ve evlilik isteği varsa saygım sonsuz neden olmasın ki?
Soran+1 yılYok öyle bişey geldi geçti anlık olan bir şeydi
Cevap sahibi+1 yılYa kendini belli etmediysen hiç sorun yok. Aslında dikkat etmemiz gerekiyor çünkü süzmeye çalıştığımız insanın hayatında birisi de olabilir ben şahsen bana yapılmasını istemediğim şeyi yapmam o yüzden birisini beğensem bile asla uzun uzun süzmem
Soran+1 yılBende öyleyim hemen gözümü çekerim
Cevap sahibi+1 yıl@rotepill Bence bu tip durumlarda zorunlu.
Cevap sahibi+1 yıl@rotepill Neyse beyefendi sizinle konuşup münakaşaya girmeyeceğim görüşüme atlayan da sizsiniz sizin görünüşünüz kendinize benimkisi bana
- Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yıl21 yaşındaki bir kadın 30 yaşındaki erkekten etkilenince linç ama sanmam size linç gelmez normal yahu elbette
10 Yorumla
+1 yılNormal. Niye anormal olsun ki. Her yaştan her kültürden, yerden falan hoşlanabilirsin. Doğal olay yani.
10 Yorumlaerkeklerin kendinden küçük kadınlardan etkilenmeleri nasıl normalse bu durum da normal tabi ki her şey erkeklere özgü değil ki
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbnde geçen sene 27 yaşındayken 19 yaşındaki birinden hoşlandım 🤣🤣🤣
18 Yorumla
Soran+1 yılNe oldu peki 😀
Cevap sahibi+1 yılbir süre flört ettik ama olmadı 😀
Soran+1 yılAaa ciddimisin ben istemem ya baya yaş farkı var 😀
Cevap sahibi+1 yılevet olmuştu işte yakışıklıydı zalım😂
Soran+1 yıl😀😀 bununda gözleri aşırı güzeldi bir anlık etkilenme işte
Cevap sahibi+1 yılgeçer o zaman😅
Soran+1 yılTabi canım yarına unuturum ama ilk defa bu yaşta birinden etkilendim kendime kızıyorum
Cevap sahibi+1 yılolabilir normal bence
+1 yılMillet kendinden büyüklerden hoşlanırken seninki biraz tuhafmış:))
13 Yorumla
Soran+1 yılBir anlık etkilenme diyelim ileri olmaz yani
- +1 yıl
Sonra suçluyu şeytanı tutma:)
Soran+1 yılYok ya bişey olmaz bizden anlık refleks gibi düşün 😀
- Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılbak keyfine kime neeeee önemli olan uyuşmanız kim ne derse desin
17 Yorumla
Soran+1 yılBişey olacağı yok sadece bir anlık etkilemdim o kadar
- +1 yıl
olsa bile bu seni ilgilendirir sadece başkasının ne düşündüğü önemli değil anı yaşa boş ver
Soran+1 yılÖyle tabi ama anlık ve ben kendimden onca yaş küçük biriylede yapamam
- +1 yıl
etkileşim olur illaki başladığında durmak zor olur uzun zamandır birliktelik yaşamadıysan o an her şeyi unutabilirsin
- +1 yıl
umarım dilediğin gibi bir ilişkin olur
Soran+1 yılYok onunla bişey olmaz olamazda ama teşekkürler inşallah güzel bir ilişkim olur 🙂
- +1 yıl
İnşallah dertleşmek istersen her zaman yazabilirsiniz
Gizli Üye(30-35)+1 yılErkeğin kendinden 10 yaş küçükten etkilenmeside normal degil kadının hiç degil. Çocuk o yahu daha. Gencler varken 30 yaşı ne yapsın dfmlksmflkdf
10 YorumlaNormal değil bence tersi olsa makul olabilirdi
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Dürtüsel ya da aurasal bir çekim, kalıcı değil. Normal.
10 Yorumla
+1 yılenteresan bır durum ama bılemedım.. yanı sevene nıye sevdın dıye sormak haddım degıl
10 YorumlaNormal tabii. 30 yaşında bir erkek 21 yaşında kızdan hoşlanabiliyo sonuçta
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılNormal. O yaşlardaki erkekler de yaşça kendinden büyük kadınlardan hoşlanıyor.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 6,7b cevap paylaştı. kendinden mi minyonsun yoksa
15 Yorumla
Soran+1 yılAnlamadım?
