Gayet normal ben de senin yaşındayken öyleydim hatta şimdi de öyleyim değişen hiçbir şey yok önce de öyleydim büyük ihtimal sonra da öyle olacağım ben mesela şu an hayatıma kimseyi almıyorum yaş olarak bana yakın ya da benimle aynı olan bir erkek istemiyorum çünkü biliyorum aldatacağım hiç gerek yok olgun erkek sevince gerçekten başkalarıyla yapamıyoruz ve normal bir şey.
Çok normal genelde küçük kızlar dedelerden hoşlanır. Yaşlı severler. Genç normal sana göre olan birini napacaksın ki? Tabiki yaşlılardan hoşlanacaksın Bi de evliyse üff tadından yenmez. Böyle devam et yawrum
Gayet normal. Kadınların çoğunda vardır olgun ve sahiplenici, koruyucu erkeklere ilgi duymak. 30 yaşındaki bir erkeğin de bu vasıfları 20 yaşındaki birinden oldukça fazladır. 30 yaş erkek iyidir, erkekliğin altın çağıdır benden söylemesi 😉
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
2 ay
Sapık biri olduğunu anladım enisi uzaklaşmak sorunlu insanlardan uzak durmak Allah yüzüme güldüki öyle biriyle hayatımı durdurmedim çok şükür
Normal değil. Evde abi ya da baba figüründen yeterince ilgi görmemenin onun eksikliğini çekmenin korunma duygusunda tatmine ulaşmamanın etkisi olabilir.
Yani normal 40 ve üstünden bile hoşlanabilirsin. Yaşla alakalı değil bu aşk mevzuları. Daha çok dünya görüşüyle ve kişinin çekiciliği, maddi durumuyla alakalı.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
70Görüş
Gayet normal ben de senin yaşındayken öyleydim hatta şimdi de öyleyim değişen hiçbir şey yok önce de öyleydim büyük ihtimal sonra da öyle olacağım ben mesela şu an hayatıma kimseyi almıyorum yaş olarak bana yakın ya da benimle aynı olan bir erkek istemiyorum çünkü biliyorum aldatacağım hiç gerek yok olgun erkek sevince gerçekten başkalarıyla yapamıyoruz ve normal bir şey.
Yaşıtların erkek bile sayılmaz olgun seviyorsun ama o tür ilişkiler sağlıklı olmayabilir biraz daha büyümeyi bekle zamanla geçer
Okuyormun sen yoksa çalışın.
12 yas ne bileyim biraz fazla sanki ama anlaşıyorsaniz bisey olmaz herhalde
Normaldir canım benim her ergen kız çocuğu böyle bir dönemden geçer merak etme önemli olan bu dönemi hasarsız atlatman
Hoşlandığın şey aslında olgunluk ve istediğini yapabilecek güçte birisini görmenden dolayı olabilir. Evet normal
Bizim Bi komşu 27 yaşında kocası 55 seviyorum evlendim diyor
Allah'tan 30 ustuyum. Yoksa ergenlere malzeme olacaktik
😂😂😂
Ben buna niye bu kadar güldüm 😂😂
tadında espri olduğu için
Olgun seviyorsun bu doğal bişey senin yaşında olupta 30 küsür yaşında adamlarla evlenenler var doğal
Çok normal genelde küçük kızlar dedelerden hoşlanır. Yaşlı severler. Genç normal sana göre olan birini napacaksın ki? Tabiki yaşlılardan hoşlanacaksın Bi de evliyse üff tadından yenmez. Böyle devam et yawrum
Bu sitede senden o kadar çok var ki, normal karşılamaya başladım. Nasıl olsa birkaç yıl sonra pişman olacaksınız 🥲
Gayet normal. Kadınların çoğunda vardır olgun ve sahiplenici, koruyucu erkeklere ilgi duymak. 30 yaşındaki bir erkeğin de bu vasıfları 20 yaşındaki birinden oldukça fazladır. 30 yaş erkek iyidir, erkekliğin altın çağıdır benden söylemesi 😉
Sapık biri olduğunu anladım enisi uzaklaşmak sorunlu insanlardan uzak durmak Allah yüzüme güldüki öyle biriyle hayatımı durdurmedim çok şükür
Normal değil. Evde abi ya da baba figüründen yeterince ilgi görmemenin onun eksikliğini çekmenin korunma duygusunda tatmine ulaşmamanın etkisi olabilir.
Biz de senin yaşlarındayken o yaşlardaki kadınlardan hoslanirdik. Gecer
Yani normal 40 ve üstünden bile hoşlanabilirsin. Yaşla alakalı değil bu aşk mevzuları. Daha çok dünya görüşüyle ve kişinin çekiciliği, maddi durumuyla alakalı.
Olabilir tâbi büyük erkekler sevdiğine her zaman değer verir 😊
gayet normal cok sık karsılasıyoruz bu durumla yasıtların cocuksu gelıyor
Neyin normal olduğunu bilmiyorum ama seni parmağında oynatacağına eminim
Ben tam 30 yaşındayım ve senin yaşlarında ki çıtır kızlar çok cazip geliyor bana
olgun erkekler seni cezbediyor demek olması gereken bu zaten ;)