Soran+1 yılEvet gören 23 var mısın diyor
Soran+1 yılOnunla bişey olacağı yok sadece kendime kızıyorum nasıl etkilendim diye ilk defa o yaştaki birinden etkilendim bir anlık bişeydi
Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Bir ortama girdiğinizde abla yeğen gibi olursunuz
15 Yorumla
Soran+1 yılİlerisi olmaz zaten bir anlık etkilenme sadece ha bu arada ben yaşımı göstermiyorum görenler 23 var mısın diyorlar
Soran+1 yılGörüntüyle gerçek yaşın çok farkı var önemli olan kaç yaşında olduğun ve yaşın verdiği olgunluk gerisi beni pek ilgilendirmiyor🙂
Soran+1 yılTeşekkürler
Gizli Üye(30-35)+1 yılBence son derece normal. 30 da gayet genç bir yaş ayrıca
13 Yorumla
Soran+1 yılÇok tatlısın evet genç ama o çok küçük
Cevap sahibi+1 yılSadece etkilenmişsin , bir şeyler yaşasan bile insanlık suçu değil sonuçta iki reşit insan :)
Soran+1 yıl🙂
+1 yılSorun etme kimseyi bende 20 yaşındayım ama otuzunda olan erkekleri beğeniyorum normal bir şey gayet kötü yorum yapanlara da bakma
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBenzerini yaşıyorum ama görüntü olarak aynıyız gibi kalp bu söz geçmiyor
13 Yorumla
Soran+1 yılBenimki anlıktı sanırım yakışıklı oluşundan etkilendim
Cevap sahibi+1 yılBu durumlar biraz karışık ilerisinin olması güç ama hissettirdikleri çok güzel.
Soran+1 yılHakkında hayırlısı
- Aşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılOlur öyle şeyler. 😃😃
12 Yorumla
Soran+1 yıl🙈
- +1 yıl
Utanmana gerek yok zaten gizlisin. Bunu dile getirebilmen önemli.
+1 yılÇok normal
Ben de benden baya büyük bi kadınla sevgili olmuştum10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇıtır seviyorsun ama geleceginiz olmaz 👍
110 Yorumla
Soran+1 yılYanlış anladın bir anlık bir şeydi kendimden küçük birini de sevmem ayrıca belki 1 2 yaş olabilir ama ilerisi zor
Cevap sahibi+1 yılAnlıksa tamam 👍 genel olarak çıtır tercih ettiğini düşündüm, olgun erkekler her zaman iyidir.
Soran+1 yılÖyle tabi çoluk çocukla işim olmaz
Cevap sahibi+1 yılNerede yaşıyorsun?
Soran+1 yılÖnemli mi ki nerede yaşadığım
Cevap sahibi+1 yılİstanbul gibi yerlerde değil etkilenmek ilişki yaşayıp evlensen kimsenin umrunda olmaz ama küçük yerde hemen milletin ağzına sakız olur bu durum.
Soran+1 yılHaklısın ama öyle bir niyetim yok öyle anlık dürtüsel bir şeydi şu an hos bişey yok
Cevap sahibi+1 yılÖzel olacak ama Çalışıyor musun?
Soran+1 yılŞu an çalışmıyorum neden sordun?
Cevap sahibi+1 yılKonuşmak istiyorum seninle konu açıyorum
Gizli Üye(25-29)+1 yılBeyler yürüyün, milflere hücum.
11 Yorumla
Soran+1 yıl😀😀
+1 yılNormal ama yurumez
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılSen onun için milfsin yani zor olmaz
10 Yorumla Son yılların modası bu oldu zaten. 😃
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 637 cevap paylaştı. bence normal ya niye normal olmasın
10 Yorumla
+1 yılNeden anormal oluyorsun
10 Yorumla
+1 yılÇocuk o be
11 Yorumla
Soran+1 yılÖyle tabi ama bir anlık işte
+1 yılteyzesisin sen onun
11 Yorumla
Soran+1 yılAynen öyle ama sadece bir anlık bir etkilenme gözleri yeşildi etkilendim
Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. Evli misin
11 Yorumla
Soran+1 yılHayır tabiki evli olsam ne işim olur
+1 yılNormal ten uyumu vardır
16 Yorumla
Soran+1 yılNe ten uyumu ya ilk kez gördüm
- +1 yıl
Nerde gördün
Soran+1 yılKursta
- +1 yıl
Öğrencin falan mı
Soran+1 yılYok değil bende öğretmen değilim sadece tesadüf
- +1 yıl
İmmm senin burcun ne
- Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılFena yokluktasin
13 Yorumla
Soran+1 yılTam üstüne bastın ama bişey olamaz aramızda sadece etkilendim
- +1 yıl
Brn de yokluktayim
Soran+1 yıl😀😀
Gizli Üye(30-35)+1 yılEn Normali emin olabilirsin kafana takma..:
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılIstyrmusun onu
18 Yorumla
Soran+1 yılYok hayır bir anlık etkilenme
Cevap sahibi+1 yılBen istyorum. Ve benden 9 yaş küçük
Soran+1 yılCiddi misin onun haberi var mı peki
Cevap sahibi+1 yılEvet ciddiyim
Cevap sahibi+1 yılFarkediyor
Cevap sahibi+1 yılburada değilde özel konsmk lazım
Soran+1 yılNe olacak peki kabul edersn yani teklif etse
Cevap sahibi+1 yılÖzel konuşmak lazım yorumlarda olmaz
Gizli Üye(36-45)+1 yılcocuk kaldirabiliyilorsa gayette olur
115 Yorumla
Soran+1 yılBir anlık etkilenme onu bilmem ama bana göre baya küçük yaşı olmaz yani
Cevap sahibi+1 yılfark var evet. o sana se. ksi milf olarak bakar cinsellik icin. buyuk ihtimalle
Soran+1 yılAynı dediğin gibi kesinlikle
Cevap sahibi+1 yılyani bende o yaslarda oyle dusunurdum
Soran+1 yılSadece dikkatimi çeken şey ben normalde yaşımı göstermem büyük ihtimal o da anlamadı çok büyük olduğumu beni görür görmez duraksadı bakışları oturdu bakmaya drvam etti biraz muhabbet edince anladı büyük olduğumu abla demeye başladı
Cevap sahibi+1 yılaaaa bu kotu ama, gorunusun fizik hatlarin belirgin dikkat ceken yuzun varsa hosuna gitmissindir etkilenmistir
Soran+1 yılFizigimi gormedi oturuyodum sadece yüzüme bakıyordu
Cevap sahibi+1 yılnasil birisin peki boylu poslu mu
Soran+1 yılMinyonum 1.60 boy
Cevap sahibi+1 yılondan genc duruyosundur
Soran+1 yılOndan genç durmuyorum 21 yaşında o ama ona yakın duruyorum
Cevap sahibi+1 yılhoc evlendin mi
Soran+1 yılHayr
Cevap sahibi+1 yılcitirsin yani baya. benim canim cekti bana yaz mesajdan 🙂
Cevap sahibi+1 yıl?
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılIlgin varsa oda bilirse devami gelir ama
16 Yorumla
Soran+1 yılİlerisi olmaz benimkisi sadece bir anlık etkilenme oda abla dedi zaten bana gerçi demese de olmaz baya küçük
Cevap sahibi+1 yılBi ricam olablrmi
Soran+1 yılTabi buyrun
Cevap sahibi+1 yılMüsadenle konusablrmyz burada değil ama
Soran+1 yılMaalesef özelden konuşmuyorum kimseyle🙂
Cevap sahibi+1 yılCann saolsn😭😭😭😭
+1 yılİkinizde çocuk değilsiniz
10 YorumlaArada yaş farkı cok
10 Yorumla
+1 yılAnormal.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Normal değil…
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 521 cevap paylaştı.
+1 yılNormal
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 510 cevap paylaştı.
+1 yılBence normal
10 Yorumla Normal
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılinsan bazen mastürbasyon yapıp yoluna bakmalı.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHayır değil
10 Yorumla
Devamını Gör(41)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > 30 yaşındayım, 21 yaşındaki bir erkekten etkilenmem normal mi?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler